Persoonlijk

Sinterklaasavond + Cadeautjes

P1020184
Het heerlijk avondje is gekomen… Helaas zijn Sinterklaas en zijn pieten alweer terug naar Spanje. Vandaag laten wij allebei zien wat we van de goedheiligman gekregen hebben!

Bibian
In onze families vieren we al een aantal jaar geen Sinterklaas meer, omdat er geen kleine kinderen waren. Anderhalf jaar geleden is daar verandering in gekomen en zijn er twee kleine mannen bij gekomen. Dus dit jaar konden we Sinterklaas niet over slaan. Ook al begrijpen River en zijn neefje het nog niet, toch is Sinterklaas een leuk kinderfeest. Ik kan niet wachten op het moment dat River wel gelooft, en we samen naar intocht kunnen en we hem een beetje voor de gek kunnen houden. Dat hij zijn schoen gaat zetten en we op pakjesavond de boel op stelten kunnen zetten. Maar zo ver is het nog niet, dus voor nu stop ik met dromen. We hebben bij mijn schoonouders een klein beetje Sinterklaas gevierd, alleen voor de twee kids. Hieronder de cadeautjes die River gekregen heeft van de goedheiligman, en ook ik heb een kleinigheidje gekregen, ach wat is die Sint toch ook een lieverd…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Allereerst hadden we aan de Sint een loopauto gevraagd, deze hadden we nog niet en ik vond het wel een goed idee voor als hij zou gaan lopen. Dus Sinterklaas is zo lief geweest deze te geven. Verder een baby tablet, River is gek op alles wat licht en geluid maakt. De echte iPad is dan ook niet weg te krijgen bij hem, maar nu heeft hij zijn eigen tablet. Hij is er nu al dol op. Verder twee houten autootjes, deze heeft hij van Mama-Sint gekregen. Ik zag ze liggen en voor €1,00 kon ik ze echt niet laten liggen! Tevens een leuke tip voor als je een klein cadeautje zoekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verder heeft hij een puzzel, een Woezel en Pip kruiprol en een kerstsok gekregen.

20131205_163320
Cadeautje uitpakken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Twee setjes kleding, het rechter broekje is gevoerd. Lekker warm voor als het straks echt koud gaat worden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Twee rompertjes met een col, lekker warm ook weer. Een speelgoedje en in het tasje zat de kleding. Die ga ik bewaren, gewoon leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tot slot mijn cadeautjes. Je kan me begraven in huissokken, dus deze huissokken heeft de Sint goed uitgezocht. Verder een schaaltje van Riverdale, een chocoladeletter en de december kalender was van mijn vriend. We hebben helaas geen groot bedrag gewonnen, en nee we hebben ook geen geduld om elke dag een vakje open te krassen haha.

Manon
Gisteravond (zaterdag 7 december) vierde ik met mijn “schoon”familie Sinterklaas. We hadden dit jaar lootjes getrokken om voor diegene een cadeautje te kopen, geen gedichten en surprises (gelukkig!).
Zoals dat bij veel Nederlandse families gaat, hebben wij ook lekker gegourmet. Daarna ging de openhaard aan en kon Sinterklaas komen! Ook hadden mijn schoonouders nog extra cadeautjes gekocht naast de lootjes, lief hè!

sint4
Heerlijke gourmet.

sint6
Openhaard…

sint5
De stapel cadeaus van alleen de lootjes!

En dit zijn mijn cadeautjes:
sint2
Van diegene die mij als lootje had heb ik een sportlegging gekregen die ik graag wilde, en lekkere thee van Simon Lévelt.

Mijn vriendje was ook zo lief geweest om mij te verrassen met een cadeau wat ik óók graag wilde, namelijk een fijne sporttas. Deze is van Nike en is precies groot genoeg voor mijn sportactiviteiten. Verder kreeg ik van hem ook nog een leuke ovenhandschoen en de roze geurkaarsjes.

De zus van mijn vriend heeft ons ook nog iets leuks gegeven, namelijk twee kaarten voor Burgers’ Zoo in Arnhem, super leuk!

Als laatst kwamen de extra cadeautjes van mijn “schoon”ouders! Ze hebben mij verwend met een December Kalender, een haak voor aan de deur waar je een krans aan kan ophangen, een scheurkalender over beauty, een geurtje van Calvin Klein, twee geurkaarsen, een brandend sneeuwpopje en een chocoladeletter (die al voor een derde verdwenen is… oeps, niet heel erg WeightWatchers-proof). O,ja en een kistje met mandarijntjes maar die liggen al in de keuken op de fruitschaal.
En toen was het afgelopen… Of toch niet? Er stonden nog twee grote, zwarte pakketten in de kamer. Er stonden geen namen op, maar adressen. Het adres van mij en mijn vriend, en het adres van zijn zus. We maakten het open en….

sint1

Wauw! We kregen zomaar een Actifry. Echt veel te gek, maar wel super gaaf! We gaan snel WeightWatchers-proof frietjes bakken!
Dankjewel lieve Sinterklazen!

Sinterklaas is weer vertrokken en nu kan de kerst losbarsten. Wat vinden jullie van onze cadeautjes? En wat hebben jullie gekregen?

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

5 reacties

 • Reageer Merel 8 december 2013 om 17:53

  Super leuk artikel en het lijkt me dat je een geweldige dag hebt gehad! Leuke cadeautjes ook. 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 8 december 2013 om 18:46

   Dankjewel Merel, we hebben zeker een leuke dag gehad!

 • Reageer Betty 8 december 2013 om 19:57

  Heerlijk he, die Sinterklaasavondjes! Het blijft een leuke traditie! Nu maar hopen dat je kleintje snel bewust door krijgt wat er allemaal gebeurt 😉
  Wat een leuke cadeaus hebben jullie gehad trouwens!

  • Reageer Bibian Sloot 9 december 2013 om 15:29

   Dankjewel Betty, ja het lijkt me echt super als hij wat ouder is!

 • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:13

  Leuke cadeautjes hebben jullie gekregen!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge