Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weekendje weg: Centerparcs “De Eemhof”

Een paar weken geleden tijdens de wekelijkse cursus van Weight Watchers attendeerde onze coach ons er op dat je via Weight Watchers een weekendje weg kon winnen. Wat je moest doen was heel eenvoudig: je moest je afval-verhaal schrijven en opsturen. We waren gelijk enthousiast en zijn meteen begonnen aan ons verhaal. Nadat het verhaal was getypt en we een spontane na-foto hadden gemaakt, verstuurde Manon de mail. En toen was het afwachten.

Na een paar weken kregen we een mail, we hadden gewonnen! Wow, dat hadden we stiekem wel gehoopt maar niet verwacht. Het weekend wat we gewonnen hadden (het VROUW-weekend van Telegraaf) was al binnen twee weken! En afgelopen weekend was het zover.Vrijdagochtend, bepakt en bezakt gingen we richting CenterParcs “De Eemhof”, na een uurtje rijden waren we er al.
DSC03006

Na het inchecken reden we naar ons huisje, nouja huisje.. Het was een heuse VIP-suite met een bubbelbad, sauna en een mooi uitzicht op de jachthaven.

DSC03016

Toen we alles hadden uitgepakt en een rondje gelopen hadden over het park kregen we thuis een heel gourmetpakket, zodat we heerlijk in onze suite konden gourmetten. Ook dit hadden we gewonnen!

DSC03033

Nadat we heerlijk hadden gegeten was het tijd om de sauna uit te proberen, en oh wat was dat lekker! Na de sauna snel een koude douche en toen lekker in het bubbelbad (wel met zwemkleding aan hoor, haha).

DSC03046

Manon had stiekem een half flesje badschuim in het bad gedaan, en met een bubbelbad is dat eigenlijk geen goed idee, maar wat hadden we een lol!

DSC03076

Na de sauna zaten we lekker te kletsen op de bank ton ineens de bel ging. Het was iemand van Weight Watchers, die kwam nog een mand met tapas en een fles champagne brengen. Ja Weight Watchers is om af te vallen, maar daar dachten ze even niet bij na…

DSC03040

Zaterdagochtend stond er voor de deur een ontbijtje klaar. We pakten het uit en we stonden versteld, 24 broodjes… We hebben heerlijk genoten van ons luxe ontbijtje met sinaasappelsap, chocoladebroodjes, veel hagelslag en verse kaiserbroodjes.

DSC03107

Maar wat moet je met 24 broodjes? En vooral voor 3 meiden die aan de lijn zijn? Dus wat doe je dan…

DSC03191

…de meeuwen voeren. En we kunnen jullie vertellen, de vogels zijn goed verwend dit weekend!

Na het ontbijt zijn we gaan zwemmen. We waren weer even kind in de wildwaterbaan, glijbanen en het golfslagbad. Daarna hebben we stokbrood gehaald voor het avondeten. Er speelde een fanfare en we waren zo melig dat we even met ze mee hebben gelopen. Het stokbrood diende voor een gitaar, fluit of viool haha.

DSC03128

DSC03127

In de middag was het tijd om naar de Weight Watchers workshop te gaan. Omdat we via Weight Watchers het weekendje weg hadden gewonnen, mochten we naar Angela Groothuizen, en natuurlijk gingen we even met haar op de foto.

DSC03139

Toen was het tijd om ons op te tutten want we mochten naar Nick en Simon. Bibian had ze al wel eens gezien maar Manon nog niet. We zijn er geen grote fans van, maar iedereen kent wel een liedje van ze en als je er gratis heen mag sla je het natuurlijk niet over!

DSC03185

Omdat we helemaal vooraan stonden konden we vanaf een uur of 18.30u geen drinken meer halen. Rond een uur of 23.00 kregen we hele erge dorst. Simon had een grote fles IJSKOUD water, we schreeuwden of we zijn fles water mochten. En ja hoor..

SimonFles
De gebruikte fles met Simons DNA eraan is van ons!!!! Het was een superleuke avond, veel gelachen, gegild en gezongen.

DSC03170

De volgende dag stond er weer een ontbijtje voor ons klaar, dit keer 16 broodjes. Maar we hadden besloten om gezond yoghurt te eten en dus (héél zonde) gingen de broodjes weer naar de vogels en de eenden. (We zullen Weight Watchers als tip geven om geen luxe broodjes te geven maar lekkere yoghurt met fruit etc.)

DSC03121

Daarna hadden we een workshop Zumba, een gezellige homo (denken wij) gaf deze les, en oh wat hebben we gelachen en natuurlijk gezweet. ’s Middags was het tijd voor een workshop XCO. Er stond geschreven: actief wandelen. Actief was het zeker maar we hebben niet gewandeld. Deze sport is niet voor herhaling vatbaar voor ons. Het was vreselijk saai en niet nuttig. Op deze foto konden we nog lachen.

DSC03209

Toen we klaar waren met XCO hoorden we dat Dan Karaty er was, dus hup als een stel tieners moesten we even met dit lekkertje (hihi) op de foto. En ook al waren we bezweet van de XCO deze foto moet er even bij.

DSC03223

Nadat we ons hadden opgefrist (sauna, scrubje, maskertje) hebben we lekker pannenkoeken gebakken.

DSC03231

Nadat we So You Think You Can Dance (met Dan Karaty!) hebben gekeken zijn we vroeg gaan slapen. De volgende ochtend om 10 uur zijn we weer vertrokken met een volle auto. Het was een top weekend!

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:29

  Ik heb nogsteeds buikspierpijn van het lachen gieren brullen zingen gillen en dweilen :’)

 • Reageer Afgevallen: voor- en nafoto’s Manon | Little Wonder World 11 februari 2014 om 06:01

  […] gebracht: ik werd creatiever met eten, gezellige avondjes met Lizanne en Bibian en natuurlijk het gewonnen weekendje naar CenterParcs dankzij […]

 • Reageer Kiekje uut den olde doos | Little Wonder World 16 maart 2015 om 06:00

  […] Och wat hebben we geláchen zeg, tijdens ons weekendje naar CenterParcs! […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge