Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers Update #3

WWUpdateVandaag een keer op donderdag de WeightWatchers update. Normaal is onze weegavond en cursus op woensdag, maar omdat het woensdag kerst was, zijn wij maandagavond naar Doetinchem gegaan. Hier geeft onze eigen coach ook een cursus en wij wilden gewoon gaan wegen en ze zei dat wij ook daarheen mochten komen dus zo gezegd, zo gedaan!

Deze “week” bestond dus maar uit vijf dagen. We waren allebei een beetje nerveus, het zal wel niks geworden zijn…

Ik, Manon, ging Bibian ophalen om vanuit haar door te rijden naar de cursus. Wij vol goede moed de auto in, TomTom aan, typte het adres van de locatie in: “adres kan niet gevonden worden”. Shit, hebben wij weer! Nouja, dan maar op de bonnefooi richting Doetinchem rijden. Bibian ging ergens in een tankstation vragen waar we de straat konden vinden, maar de medewerker had er nog nooit van gehoord. Gelukkig hing er een plattegrond van de buurt bij het tankstation en toen hadden we het gevonden! We waren nog op tijd en Manon ging eerst op de weegschaal staan.

WWupdate

Manon: Ik had een verjaardag gehad van mijn schoonmoeder en hier heb ik een stukje brownie gehad, een stuk of 15 stokbroodjes met Heksenkaas (één bakje Heksenkaas bevat 24 ProPoints, wisten jullie dat!) en filet americain, niet te zuinig dus.Bibian keek mee naar het getal en zei vet enthousiast: JA! 0,6 kg als ik het goed heb, en ja hoor! Ik ben gewoon in vijf dagen 0,6 kg afgevallen, WOEI! Het doel in december was: 0 kilo eraf of erbij. De tussenstand is ondertussen 2 kilo ERAF (in december)! Beter kon ik de feestdagen niet ingaan dacht ik zo!

bibianwwupdate

Bibian: De afgelopen 5 dagen waren niet anders dan andere, maar een heel gevoel had ik niet. Ik had wel twee dagen op de beurs gestaan en had daar erwtensoep gegeten en een paar dropjes. Maar zoals Manon al zei, ons doel was in december niet aan de komen. Na Manon ging ik op de weegschaal en er was gelukkig wat van af. 0,3 in 5 dagen vind ik best goed in december. Dat zet de stand op 3,8 kilo in december, en dat geeft mij een goed gevoel!

Volgende week gaan we weer op maandag omdat onze woensdagcursus vervalt door Oud&Nieuw. Maar of de weegschaal dan een minnetje aangeeft… Stay tuned!

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge