Persoonlijk

Drie dagen kerst en cadeaus!

kerstavond1

Helaas… Kerstmis is weer voorbij. Gelukkig kunnen we nog even genieten van de kerstboom die staat, kaarsjes en stiekem nog wat kerstliedjes hier en daar. Ik heb zelf een hele leuke kerst gehad. Gezellig met mijn familie en schoonfamilie. Vandaag deel ik mijn kerstverhaal en mijn gekregen cadeaus, vanmiddag is Bibian aan de beurt!

kerstavondBij ons begon Kerstmis al op kerstavond. Mijn moeder, vader, vriend en zusje hadden voor elkaar allemaal cadeautjes gekocht en die mochten we op kerstavond uitpakken! Maar niet voordat we eerst lekker gegeten hadden. Wij zijn niet van die mensen die van culinair en chic houden (ja, sorry, kalfsmedaillons en coquilles laten wij aan ons voorbij gaan). We hadden dus een tapas-kerstdiner gemaakt. Allemaal kleine hapjes: stokbroodjes, kipsaté, gehaktballetjes, frietjes… Als toetje hadden we poffertjes met ijs en slagroom, heerlijk!

Na het “diner” gingen we onze cadeautjes uitpakken. En wat waren het er veel! Ik ben echt heel erg verwend door mijn ouders, zusje en vriend ♥.

cadeau1
Van mijn ouders heb ik het verjaardagsspel van Ik hou van Holland gekregen, parfum van Taylor Swift: Starstruck. De jaaragenda van Flair en een pyjama van Hello Kitty met eeeeenige slofjes!

cadeau2
Ook heb ik om dingetjes voor in de keuken gevraagd. Ik kreeg het boek van Rudolph’s Bakery, wat heel hoog bovenaan mijn lijstje stond ♥. Een kookboekstandaard, 2 pannenlappen, een grappige kerst-afwasborstel, een setje met vier verschillende smaken olijfolie, theebuideltjes voor losse thee en een lepel wat tegelijkertijd een weegschaaltje is: handig voor WeightWatchers!

cadeau3
Van mijn zusje heb ik twee héle grote, en héle lekker geurende kaarsen van Yankee Candle gekregen! Ben ik echt superblij mee. En als je aan het afvallen bent, val je helaas ook af op plaatsen waar je niet echt af wil vallen dus ik kreeg twee nieuwe BH’s (in de goede maat haha) van haar, die waren zeer welkom 😉 .

cadeau4

Van mijn liefste vriendje heb ik een lens gekregen voor onze camera! Het is de Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8G. Daarbij zat ook nog een UV filter.
Ook kreeg ik Nike Free’s voor het sporten, waar ik heel erg blij mee ben. Er zitten ook zooltjes in voor mijn podo-pootjes haha.
Ik ben echt superblij met al mijn cadeautjes en eigenlijk is het veel te veel!

Op eerste kerstdag gingen we naar mijn schoonouders. We waren met z’n zevenen. De ouders van mijn vriend, zijn zus, een oom en tante, ik, en mijn vriend. We gingen lekker gourmetten, yum!
1387987164203
Een nieuwe ontdekking: Licor 43 met citroensap en spa rood! Lekker als aperitiefje.

1387992386433
Typisch Hollands volgens mij: gourmetten. Wel heel lekker!

kerstmis
Met tweede kerstdag gingen we naar mijn ouders toe. Daar was mijn zusje ook (haar vriend zit in Oostenrijk, hij werkt als ski-leraar). We wilden na twee dagen veel eten gewoon iets lichts en “normaals” eten. In een lokale snackbar verkopen ze de allerlekkerste erwtensoep (volgens iedereen, ik hou er niet van), dus we hadden winterse erwtensoep op het menu met allemaal soorten brood en van alles voor erop: heksenkaas, zalm, caprese salade, roomkaas… HEER-LIJK! Mijn soort eten haha. Helaas was mijn moeder ziek geworden dus we hadden het niet te laat gemaakt.

Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijne kerst hebben gehad. Nu kunnen we aftellen naar het nieuwe jaar! Ook ga ik nu weer tot 31 december “streng” aan de WeightWatchers want: je komt niet aan tussen kerst en oud&nieuw, maar tussen oud&nieuw en kerst!

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Dita 27 december 2013 om 06:51

  Wat een leuke spullen heb je gekregen en het ziet er leuk uit!

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 10:59

   Dankjewel :)!

 • Reageer Chantal 27 december 2013 om 08:31

  Wauw wat ben je verwend zeg!
  Dat boek van Rudolph is echt hemels!! Wij hebben de kipsatebroodjes en de tomatenbroodrolletjes voor onze kerstbrunch gemaakt!

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 10:59

   Oh lekker! Ik heb het boek al doorgebladerd en heeeeerlijk.

 • Reageer Nicole | Coco Gold 27 december 2013 om 09:04

  Wauw, je bent goed verwend zeg! Die lens van Nikon lijkt me heel erg fijn, daar zul je vast veel plezier van gaan beleven! Liefs, Nicole

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 10:59

   Ja het is echt een hele mooie lens!

 • Reageer Sophie 27 december 2013 om 11:16

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! Het ziet er gezellig uit:)

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 11:32

   Dankjewel :)!

 • Reageer datzitwelsnor 27 december 2013 om 12:50

  Dat ziet er allemaal gezellig uit en wat een mooie cadeautjes. Heel leuk.

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 15:46

   Dankjewel!

 • Reageer Nicky 27 december 2013 om 12:53

  Ziet er heel gezellig uit en wat heb je leuke spulletjes gekregen.

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 15:46

   Ik ben ook heel erg blij met mijn cadeautjes:)

 • Reageer Gemma 27 december 2013 om 16:35

  Dat theebuideltje met het hartje is leuk! Enig idee waar die vandaan komt?

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 16:47

   Die komt van Dille en Kamille uit Arnhem!

 • Reageer Robin 27 december 2013 om 21:18

  Leuke schoenen! Ik heb toevallig Nike free 4.0’s gekregen van mijn vriendje, alvast voor mijn verjaardag

  • Reageer Manon 27 december 2013 om 21:32

   Ik heb ze vanmorgen uitgeprobeerd en ze zitten hemels!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge