Persoonlijk, Vlogs

Filmpje: Disneyland Parijs

Ons eerste filmpje op het YouTube Kanaal van LittleWonderWorld is een feit!

Zoals jullie al eerder konden lezen, ben ik samen met mijn vriend vier dagen naar Disneyland Parijs geweest. Ik ben er van maandag tot en met donderdag geweest en ik heb ervan genoten! Voor nu laat ik een klein, lief filmpje zien met wat sfeerbeelden. Kom morgen terug voor een uitgebreid verslag met foto’s en verhalen!

Oja: het is de eerste keer dat ik filmpjes heb gemaakt dus sorry voor de wiebeligheid, kwaliteit en het monteerwerk, ik zal hier de volgende keren op letten!

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

 • Reageer Janet 14 december 2013 om 17:19

  Wat hebben jullie een ontzettend leuke blog lay-out!

  • Reageer Manon 14 december 2013 om 17:59

   Bedankt 😀 Wij zijn er ook heel erg blij mee!

 • Reageer Jessica 14 december 2013 om 17:33

  Wat leuk, ik hou zo veel van Disney hihi.

  • Reageer Manon 14 december 2013 om 17:59

   Dankjewel! Ik ook <3 haha.

 • Reageer Jennifer 14 december 2013 om 17:36

  Disneyland is leuk, en al helemaal in deze tijd! Super leuk filmpje!

  • Reageer Manon 14 december 2013 om 17:59

   Dankjewel! Ja Disney en kerst is de perfecte combinatie.

 • Reageer Betty 14 december 2013 om 22:57

  Jaaaa wat een onwijs leuk filmpje! Mijn man en broertje zijn de afgelopen paar jaar steeds naar Disneyland geweest tijdens de kerstperiode. Dit jaar gaan we voor het eerst niet en dat vind ik ZO. Vreselijk. Jammer! Ik heb dus genoten van je filmpje!

  • Reageer Manon 15 december 2013 om 10:54

   Dankjewel! Het liefst ga ik ook in de kerstperiode, zo geweldig!

 • Reageer Nicky 16 december 2013 om 11:50

  Wil nog heel graag naar Disney met de kids. Wat een prachtig grote kerstboom hebben ze daar. Leuke filmpje.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge