Persoonlijk, Tags

TAG: De vriendschaps-tag

Hoe en wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?
Dat was in het schooljaar 2004-2005, dat is dus 9 jaar geleden! We zaten in de derde klas van het VMBO. We waren “gewoon” klasgenootjes en op de een of andere manier kregen we contact met elkaar… Hoe? Dat weten we allebei niet meer!

efteling
In de Efteling – 2009


Wat is je favoriete herinnering samen?

Bibian:
Voor mij is dat in de tijd van het VMBO. We hadden samen een soort dagboekje waar we in schreven, knutselden, liedjes verzonnen en dat soort dingen. We hadden erg veel lol samen, en we stonden ook bekend als een eenheid. Dat dagboekje hebben we trouwens nog steeds, een mooie herinnering van een mooi begin van een goede vriendschap!
Manon:
Uhmm, even denken hoor! Ik heb niet één favoriete herinnering maar wat wel typisch Bibian en Manon is, is KEIhard meezingen in de auto met de CD van Tarzan de musical. We zijn al overal en nergens heengereden onder het genot van onze musicalvrienden Tarzan en Jane. Oja, en domme uitstapjes: het grote feest van Sinterklaas, Disney muscial sing-a-long en doelloos rondrijden in de buurt.

Beschrijf elkaar in drie woorden.
Bibian:
Manon is: zorgzaam, creatief en een doorzetter!
Manon:
Bibian in drie woorden: optimistisch, lief en mijn steun en toeverlaat. Dat zijn iets meer dan drie woorden, oeps.

hhb
Huishoudbeurs – 2011

Waar in de wereld wil je nog met diegene naar toe?
Bibian:
Mijn droom is om samen met Manon een weekendje naar Londen te gaan. Dat wil ik al heel lang, en dat gaat zeker in aankomende jaren een keer worden volbracht. Samen winkelen tot we erbij neervallen, gewoon een heerlijke shoppingtrip. Verder zou ik een reis naar New York of een tripje naar Disneyland niet overslaan.
Manon:
NEW YORK CITY!, Londen, een tropisch eiland, Orlando pretparken, heb je even?

walibi
Walibi – 2010

Wat doen jullie het liefst samen?
Op de bank hangen, kletsen, lachen, dom doen en grappige filmpjes op YoutTube kijken.

Wat is het allergrootste verschil tussen jullie?
Manon is best wel perfectionistisch, precies en netjes. Bibian is daarentegen wat nonchalanter en rommelt vaak maar wat aan.

LiefsBenM

Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

2 reacties

  • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:32

    Leuke blog hebben jullie! Ga zo door

  • Reageer Eerste blogverjaardag | Little Wonder World 25 november 2014 om 06:08

    […] deze in, op 25 november zouden we “officieel” van start gaan!. Ons eerste blogje was de vriendschapstag. Nadat we een weekje bezig waren en er dus een stuk of 7 blogjes online stonden, besloten we het […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge