Persoonlijk

Disneyland Parijs

DSC_0005

Voor mijn verjaardag, 2 maanden geleden in oktober, kreeg ik van mijn vriend een geweldig cadeau: we zouden vier dagen naar Disneyland Parijs gaan! Woeiiiii! Een aantal jaar geleden zijn we er ook met z’n tweeën geweest en wat vonden we het allemaal fantastisch.
Afgelopen week was het zover: maandagochtend vertrokken we naar the most magic place on earth.

DSC_0004

We gingen met de auto en we hebben ongeveer 5,5 uur gereden inclusief lunchpauze en een tankstop. De reis ging dus heel voorspoedig. Toen we aankwamen rond 14:00uur, konden we gelijk onze kamer in. We hadden een hele simpele kamer geboekt bij het Disneyhotel: Santa Fé, prima kamer, goede bedden, heerlijke douche en een pendelbus die iedere 5/10 minuten naar de parken rijdt. Alles wat je nodig hebt dus.

DSC_0157

DSC_0190

We zijn iedere dag lekker uit eten geweest, hebben uitgebreid geluncht, namen als toetje een warm drankje bij de Starbucks in Disney Village (met nog iets te snacken erbij) en genoten van alle Disney magie.

DSC_0060

Het was heel erg rustig in het park, I-DE-AAL! Het langst wat we hebben moeten wachten was 20 minuutjes bij Crush Coaster in Disney Studios en bij alle andere attracties konden we zo doorlopen of een minuut of 5 in de rij staan. We hadden daarom de tweede dag alle attracties gehad waar we graag in wilden, soms wel twee keer.

DSC_0052
In het restaurant waar we ’s avonds aten waren allemaal Disney figuren. Mickey kwam mij even storen voor een foto!

DSC_0100

DSC_0239
’s Avonds lekker chillen in onze hotelkamer met mijn nieuwe Disney T-Shirt van Marie van de Aristokatten.

Omdat we op dinsdag al zoveel attracties gehad hadden, besloten we om woensdag naar een groot winkelcentrum met outlet te gaan. Het was nog geen 10 minuten met de auto vanaf Disney en we hebben gezellig geshopt.

DSC_0218

Het waren vier geweldige dagen! Ik was als klein meisje al fan van alle Disneyprinsessen, kende alle films uit mijn hoofd en nu, als volwassene, ben ik nog steeds dat kleine meisje als ik in Disneyland ben. Alles in Disneyland is zo vrolijk, blij en magisch! Je kunt gewoon niet anders dan lachen en een beetje kind zijn.

DSC_0084

DSC_0237

DSC_0196

Donderdag rond de middag besloten we om weer richting huis te gaan om zo de ergste files voor te zijn. We reden er weer zo’n 5,5 uur over en na vier dagen was ik blij om mijn lieve poezen weer te knuffelen!

DSC_0241

Zijn jullie ook wel eens in Disneyland geweest? En voelen jullie je dan ook weer eventjes kind?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Saskia 15 december 2013 om 11:06

  Wat super leuk zeg dat je dit voor je verjaardag hebt gekregen! Ziet er super uit! Ik ben ook een keer geweest en voelde mij indd helemaal kind 🙂

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 11:54

   Ik was ook helemaal in de wolken toen ik dit kreeg voor m’n verjaardag!

 • Reageer BeautyblogLaura. 15 december 2013 om 12:04

  Met kerst is het er echt super fijn! xx

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 19:44

   Ja, zo’n gezellige sfeer hangt er dan!

 • Reageer Dita 15 december 2013 om 15:46

  Wat gaaf! Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me erg mooi.

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 19:44

   Het is echt de moeite waard! En qua prijs valt het ook nog wel mee vind ik. Je kunt het net zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk.

 • Reageer Isabel Cristina 15 december 2013 om 15:47

  Wat een leuke foto’s! Ik ben in totaal 4 keer geweest en het blijft leuk! Nu ik die foto’s zie, wil ik weer terug… zucht.. 😉

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 19:44

   Dankjewel. Ik ben er nu ook vier keer geweest maar ik ben er nog lang niet klaar haha.

 • Reageer Claudia 15 december 2013 om 19:41

  Ahh ik ben twee jaar geleden nog in Disney geweest, het is echt zooo leuk daar haha!! Hele leuke foto’s ook!

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 19:44

   Dankjewel Claudia 🙂

 • Reageer Josianne 15 december 2013 om 19:56

  Ik ben in mei in Disney geweest met m’n vriend, m’n zusjes en de vriend van een van m’n zusje, en het was zo ontzettend leuk! Het liefste zou ik vandaag weer terug gaan haha. Leuke blog hebben jullie trouwens!

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 20:20

   Zo leuk he, Disney. Ik ken niemand die het NIET leuk vindt haha.

 • Reageer Nicky 16 december 2013 om 11:53

  Superleuk cadeau heb je voor je verjaardag mogen ontvangen. Disney Parijs staat nog op mijn lijst van plekken dat ik met de kids heen zou willen.

  • Reageer Manon 16 december 2013 om 14:07

   Het is zeker een aanrader, vooral met kinderen!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge