Persoonlijk

Bibians Kerst + Cadeaus!

20131225_143053
We hebben kerst weer gehad en dat betekent dat we alweer uit kijken naar oud en nieuw. Maar voordat we dat gaan doen, laat ik zien hoe mijn kerst is geweest.

Met kerstavond hadden we niet echt plannen. Mijn vader vroeg of we even langs kwamen dus dat hebben we gedaan. Met wat lekkere hapjes erbij werd het een gezellige avond. Ook hadden ze toch een kleinigheidje voor ons gekocht. Ik kreeg een Fashion Cheque en River sokken met nopjes en een speeltoren. (Deze zie je onderaan deze blog.)

20131224_183847

Eerste kerstdag vieren we altijd met mijn schoonfamilie. We waren om 11 uur bij de oma van mijn vriend. Daar hebben we lekker soep gegeten en wat stokbroodjes. We kregen ook nog een kleinigheidje. Daarna gingen we naar mijn schoonfamilie want we gingen lekker gourmetten. Eerst hebben we even geskyped met de oom en tante van mijn vriend die in Tokio wonen.

20131225_144522

Omdat we nog een paar uur hadden, gingen mijn schoonmoeder en ik samen met River even wandelen. Even eruit, en het was ook even lekker voor de kleine man, wat rust.

IMG-20131225-WA0020

We kregen eerst een lekker voorafje van carpaccio, yum. Daarna gingen de gourmetplaten aan en hebben we heerlijk gegeten. Het was de eerste kerst van River en wat was hij lief. Hij heeft niet gehuild en alleen maar gezellig mee gedaan.

20131225_173008
River voor het eerst in een kinderstoel, zo kon hij gezellig mee kijken.

20131225_190049
Die houten spatels zijn wel heel erg leuk!

Eerste kerstdag vierden we bij mijn vader samen met kennissen. We hebben gezellig gekletst en hebben ook ’s avonds gegourmet. Het was heerlijk, maar ik ben ook blij dat het weer voorbij is en ik verder kan met Weight Watchers!

20131226_105450
Rivers outfit van 2e kerstdag.

We zouden eigenlijk geen cadeautjes doen de hele kerst, maar we hebben toch nog wat dingen gekregen. En ik ben er erg blij mee, altijd leuk als je het niet verwacht en toch wat krijgt.

DSC_0372
Ik kreeg een weekkalender, een geurtje van Dior, een FashionCheque, een Kruidvatbon en een H&M bon. Verder kreeg ik ook een zeep van de Serious Request actie maar die ben ik vergeten op de foto te zetten.

DSC_0379
River kreeg stoere laarsjes, sokken met noppen, een broekje, rompertjes, een kerstboekje en wat te spelen. Verder ook twee slabbetjes maar die zijn al vies en zitten dus in de was.

Ik hoop dat jullie een fijne kerst gehad hebben, wat hebben jullie allemaal gekregen?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

2 reacties

 • Reageer Malou 27 december 2013 om 20:01

  Wat een schatje is het 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 27 december 2013 om 20:18

   Hihi ja he 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge