Food, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #2

WWUpdate

Afgelopen woensdag zijn we weer wezen wegen. Manon was weer terug van haar vakantie dus zij kon ook weer mee! Vandaag delen we ons verhaal!

Manon:
Twee weken geleden was ik voor het laatst wezen wegen op de cursus, dat was op woensdag 4 december. De dagen erna was ik van plan goed mijn best te doen omdat ik die week erop, vier dagen naar Disneyland zou gaan. De dagen voor Disney zijn helemaal goed gegaan, behalve toen ik Sinterklaas ging vieren bij mijn schoonouders… Ik heb “per ongeluk” een halve chocoladeletter gegeten, oeps! Nouja, geeft niet, de dag erna deed ik extra mijn best bij het sporten. De ochtend voordat we zouden vertrekken naar Parijs, ging ik op de weegschaal staan. Ik schreef mijn gewicht op, zodat ik het niet kon vergeten en ging naar het eetparadijs ook wel Disneyland genoemd. Vier dagen lang heb ik me misdragen. Ik dacht dat ik wel 2 of 3 kilo was aangekomen die dagen. De ochtend nadat we terugkwamen ben ik mezelf weer gaan wegen en het viel me heel erg mee: maar 0,8 kg erbij! Ik ging weer netjes mijn punten tellen die dag en de volgende ochtend was er al een halve kilo af, HOPPA, dat was fijn om te zien. De rest van de week heb ik me ook netjes aan de punten gehouden (stiekem een beetje gesnoept van de cupcakes die Bibian en ik afgelopen weekend gebakken hebben maar dat “telt” niet, vind ik). Ik ben wel een paar dagen niet lekker in orde geweest maar ik heb me wél aan mijn punten gehouden.

manonww1

Woensdagavond was het weer weegtijd bij de WeightWatchers cursus. Ik was een klein beetje nerveus. Gelukkig was het resultaat positief: 0,7 kg eraf! YES! Mijn doel was om in december niet aan te komen. Nou, dat gaat de goede kant op. Ik ben zelfs wat onsjes kwijt en ik ben er blij mee. Nu alleen nog drie kerstetentjes (kerstavond, eerste en tweede kerstdag) en oud&nieuw… Dat gaat me lukken! Wie weet haal ik wel een mijlpaal voor 1 januari!

Bibian:
Vorige week had ik een goed resultaat op de weegschaal, na zo’n resultaat houd ik er altijd rekening mee dat het de volgende weegmoment wat minder zou kunnen zijn. Ik had goed mijn best gedaan, op wat snoeperijtjes van de kerstcupcakes na, dus daar kon het niet aan liggen. Om 18:00 gingen we richting Weight Watchers. Manon ging eerst op de weegschaal met een super goed resultaat! Daarna ging ik, en toen werd er gezegd: zooo goed! Er was weer 1,4 kilo af! Ik ben zo blij dat ik in december nog zo hard ga, terwijl ik best af en toe een chocolaatje eet.

bibianww1

Ik ben trots op mij en Manon, en we gaan zeker onze doelen halen! Voor mij komt het einddoel ook steeds dichterbij.

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Flora 20 december 2013 om 14:43

  Super goed gedaan! En bedankt voor de tips (balanspizza

  • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 17:27

   Dankjewel, ja ze zijn heel lekker!

 • Reageer Patricia 20 december 2013 om 22:17

  Wederom beide een super resultaat ! Gefeliciteerd.

  Liefs Patricia

  • Reageer Bibian Sloot 20 december 2013 om 22:26

   Dankjewel Patricia

 • Reageer Robin 21 december 2013 om 01:30

  Alletwee een top resultaat! Toppie!!

 • Reageer Robin 21 december 2013 om 01:30

  Alletwee een super resultaat! Toppie!!

  • Reageer Bibian Sloot 21 december 2013 om 07:49

   Dankje!

 • Reageer Vanessa 21 december 2013 om 21:36

  Leuk om te lezen! Jullie zijn allebei goed bezig zeg 🙂 leuke blog trouwens, ik volg jullie!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge