Babypraat, Shoplog

DM Drogist – Tips & Baby Shoplog

image

Omdat wij vlak bij de grens wonen, steken we soms graag even over naar de buren. En om precies te zijn, kun je ons vaak vinden in de DM Drogist in Duitsland. Dit is een drogist die je kunt vergelijken met het Kruidvat hier in Nederland. Ik ga er graag heen voor babybenodigdheden. In Nederland liggen de prijzen voor luiers, voedingen etc. een stuk hoger dan in Duitsland. Ook voor shampoo, douchegel en bijvoorbeeld haarverf ben je in Duitsland goedkoper uit. Hieronder wat foto’s van de afdelingen waar ik graag kom! Vanmiddag laat Manon je de rest van de winkel zien! Dus kom vanmiddag nog eens terug.

image
Flessen, spenen, flessenreiniger etc. Volop keus en niet duur!

image
Heel veel verschillende soorten voedingen! Zoals je ziet hebben ze ook de Duitse Nutrilon.

image
Potjes, potjes en nog eens potjes. Alhoewel ik River ook verse groente en fruit geef, zijn de potjes niet weg te denken in mijn kast. Ze zijn handig voor onderweg, bij de oppas en voor noodsituaties. De bekende merken die we allemaal wel kennen vind ik nogal prijzig en in Duitsland zijn de potjes stukken goedkoper. Voor de 4+ maanden potjes betaal je vanaf de €0,45 en de 6+ maanden vanaf €0,65.

image
Luiers, hiervoor ga ik speciaal naar Duitsland. In het begin kocht ik nog trouw de Pampers bij het Kruidvat maar sinds ik het huismerk-luiers van de DM heb geprobeerd kan ik niet meer zonder. Voor maat 3 (wat River nu al weer een paar maanden draagt) betaal je €11,15 voor 100 stuks. Reken om en tada, goede deal vind je niet? Hoe groter de maat hoe duurder, maar verwacht geen flinke prijsstijging, ik geloof dat het 1 euro scheelt.

image
En dan nog een groot schap met baby-douchegels, schuimbad, shampoos en billendoekjes.

image
Tot slot kun je er zelfs je kleine verschonen! Onderin zie je vakjes met verschillende luiers voor als je deze vergeten bent. Leuk concept, al heb je deze niet in alle DM drogisterijen.

En dan nu mijn geshopte babybenodigheden, en natuurlijk ook wat voor deze mama zelf.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
100 pack luiers  €11,15
Tuitbeker  €3,95
Kerstspeen €1,45
Billendoekjes 4 x 80 stuks €3,95
Balea Men Shampoo €0,65
Balea Men Douchegel €0,65

Balea shampoo voor gekleurd haar €1,45
Balea conditioner voor gekleurd haar €1,45
Balea Kruidenbad Lavendel €0,95
Balea Douchegel €0,65

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
River heeft zijn eigen leuke kerstspeen, ze hebben vaak limited edition spenen, dit keer was het deze. En voor de prijs van €1,45 kon ik hem echt niet laten liggen. Merry Christmas!

Verder heb ik natuurlijk potjes meegenomen en wat fruithapjes.
Gaan jullie wel eens naar Duitsland, en naar welke winkels ga je dan?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

1 reactie

  • Reageer Lizanne 13 december 2013 om 18:16

    Aaaah wat een superschattige speen!!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge