Persoonlijk

My Guilty Pleasures

guilty-pleasures
★ Een heel oud liedje op de radio van JoJo horen en roepen: “OH ZO FOUT!” en vervolgens thuis haar hele album downloaden en op repeat zetten. ★ Als een echte huisvrouw alle deuren en ramen openzetten en overal met een sopje overheen en stofzuigen, ahhh heerlijk! ★ Christian Grey en Gideon Cross, do I need to say more? ★ Uren lang The Sims spelen: mijzelf en mijn vriend precies namaken, het perfecte huis maken, vijf kinderen krijgen, drie katten, een hond en een paard adopteren en na een paar uur de tijd vergeten te zijn. ★ Alle afleveringen van River Monsters downloaden en kijken met mijn vriend, hoezo een oud getrouwd stel? ★ Tweehonderd keer per dag Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest checken, om het een minuut later weer voor de tweehonderd en eerste keer te doen, oops! ★ De eerste vier seizoenen van Glee! Nu Finn/Cory er niet meer is gaat de serie hard achteruit. Nu kijk ik alleen nog voor het Rachel/Kurt/Santana verhaal in New York, HEERLIJK. ★ Oude CD’s van Christina Aguilera, Britney Spears en Five heel hard meebrullen. ★ Anderhalf uur als een weekdier in bad liggen met YouTubefilmpjes, en na driekwartier wat water weg laten lopen en er gloeiend heet water bij doen omdat het anders te koud is. ★ Een half uur voordat ik naar bed ga de warmtedeken op standje tropicana zetten, ik heb het niet koud hoor! ★ Chocola: wit, melk, met nootjes, met Oreo/Daim/Tuc/LU/M&M’s/hebjenogeven? ★ Mijn dag vullen met Teen Mom, 16 and Pregnant, CatFish, Extreme Couponing en allemaal van die nutteloze programma’s op MTV en TLC. ★ Vroegah, toen ik nog niet aan WeightWatchers deed, lepelde ik gewoon een halve pot Nutella leeg… Hoezo, ik weet niet hoe ik dik geworden ben? ★ ’s Avonds in bed, als mijn vriend TV kijkt, de hele App van 9GAG doorspitten en stiekem moeten lachen. ★ De allerduurste vakanties opzoeken op Arke of D-Reizen en heel even denken: ja dit wordt het, om vervolgens alles maar weer weg te klikken. Ooit… ★ Stel je voor: zondag, niks te doen, lui, bank, dekentje… Juist: dutjes doen! ★ Kleuren in een kleurboek. Hoe oud ik ben? 24! ★ Hele dagen in mijn pyjamabroek lopen. Even snel naar de Albert Heijn voor een pak melk: pyjamabroek. Brief op de bus doen: pyjamabroek. Ik functioneer gewoon niet in een normale broek. ★

Ik weet dat ik niet de enige ben met guilty pleasures! Wat zijn de jouwe?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Jess 29 december 2013 om 15:00

  Oh boy, heel veel dingen zijn herkenbaar. Mijn quilty pleasure is cola drinken en way more.

  • Reageer Manon 29 december 2013 om 16:47

   Hahaha grappig!

 • Reageer Whitney 29 december 2013 om 16:07

  Herkenbaar haha.. Daarnaast ook nog lekker lang op bed blijven, ik heb toch nog 9 weken verlof hihi..

  • Reageer Manon 29 december 2013 om 16:47

   Oh geniet ervan! Nu “mag” het nog!

 • Reageer Eline 29 december 2013 om 17:27

  Zo leuk, ik ga maar weer lekker JoJo luisteren dank zij dit artikel, haha!

  • Reageer Manon 29 december 2013 om 18:17

   Hahaha, JoJo is stiekem best leuk 😛

 • Reageer Dita 29 december 2013 om 17:40

  Heerlijk dit artikel! Heel herkenbaar ook

  • Reageer Manon 29 december 2013 om 18:17

   Haha bedankt!

 • Reageer I scream beauty 29 december 2013 om 19:51

  Heel leuk geschreven! Heel veel zijn herkenbaar, ik kan zo niks nieuws bedenken 🙂

  • Reageer Manon 29 december 2013 om 21:01

   Bedankt 🙂

 • Reageer Chantal 30 december 2013 om 10:36

  aaaah hahahaha lijkt wel of dit over mij gaat :p

  best confronterend…maar je moeten genieten van het leven en van de dingen die je vrolijk maken!! Maar voor nu skippen we de nutella (ja die pot was voor mij ook niet veilig) en de chocolade overload even (eigenlijk voor altijd vrees ik… 🙁 )
  Voor mij is een kruimeltaart ook een guilty pleasure…elke keer als ik langsloop wat er af pikken 🙂

  • Reageer Manon 30 december 2013 om 12:44

   Hahaha ja iedereen heeft wel van die rare dingen! Kruimeltaart, ohhh <3

 • Reageer My Guilty Pleasures | Little Wonder World 10 januari 2015 om 06:00

  […] pleasures, iedereen heeft ze wel! Ik deelde al eerder wat guilty pleasures, en ik betrapte mezelf laatst dat ik toch nog wel veel meer van dit soort dingen […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge