Lifestyle, Wonen

Christmas is here!

cih4
Yay! Eindelijk “mag” het! Vorige week vond ik het tijd voor de kerstspulletjes in huis. De dagen zijn donker en grauw, het wordt steeds kouder en ik heb behoefte aan een knus huis en gezelligheid. En daar is maar één oplossing voor: KERST! Ik heb onze woonkamer en keuken omgetoverd in een Winter Wonderland. Zoals je op de foto’s ziet houden wij niet van schreeuwerige kerstdecoratie maar (naar mijn idee) smaakvol. Rood, wit en zilver zijn de kleuren die ik graag met kerst in huis haal. Oja: de kerstboom laat nog even op zich wachten… Wij hebben elk jaar een echte boom en als we die begin december al kopen en neerzetten, zit er met de kerst geen groene naald meer aan!

Plaatjes zeggen meer dan woorden dus bereid je voor op een lading kerstfoto’s.

De bank met gezellige kerstkussens, een (nep)schapenkleedje en een grote mand met warme fleece dekens.
cih14

cih13

cih5

Een zilverkleurig dienblad op de eettafel met daarop verschillende kaarsenhouders. Ook heb ik een glazen fles met wat versierde takken erin.
cih6

cih3

In het donker nog véél gezelliger!cih12

Op het keukeneiland heb ik een grote glazen fles/kruik neergezet met hierin weer versierde takken. Ook staan er een snoeppot (helaas niet gevuld met snoepjes maar met sneeuwballetjes), een servettenhouder met kerstservetten en een geurkaars.
cih2

cih1

Op het kastje tussen de keuken en woonkamer staan huisjes, 2 schattige vogeltjes en een grote glitterdennenboom.
cih4

En weer in het donker zo knus!cih10

Op onze salontafel heb ik verschillende rode en witte waxinelichthouders neergezet op een zilver gevlochten dienblaadje.
cih9

Boven de bank hangt een plankje met daarop de letters XMAS, wat kerstlichtjes en sterren.
cih7

En als laatst weer kleine huisjes met dennenbomen. Deze staan op het TV-meubel.
cih8

Wat vind jij van mijn kerstversieringen? Als mijn kerstboom staat laat ik deze zeker zien op LittleWonderWorld!

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Marieke 9 december 2013 om 17:07

  Wat ziet het er gezellig uit Manon! Leuk ook die kussenhoesjes van de H&M. Ik ben ook reuze benieuwd naar je boom, maar logisch dat je daar nog even mee wacht.

  Liefs Marieke

 • Reageer Manon 12 december 2013 om 18:14

  Dankjewel! Morgen komt de boom dus dan komt er snel een blogje met mijn kerstboom.

 • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:11

  Gezellig! Ben benieuwd naar je kerstbo – om

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge