Babypraat

Mijn favorieten kinderkleding webshops/merken

Voordat ik wist of we een jongetje of meisje zouden krijgen begon ik al te surfen naar leuke kleding voor ons kindje. Voor meisjes vond ik zoveel leuk, maar voor jongens kon ik maar weinig vinden wat ik nou echt leuk vond. Komt wel goed, dacht ik. Zodra ik weet wat het wordt zien we wel verder. Nadat we te horen kregen dat we een jongetje zouden krijgen ben ik gaan zoeken. Verschillende sites, blogs en zelfs pinterest, alles kwam voorbij, op zoek naar de stijl waar ik van houd. En ik kan je zeggen, na lang zoeken heb ik het dan toch gevonden. Ik houd niet van beren, olifanten etc. in de vorm van applicaties. De standaard babykleding is gewoon niet helemaal mijn ding. Geef mij maar stipjes, streepjes of gewoon egaal. Waar je me ook helemaal blij mee kan maken, zijn items waar één en dezelfde afbeelding een aantal keer worden herhaald. Mijn favorieten merken waar ik River graag in kleed zal ik hieronder bespreken. Ook zijn hier hele leuke meisjes kleren te vinden. Voor de jongens kies ik sneller voor stoer en simpel. Voor meisjes zal ik sneller neigen naar tutu rokjes, leggings, pastel tinten, gewoon echt meisje meisje. Hieronder mijn favorieten kinderkleding merken en/of webshops met daarbij mijn nummer 1 items voor deze winter:

Mini Rodini
www.minirodini.com

Mini Rodini Boy

Een heerlijk ijzig pakje, ik zie mijn zoontje hier al helemaal in liggen. Hoe makkelijk is het om één pakje uit de kast te halen en meteen klaar te zijn met een outfit?

 

 

Mini Rodini meisje

Je dochter kan met dit pak stijlvol de winter door! Deze kan gemakkelijk over de kleding heen getrokken worden. Laat de sneeuw maar komen!

 

 

 

Mini Rodini Boy onesie

Vosjes, helemaal hip deze winter! Deze jumpsuit van Mini Rodini kan zowel voor je zoontje als dochtertje een leuk item in de kast zijn! Want, een meisje hoeft toch niet perse roze te dragen?

 

 

Bobo Choses
www.bobochoses.com

bobo choses

Een rompertje die op zich al leuk genoeg is, helaas is het deze winter ietwat te koud om deze zo te dragen. Kies daarom voor een leuk vestje, spijkerbroek eronder en je bent klaar om te gaan!

 

 

bobo choses 4

bobo choses 3

Deze twee broekjes zijn veruit mijn 2 favorieten items van deze lijst! In een handomdraai is je kindje klaar voor een nieuwe dag. Ik kies bij zulke broekjes zelf het liefst voor een effen shirtje, waardoor het broekje eruit knalt.

 

Lötiekids
www.lotiekids.com

lotiekids 1

Ook is dit t-shirt eigenlijk te koud voor deze winter, maar ook deze zou ik combineren met een leuk effen vest en een rustig broekje.

 

 

 

lotiekids

Jumpsuits kun je niet genoeg hebben, en ook deze is weer helemaal mijn stijl. Leuk voor zoon en dochter!

 

 

 

Indikidual
http://www.littlesahou.nl/merken/overzicht/indikidual_25.html?gclid=CNvVu8b_7roCFSjlwgodMSwAfw

indikidual

Truien, dat vind ik altijd lastige dingen. Vele truien hebben capuchons, en dat is nou net wat niet handig is met een baby. Maar bij deze trui hebben ze erover nagedacht! Eyecatcher niet waar?

 

 

indikidual 3

En ja hoor, daar is hij weer! Hierin kan je kindje heerlijk rollebollen, kruipen, tijgeren. Leuke slofjes eronder en ook deze outfit is weer klaar!

 

 

 

Zara Kids
www.zara.com

zara2

zara

zara 4

 

 

 

 

Valt het jullie al op? Ik houd van broeken met printjes, en ook deze vind ik helemaal leuk en voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

zara 3

Ook deze winter zijn ribbroekjes helemaal hip! Vooral deze oudroze vind ik echt een top item. Je kan het met zoveel dingen combineren!

 

 

Sture & Lisa
http://www.spookies.be/sture-lisa.html

sture en lisa

sture en lisa 2

Tot slot nog twee leuke items, opnieuw vosjes en ook weer de jumpsuit! Worden jullie er al hebberig van?

Mijn favorieten items van deze winter! Het meest dol ben ik op de collectie van Bobo Choses, ik zou er alles wel van willen hebben. Helaas werkt de portemonnee niet altijd mee, maar hey dromen mag! Wat zijn jullie favorieten merken voor je kindje(s)?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

2 reacties

  • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:09

    River hipsterrr

  • Reageer michelle 24 maart 2014 om 10:00

    Zeer leuk zeg!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge