Babypraat, New In, Persoonlijk, Shoplog

New in #2 Kleding voor River

DSC_0303
Oh wat groeien ze snel. River vliegt van de ene maat naar de andere maat kleding, dus het was tijd om weer wat dingetjes te halen. Op dit moment heeft hij maat 68, al kan die soms qua lengte 74 al hebben, maar dan is het veel te wijd. Ik hou niet van los fladderende kleding, en vind het mooier als het aangesloten zit. Dus dan blijven we nog even hangen in 68 en hebben we 62 vaarwel gezwaaid.

De broekjes van de Zara zijn altijd al mijn favoriet geweest. Elke Zara die ik tegen kwam sprintte ik naar binnen om te kijken of ze het bliksem broekje hadden. Telkens liep ik naar buiten zonder tasje. Na een paar maanden was de maat vol en bestelde ik hem gewoon via het internet, en wat ben ik blij. Ik heb gelijk de versie met sterretjes ook besteld. Ik heb maat 74 genomen omdat ik had gegokt dat het klein uitviel. Ik heb goed gegokt want ze zitten River als gegoten. Deze broekjes zijn €7,95 per stuk.

DSC_0299

De rompertjes van de HEMA zijn mijn favoriet. En dan heb ik het over de stretch rompertjes. Ze zijn wat duurder in vergelijking met bijvoorbeeld de Zeeman. Maar ze blijven heel mooi en zitten goed om River aangesloten. Sinds kort verkopen ze van hetzelfde materiaal ook T-shirtjes. Mijn dag kon niet meer stuk, en heb ze dan ook in alle 4 de kleuren meegenomen. Grijs, blauw, wit en koraal. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, ze zijn namelijk maar €3,00 per stuk! Ze zijn tot maat 74/80 te krijgen.

hema

Verder is mijn zus heel creatief. Ze heeft al vele broekjes voor River gemaakt maar deze zijn helaas allemaal te klein geworden dus is ze opnieuw aan het naaien geslagen. Ik vroeg haar om mijn favorieten, het harembroekje met een leuke print. En voila, drie nieuwe broekjes! Wil je ook zulke leuke broekjes? Mijn zus maakt ze op aanvraag, je kan zelf de stof kiezen. ( instagram : @lovesmanja )

DSC_0291

DSC_0294

Ze zijn River nog iets te groot, maar als hij zo door blijft groeien kan hij ze bijna aan!

Misschien had je de broekjes van Zara en shirtjes van HEMA al voorbij zien komen op instagram, hieronder draagt hij ze beide:
IMG-20131209-WA0002

Dat waren mijn aankoopjes voor nu. Waar winkelen jullie het liefst?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Jess 21 december 2013 om 14:54

  Oh wat een leuke spulletjes. Ik ben ook fan van de Zara. Handig trouwens zo’n handige zus haha! Het staat hem goed allemaal, wat een droppie!

  • Reageer Bibian Sloot 21 december 2013 om 22:37

   Haha handig he! Hihi

 • Reageer Lotje 21 december 2013 om 19:03

  Ah die broekjes zijn zo leuk!

  • Reageer Bibian Sloot 21 december 2013 om 22:37

   Jaa vind ze zelf ook helemaal geweldig!

 • Reageer Gwen 21 december 2013 om 22:22

  Wat een leuke kleding zeg! En die broekjes van je zus, geweldig!! Ik ga eens kijken op haar IG 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 21 december 2013 om 22:37

   Jaa leuk he! Er staat nog niet veel op, maar je kan der altijd even een berichtje doen of ze iets voor je wilt maken. Liefs

 • Reageer Sharmayne 22 december 2013 om 09:33

  Wat leuk!

  Musjes, lindex staan bij mij wel boven aan als webwinkels en C&a h&m zara kan ik ook wel slagen

  • Reageer Bibian Sloot 22 december 2013 om 18:57

   Jaa lindex vind ik ook super leuk

 • Reageer Whitney 22 december 2013 om 18:01

  Die broekjes van Zara zijn super leuk. Ik ga zeker je zus benaderen, hou van zelfgemaakt!

  • Reageer Bibian Sloot 22 december 2013 om 18:58

   Jaa leuk he!

 • Reageer Inge 8 januari 2014 om 19:07

  ah leuk. lijkt me heerlijk om een kleine aan te kunnen kleden 😀 River heeft al een leuke stoere stijl!

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 20:38

   Dankjewel!

 • Reageer Kelly 21 januari 2014 om 22:18

  Het is een wat oudere post, maar ik reageer toch even. Wat kleed je River geweldig aan, helemaal mijn stijl haha. En een leuke site hebben jullie! Ik ben jullie gaan volgen (:

  • Reageer Bibian Sloot 22 januari 2014 om 14:45

   Dankjewel voor het compliment! Liefs

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge