Lifestyle, Wonen

Mijn kerstdecoratie wishlist

Ik hou ervan om mijn huis te decoreren. Elk seizoen komen er andere rommeltjes, kussens en kaarsen tevoorschijn. December is dé maand om helemaal all out te gaan met tierlantijntjes. Met Kerstmis weer voor de deur kan ik het nooit laten om leuke spulletjes voor in huis te halen. Mijn zolder puilt al uit van de kerstspullen maar het is allemaal gewoon zó leuk! Ik moet me altijd inhouden om niet eind november al de kerstboom op te zetten, na 5 december “mag” het.
Rood, wit en zilver zijn de kleuren die je bij mij thuis tijdens de kerst zal zien. Veel kaarsjes, glitterdingen en lichtjes maken het allemaal zo gezellig! Op het internet zijn hele leuke dingetjes te vinden waarvan ik er zeker een aantal van ga aanschaffen. Ik heb de leukste items uitgezocht voor mijn kerstdecoratie wishlist.

H&M Home
kerstwishlist1

Sterrenkussen
Kaarsenhouder
Happy Holidays Kussen

Zara Home
kerstwishlist2
Schaaltje
Ovenwant
Kaarsenhouder

IKEA
kerstwishlist3
Deken
Lantaarntje
Servetten

Nu heb ik helemaal zin in kerst! Nog 27 dagen…

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

1 reactie

  • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:31

    Leuk dat je voor drie kleuren hebt gekozen dat houd het mooi rustig

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge