Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle, Persoonlijk

Q&A Boekje

DSC_0566

Ik vind het idee van een dagboek bijhouden altijd erg leuk. Ik zie mezelf dan al helemaal zitten aan een bureautje voor het raam, net als Carrie Bradshaw uit Sex and the City. Maar wat moet ik dan schrijven? Een verslag van de dag… Uhhh BORING! Mijn gevoelens en gedachtes? Die deel ik liever met mijn vriend, vriendinnen of familie. Dan blijft er in mijn idee weinig over om over jezelf te schrijven… Totdat ik ineens op bol.com aan het rondneuzen was en dit schattige boekje tegenkwam: perfect voor mij om te gebruiken als dagboekje.

Q&A1

Het boekje ziet er “oud” uit. Een bruine, kartonkleurige kaft, waar met sierlijke letters Q&A A Day opgeschreven staat. De zijkanten van de bladzijdes zijn goudkleurig wat het extra leuk maakt. Dan de bladzijdes zelf. Bovenaan elke bladzijde staat de datum en eronder 5 invulgedeeltes. Je kunt bij 20… natuurlijk zelf het jaar opschrijven waarin je in het boekje gaat schrijven. Ik vind het zelf enorm leuk vormgegeven en kan ook niet wachten om er op 1 januari mee te beginnen! Ik hoop dat ik het echt elke dag volhoud om eventjes 5 minuten de tijd te nemen en hierin te schrijven, zodat ik over vijf jaar een leuk dagboek heb van 2014 tot 2018!

Q&A2

1 januari begint al meteen met een moeilijke vraag: wat is mijn missie? Goh, daar moet ik eens even over na gaan denken! En dan 31 december… ik ben zó benieuwd wat ik daar aan het eind van 2014 ga opschrijven, spannend!

Q&A3

Er staan dus hele diepgaande vragen in zoals wat jouw missie is, maar ook grappige vragen zoals de bovenstaande: jouw superkracht als je deze zou hebben! Ook praktische dingen: ik wil een nieuw(e)…….. Het leuke is dat dit ieder jaar hetzelfde kan zijn of heel iets anders.

Zoals je kunt lezen ben ik helemaal enthousiast over dit grappige (dag)boekje. Je kunt het Q&A A Day, Potterstyle boekje o.a. bestellen bij bol.com voor €13,99.

Houden jullie een dagboek bij of zijn jullie ook meer het type van zulk soort boekjes?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Whitney 24 december 2013 om 17:09

  Wat een leuk idee! Dit is ook echt iets voor mij. Bestellen dus

  • Reageer Manon 25 december 2013 om 10:51

   Leuk he 😀

 • Reageer Fashiable | Nanne 24 december 2013 om 19:01

  Ik zie het boekje al op meerdere blogs voorbijkomen, maar het is dan ook een ontzettend leuk idee! Misschien dat ik ‘m toch nog maar eens ga bestellen 🙂

  • Reageer Manon 25 december 2013 om 10:50

   Ja! Ik denk echt dat het ’t geld waard is, we zullen zien!

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 24 december 2013 om 22:42

  Echt leuk en een mooi boekje ook!

  • Reageer Manon 25 december 2013 om 10:50

   Kan niet wachten tot 1 januari haha.

 • Reageer Dita 25 december 2013 om 08:09

  Wat een leuk boekje

  • Reageer Manon 25 december 2013 om 10:50

   Ja! Leuk he 🙂

 • Reageer Marloes 25 december 2013 om 11:17

  Wat een leuk idee!

  • Reageer Manon 25 december 2013 om 12:41

   Jaa leuk he!

 • Reageer Jennn 15 maart 2014 om 10:20

  Wat leuk! Nu wil ik hem ook haha, jammer dat het al 1 januari geweest is, maar je kunt natuurlijk op elk moment beginnen lijkt me. Mooie blog heb je trouwens!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge