Fashion, OOTD

Outfit Manon #1

OOTD1Nu ik al flink wat aantal kilo’s ben afgevallen vind ik het steeds leuker om mezelf ook leuker aan te kleden. Toen ik nog zwaarder en dus dikker was, liep ik vaak rond in wijde truien, te strakke broeken en het liefst in mijn joggingbroek. Veel kleding is te groot geworden en zo shop ik af en toe iets nieuws wat ik dan wél pas. Ik ga nog niet mijn hele garderobe vernieuwen want ik ben nog niet op mijn streefgewicht.

Een aantal weken terug was ik met mijn zusje in Amsterdam om een dagje te winkelen. Ik zag dit leuke jasje hangen en probeerde het aan: hij zat als gegoten! Toen ik me vanmorgen aankleedde besloot ik om wat foto’s te maken (helaas met zelfontspanner dus bare with me als de foto’s niet zo spontaan zijn, volgende keer regel ik iemand die foto’s kan maken).

Sinds ik afgevallen ben weet ik ook niet meer zo goed wat ik wel en niet aankan. Ik ben heel erg zoekende naar mijn stijl. Ik hou van een beetje stoer en vrouwelijk maar niet over de top. Ik draag niet veel sieraden, ik vind het vaak vervelend om armbanden of een ketting te dragen maar kleine oorknopjes draag ik wel vaak.
In de winter kleed ik me vaak wat ingetogener dan in de zomer, dan heb ik bloemetjes all over, felle kleuren en gekke combinaties aan.

Het jasje wat ik draag is van H&M, net zoals de broek. De grijze tanktop en de grijze enkellaarsjes zijn van Primark. Mijn oorbellen zijn van het merk Pandora en heb ik gekregen, ze komen van een plaatselijke juwelier. Nou, genoeg gekletst, op naar de foto’s!

OOTD2

OOTD3

OOTD4

OOTD5

OOTD6

Wat vinden jullie mijn van outfit?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

6 reacties

 • Reageer Rachel Kromdijk 6 december 2013 om 14:10

  leuke blog m eis
  ik volg je via bloglovin!

  erg leuke outfit1
  liefs

 • Reageer Joyce 6 december 2013 om 20:06

  Leuke outfit! Staat je goed

  • Reageer Manon 6 december 2013 om 20:51

   Dankjewel, lief om te horen!

 • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:16

  Leuke outfit! Staat je mooi

 • Reageer Marieke 14 december 2015 om 13:45

  Leuk om te zien dat die jasjes nu weer in zijn! Ik heb zelf bij de only nu zo’n soort jasje gekocht 🙂 Zit super en ik vind ze kei leuk!

 • Reageer Tineke 28 juni 2016 om 07:43

  Hartstikke leuk, ik heb dat jasje ook 😂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge