Babypraat

What’s in my bag – Luiertas editie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De luiertas, voor mij is deze echt onmisbaar. Ik sjouw de hele dag de luiertas overal mee naartoe. Ik kan je vertellen dat deze tas in 6 maanden tijd, meer gebruikt is dan mijn hele eigen tassencollectie bij elkaar. Toen ik had bedacht om te laten zien wat er in mijn luiertas zit, las ik op de blog van Kelly (kellycaresse.nl) de tag, dus bij deze mijn “What’s in my diaperbag”.

Een luiertas, best moeilijk om te kiezen welke je moet nemen. Welke is handig, ruim genoeg en ook nog mooi. Want hey, het oog wil ook wat. Ik was al wel snel van mening dat het een echte jongenstas moest worden, en dat ik geen roze zou gaan nemen, want ik was in verwachting van een jongentje. Na lang zoeken had ik er een gevonden, maar die bleek uitverkocht te zijn. Op zoek naar een andere dan maar… Na een flinke zoektocht was ik eruit, het werd er een van het merk Lief! Lifestyle. Ik bestelde hem nog niet, want we hadden de centjes er nog niet voor, ze zijn namelijk best prijzig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een paar dagen later ging de bel, een postbode met een pakket. Heel apart, want ik had toen helemaal niks besteld. Ik maakte hem open, en jawel: DE luiertas die ik zo graag wilde hebben. We hadden de tas gekregen van de beste vriend van mijn vriend, super lief! Nu jullie het verhaal over mijn luiertas gehoord hebben, ga ik gauw verder met de inhoud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allereest het belangrijkste: luiers, billendoekjes en een verschoningsmatje. Ik heb een hekel aan losse dingen in de tas, vandaar dat ik twee hoesjes heb, één voor de luiers en de ander voor de billendoekjes. Het verschoningsmatje zat bij de luiertas.

Verder heb ik altijd een slabbetje mee, een kwijldoekje en geparfumeerde zakjes waar ik de vieze luiers in kan doen. In het blauwe tasje zit reserve kleding: een rompertje, sokken, broekje en een truitje.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tot slot iets wat ook onmisbaar is voor River: de voedingen. Als ik weg ga heb ik niet altijd al deze dingen mee, maar als hij een dagje weg gaat wel. Vier voedingen, een fruithapje, een potje groente, een lepeltje en tot slot de fles!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat neem jij allemaal mee in de luiertas? En heb je ook overal hoesjes of bakjes voor?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Nicky 14 december 2013 om 11:04

  Mijn kids zijn nu veel ouder, ik hoef dus niet meer met luiertassen rond te lopen. Naast de standaard dingen wat jij genoemd hebt nam ik ook altijd een potje gezichtcreme mee en een knuffel of speelgoedje.. Leuk om je inhoud te zien.

  • Reageer Bibian Sloot 14 december 2013 om 18:59

   Jaa meestal zit er bij mij ook wel een speeltje ofzo in! Heerlijk een bevrijding zonder luiertas ofniet hahah

 • Reageer Dita 14 december 2013 om 17:36

  Leuk om te lezen, zelf heb ik nog geen kindjes maar ik werk in de kinderopvang dus vind dit soort artikelen altijd leuk

  • Reageer Bibian Sloot 14 december 2013 om 18:58

   Ahh jaa, je zult wel veel verschillende tassen zien..

 • Reageer Joyce 14 december 2013 om 20:56

  Leuk artikel, leuk om te zien wat mama’s allemaal meeslepen

  • Reageer Bibian Sloot 15 december 2013 om 16:06

   Jaa interessant he!

 • Reageer Saskia 14 december 2013 om 23:18

  Leuk om te zien. Mijn zoontje heeft geen luiertas meer maar een klein rugtasje 🙂 En ik had indd ook overal hoesjes en bakjes voor.

  • Reageer Bibian Sloot 15 december 2013 om 16:09

   Ja fijn is dat he..

 • Reageer Gwen 15 december 2013 om 15:57

  Leuk om te lezen zeg! Ik krijg bijna zin om de tag voor mezelf in te vullen, maar neem de luiertas bijna nooit meer mee. Alhoewel .. wel naar het CB en als ik ga lunchen of langs een vriendin ofzo … Dus misschien toch maar invullen die tag 😉

  • Reageer Bibian Sloot 15 december 2013 om 16:10

   Ahh je gebruikt hem dus nog wel, gewoon lekker doen joh haha

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge