Persoonlijk

2013 Flashback van Manon

flashbackmanon

Dinsdag 31 december 2013… De laatste dag van het jaar. Vanavond knallen we met z’n allen het nieuwe jaar in en ligt 2013 achter ons. Wel een gek idee: morgen is het 2014, een nieuw jaar en nieuwe kansen.
Voordat we champagne gaan drinken, lekkere hapjes gaan eten en veel kletsen & lachen, blikken wij terug op een mooi jaar! Geniet mee van mijn mooiste, leukste en meest ontroerendste momenten.


flashbak
Dit was precies een jaar geleden! 31 december 2012. Bibian en Manon spelen met sterretjes.

flashback2
In februari ging ik, samen met mijn vriend, zusje Lizanne, vader en moeder naar Oostenrijk. We gingen een weekje naar Alpendorf om de vriend van Lizanne te bezoeken die daar het winterseizoen als skileraar werkt. Ik heb één dagje geskied (met Bjorn, mijn “zwager” en mijn vriend), we zijn een dagje naar Salzburg geweest en hebben heerlijk gegeten (fritattensuppe, kaiserschmarrn, brötchen en verukkelijke kuchen). Ik was duidelijk nog niet met WeightWatchers begonnen haha.

flashback4
In mei ging ik samen met mijn moeder en Lizanne vier dagen naar Londen. We zijn al vaker naar Londen geweest voor een citytrip, maar nu gingen we vier dagen om te SHOPPEN. We hadden een heel slecht hotel, wat jammer was, maar wat hebben we gelachen! We sloegen het ontbijtbuffet over want de “croissantjes” waren vieze meelballen en de appelsap was lauw water met wat E-nummers. In plaats van het slechte hotel, ontbeten we gezellig bij Starbucks of Pret-a-Manger. Ook het shoppen was zeer geslaagd, we zijn in de grote shoppingmall Stratford geweest, Oxfordstreet en natuurlijk konden we Covent Garden en Notting Hill niet overslaan.

flashback1
Eigenlijk zou mijn kleine vriendje in mei geboren worden, maar daar had hij geen zin in. Precies op 1 juni kwam hij ter wereld en ik was gelijk verliefd! Ik werd die dag goed op de hoogte gehouden via WhatsApp en was die hele dag zó nerveus. Vooral toen Mike, de vriend van Bibian, om half 10 ’s avonds liet weten dat er een keizersnede zou aankomen. Wat was ik onrustig! Ik hield mezelf bezig en verloor mijn telefoon geen moment uit het oog. Ik was aan het speculeren: hij moet er nu wel zijn toch? Hoe zou het gaan? Is hij er al? Ik ging ook maar googlen hoelang een keizersnede ongeveer duurt en hield de klok nauwlettend in de gaten. Ik wist van gekkigheid niet wat ik moest doen. EINDELIJK ging mijn telefoon. Ik wist niet hoe snel ik op moest nemen! Ik kreeg een emotionele Mike aan de telefoon. Het eerste wat hij zei was: “Manon, hij is er!”. Aaaah! Ik heb het niet laten horen aan de telefoon, maar de tranen rolden over mijn wangen. Ik was zo opgelucht dat het allemaal goed ging met Bibian en dat River er eindelijk, na negen en een halve maand was! ’s Nachts kreeg ik nog een smsje van Bibians vader: of ik en mijn vriend de volgende ochtend om half 10 naar het ziekenhuis wilden komen! Die nacht heb ik natuurlijk geen oog dicht gedaan, ik was zo opgelucht, blij, opgewonden en JAAAA, HIJ IS ER! Op de eerste foto zie je mijn eerste kennismaking met mijn allerbeste vriendje, op de tweede foto mocht ik na vier dagen al een flesje geven. En nu… Morgen, op 1 januari, is River alweer 7 maanden oud. En ik ben een supertrotse “tante” en vriendin!

flashback5
In juli ging ik samen met mijn vriend twee weken naar een superdeluxe hotel op Kreta. Ik had afgesproken met Bibian dat we na mijn vakantie zouden beginnen met WeightWatchers, dus ik heb het ervan genomen op Kreta (is ook wel te zien op de foto’s, deze zijn geschoten vanuit een “goede” hoek ;)). We hebben uren gelezen, lekker gezwommen in de zee, het zwembad, bruin gebakken, elke avond uit eten geweest en cocktails gedronken. Living the good life!

flashback3
Na de zomervakantie konden we onze kleine Bo ophalen! Wat een klein ding was ze toen nog, 12 weekjes oud. Nu is onze kleine deugniet alweer 8 maanden en het is een draakje. We zijn heel blij met onze Bo!

flashback6
Last, but not least, zijn we in december vier dagen naar Disneyland Parijs geweest. Een perfecte manier om het jaar af te sluiten en weer even kind te zijn. Klik hier voor een heel verslag van mijn tripje naar the most magical place on earth!

Wat heeft 2014 voor mij in petto? Ik weet het niet! Ik heb ook geen verwachtingen maar ik heb er zin in. Een nieuw jaar, nieuwe avonturen, er zullen vast ups en downs zijn maar what doesn’t kill you makes you stronger! Lieve lezers van LittleWonderWorld: ik wens jullie allemaal een hele fijne, gezellige avond met veel liefde, eten en drankjes ;). Enne: doe voorzichtig met vuurwerk en have fun als je gaat stappen! En tot volgend jaar!

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Dita 31 december 2013 om 14:42

  Wat leuk om ook jou verhaal van afgelopen jaar te lezen, fijne jaarwisseling en al het goeds voor het nieuwe jaar!

  • Reageer Manon 31 december 2013 om 18:25

   Dankjewel 🙂 Jij ook!

 • Reageer Milou 31 december 2013 om 14:56

  Wat een leuk overzicht! En wat hebben jullie een mooie website. Hele leuke lay out! 🙂

  • Reageer Manon 31 december 2013 om 18:25

   Bedankt 😀 Leuk om te horen!

 • Reageer Sylvia 31 december 2013 om 15:08

  Leuk gedaan! Bijzonder, zo’n nieuwe kleine vriend 😉 Alvast een heel fijne jaarwisseling 🙂

  • Reageer Manon 31 december 2013 om 15:14

   Jaa, echt heel bijzonder <3

 • Reageer Sharmayne 31 december 2013 om 15:48

  Wat een leuk overzicht ! Fijne jaarwisseling

  • Reageer Manon 31 december 2013 om 18:25

   Dankjewel! Hetzelfde 🙂

 • Reageer Marieke 31 december 2013 om 19:51

  Lieve Manon en Bibian,

  Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en mooi 2014. Op naar nog meer leuke blogberichten op jullie blog.

  Lieve groetjes,

  Marieke

  • Reageer Manon 31 december 2013 om 23:14

   Dankjewel voor de lieve woorden 🙂

 • Reageer Manon: 2014 was geweldig! | Little Wonder World 29 december 2014 om 06:00

  […] de flashback van 2013 schreef ik: “Wat heeft 2014 voor mij in petto? Ik weet het niet! Ik heb ook geen […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge