Lifestyle, Organizen, Wonen

Badkamer Tip

Als je mij vraagt: douchen of in bad?, dan is mijn antwoord 100% in bad! Ik lig 9 van de 10 keer in bad. Ik vind het gewoon veel makkelijker en relaxter dan onder de douche staan. Lekker maskertje opdoen, verschillende soorten doucheschuim, bruisballen, badzout, noem het maar op. Vaak als ik nét in bad lig, denk ik pas aan het maskertje of die neusstrip die ik wilde gebruiken die nog in een andere kamer ligt… Daarom heb ik alles wat ik voor in bad heb, op de bad-rand staan. Niet heel overzichtelijk, en een rotklus om schoon te maken. AL die spullen van de badrand af, schoonmaken en de troep weer terugzetten. Lijkt een klusje wat zo gedaan is, maar ik vind het niet handig dus gebeurt het ook veel te weinig (bah). Ik was daarom al een tijdje op zoek naar iets waardoor het: A. overzichtelijker werd en: B. makkelijker schoon te maken is. Ik liep laatst in de Action (love de Action), en toen zag ik plastic hoekbakjes met zuignappen voor in de badkmer: i-de-aal! Ik heb ze meteen “geïnstalleerd”. En dat kan ik, want er komt geen boormachine aan te pas haha. En daarna ingeruimd. En ik vind het fantastisch! De bad-rand is vrij en ik kan er nu gemakkelijk onderdoor met mijn schoonmaakdoek, mijn spulletjes staan netter verdeeld en het staat een stuk opgeruimder. Ik ben blij.
De bakjes bij de Action kostten €1,29 per stuk en ze hadden een aantal kleuren, ik heb voor doorzichtig gekozen. In de bodem van de bakjes zitten trouwens gaatjes waardoor het water wat erin komt makkelijk weg kan lopen.

badkamerorganize1

badkamerorganize2

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

5 reacties

 • Reageer Noa Rianne 4 december 2013 om 19:40

  Ik hou ook zo van in bad gaan! Lekker genieten, even aan niks denken, lekker warm.. mmmmm

 • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:24

  Ziet er netjes uit!!

 • Reageer Eline 30 maart 2014 om 15:38

  Je hebt deze bakjes nu maanden in gebruik, zijn ze fijn? Blijven ze goed hangen?

  • Reageer Manon 30 maart 2014 om 16:10

   Ja! Ze blijven bij mij heel goed hangen en ze blijven heel mooi.

   • Reageer Eline 30 maart 2014 om 17:13

    Thanks voor je reactie, ik ga de action maar eens lastigvallen dan 😉 Heb nu alles op de grond in de douche staan, heel vervelend vind ik dat, vooral tijdens het poetsen!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge