Food, Recepten, WeightWatchers

RECEPT: Easy Broodje Carpaccio

carpaccio
Onder elk recept staan de ProPoints waarde van het hele recept voor 1 persoon, voor diegene die het WeightWatchers programma volgen.

Toen mijn vriend en ik nog op de camping werkten, hadden we niet altijd tijd om te koken. Op een camping gaat het 24/7 door en gelukkig hadden we lieve vrienden ontmoet die voor ons af en toe eten maakten. Als lunch of avondsnack kregen we regelmatig wraps, en de carpaccio wraps waren voor ons de favoriet! En nu nog steeds, is dit een heerlijke lunch of snack, maar ook op verjaardagen doet deze wrap het heel goed. Niet de standaard zalm, kip of ham wrap, maar een heuse carpaccio wrap. Nadat ik dit veel gegeten had, dacht ik, dit moet ook op een broodje kunnen, een broodje carpaccio. Sindsdien is het mijn favo broodje!

Wat heb je nodig?
– 2 kaiserbroodjes
– Voorverpakte carpaccio (Albert Heijn);
– Rucola sla melange;
– 1 eetlepel pesto alla genovese (15 gram);
– Parmezaanse kaas (10 gram).

En zo maak je het:
1. Besmeer de kaiserbroodjes met de pesto.
2. Doe op beide broodjes wat sla.
3. Verdeel de carpaccio over beide broodjes
4. Strooi de Parmezaanse kaas er overheen, en dan is het al:
Eet smakelijk!

carpaccio2

Hebben jullie wel eens carpaccio op een broodje of wrap gegeten?

Reken voor 2 broodjes met carpaccio 12 ProPoints.

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

  • Reageer Dita 20 december 2013 om 07:54

    Lekker, ben dol op carpaccio

    • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 07:55

      Ja lekker he!

  • Reageer Nicky 20 december 2013 om 08:41

    Nog nooit gegeten, ziet er wel lekker uit.

  • Reageer Robert 20 december 2013 om 09:45

    Die wil ik wel eens proberen, ziet er lekker uit en als het ook nog eens gezond is, wie zegt dan dat ik het niet moet doen. Alhoewel 12 punten meer iets is voor het avondeten denk ik? 😀

    • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 17:26

      Het is zeker lekker. En ja ik eet het ook als avond eten!

  • Reageer PSbyDila.com 20 december 2013 om 12:16

    Pijnboompitjes erop is ook erg lekker!

    • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 17:26

      Ja dat is zeker een lekkere toevoeging.. Liefs

  • Reageer Saskia 20 december 2013 om 20:48

    Oooh heerlijk wij eten dit thuis ook weleens als ik geen zin heb om te koken 😀

    • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 20:51

      Haha jaa idd! Een snelle maar lekkere hap! Ideaal

    Laat een reactie achter

    CommentLuv badge