Babypraat

Boxpakjes saai? Deze niet!

Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar als ik River een broekje en een shirt aan doe, kruipt het shirtje altijd op tot zijn nek. In de box, in de wipstoel, op het kleed en vooral als ik hem optil. Zijn shirts zitten altijd omhoog gekropen, en als ik ergens een hekel aan heb, is het dat wel. Je blijft dan aan het plukken en trekken. Maar tegenwoordig hebben ze super leuke box pakjes, ook wel jumpsuits genoemd. Geen omhoog gekropen shirts, ze kunnen lekker rollenbollen en je kind blijft mooi aangekleed. Ik vond het eerst maar niks, er waren alleen maar saaie kleuren en rare applicaties. Maar de laatste tijd zie ik steeds leukere pakjes, en deze wil ik graag met jullie delen. Één van mijn favorieten was dit pak van het merk Tumble ’n Dry. Het is er een van spijkerstof, maar deze valt heel soepel. Ook over het verschonen is nagedacht, er zitten knoopjes van de ene broekspijp naar de andere. Dus verschonen is geen probleem!

20130928_090239jumpsuit 2

Op Musjes heb ik ook zeker een aantal op mijn wishlist staan. Niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes hebben ze super leuke pakjes. Onderstaande pakjes mijn favorieten. Printjes, ik hou ervan. Neem snel een kijkje want ik weet zeker dat je mandje niet ongevuld blijft.

jumpsuit_landschape_green_mt56-74 jumpsuit_stars_black wollen_jumpsuit_apples_purple_39_95_mt_56-98

Op BlijBlij heb ik echt een favoriet, het liefst zou ik hem nu in mijn mandje stoppen en afrekenen. Helaas kan je niet altijd alles kopen wat je zou willen. Gelukkig maar, want anders was Rivers kledingkast nu al ontploft. Deze website is echt mijn favoriet, leuke printjes, net even wat anders.
AW12_HIDEANDSEEK_FOXCOTTONSUIT_MIDGREYMALANGEl 1584003100_017223001(1)l

Ook via Etsy vind je hele leuke pakjes en jumpsuits. Hebben jullie nog leuke webshops waar ze deze heerlijke pakjes verkopen?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer kelly jaspers 15 december 2013 om 21:34

  wat schattig en fijn dat je alles kunt bestellen! leuke printjes
  groetjes

  • Reageer Bibian Sloot 15 december 2013 om 21:42

   Ja leuk he. Gewoon lekker online shoppen, ideaal!

 • Reageer Bianca 15 december 2013 om 21:43

  Schattige pakjes! Leuke blog hebben jullie!

  • Reageer Bibian Sloot 16 december 2013 om 17:20

   Dankjewel!

 • Reageer Sharmayne 16 december 2013 om 09:33

  Yes musjes is mijn favoriete winkel in Groningen hebben ze ook een gewone winkel.

  Jaylen is nu 2 geweest en we hebben nog altijd boxpakjes lekker voor het spelen in huis of als pyama.

  • Reageer Bibian Sloot 16 december 2013 om 17:21

   Hebben ze er een winkel van? Wow dat wist ik niet! Moet ik gauw eens een kijkje nemen!

 • Reageer Gwen 16 december 2013 om 13:43

  Ohhh, leuk ze dat jeanspakje!!! 🙂 Ik heb een heerlijk boxpakje voor mijn dochtertje uit Canada, jammergenoeg begint ie al te klein te worden, want het is hartstikke mooi kerstmannenrood hihi. Oh ja, heb jullie getagd voor de Christmas Tag 🙂 – zie blog

  • Reageer Bibian Sloot 16 december 2013 om 17:21

   Ahh rood is ook een mooie kleur! We gaan gauw even kijken, dankje..

 • Reageer Roos 16 december 2013 om 22:33

  Laatst toevallig ook op de site van Musjes zitten snuffelen, ze hebben zulke leuke dingen. Ga van de week ook eens op de andere sites kijken, Ayden kan wel een nieuwe jumpsuite gebruiken hihi!

 • Reageer Whitney 18 december 2013 om 18:05

  Het eerste pakje is super leuk! Leuk jullie blog, heb jullie gelijk toegevoegd op Bloglovin. Mis ik niets

  • Reageer Bibian Sloot 18 december 2013 om 21:00

   Dankjewel voor het volgen, leuk!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge