Lifestyle, Persoonlijk

10 things you didn’t know about me – Bibian versie

10thingsb
Nadat Manon vorige week 10 feitjes over haarzelf verteld heeft, kan ik natuurlijk niet achter blijven. Hier komen de 10 feitjes over mij die je als het goed is nog niet wist!

1.
Toen ik op de camping werkte vond ik de minidisco het leukst! Het liefst deed ik elke dag de minidisco en ik ken ook alle liedjes uit mijn hoofd. Tijdens de minidisco ben ik net een klein kind en kan ik me helemaal laten gaan.

2. In mijn huis is het altijd rommelig. Heb ik het net opgeruimd, staat binnen no time staat mijn huis weer vol. Diep van binnen droom ik van een net opgeruimd huis, maar op één of andere manier zit dat gewoon niet in me, al wil ik dat wel heel graag. Alles georganiseerd en netjes… Neee helaas. Gelukkig is het wel altijd schoon in mijn huis.

3. Ik heb zo’n tien jaar gekorfbald. Ik trainde twee keer per week, en één keer per week speelde ik een wedstrijd. Toen ik op stage ging in een andere stad ben ik er mee gestopt. Het was ook genoeg geweest, ik vond het niet leuk meer.

4. Ik wil al heel lang een tattoo ter nagedachtenis van mijn moeder, maar ben er nog steeds niet over uit welke tekst en/of plaatje het moet worden. Als ik DE tattoo tegen kom weet ik zeker dat ik hem gelijk laat zetten.

5. Ik heb een gruwelijke hekel aan de was. Sinds we niet meer op een camping wonen heb ik geen droger meer en moet ik alles ophangen. Het duurt zo lang voordat het droog is, en als het dan droog is, heb ik alweer 4 manden staan. Komt er nou nooit een eind aan?

6. Nadat ik van de middelbare school kwam heb ik een half jaar op een fotografie school gezeten. Na een half jaar kwam ik erachter dat je jezelf echt moest verkopen als fotograaf zijnde wil je er later geld mee gaan verdienen. Dus ben ik een andere weg ingegaan en ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gestart.

7. Ik zou heel graag mijn haar weer blond willen, alleen weet ik niet hoe. Ik heb hiervoor zwart, bruin en toen rood gehad. En dat rode is funest. Mocht ik het nu ontkleuren wordt het gegarandeerd oranje. Wachten tot het is uitgegroeid dan maar…

8. Dat ik afgelopen 5 jaar met mijn vriend 4 keer ben verhuisd. Elk jaar opnieuw werd er een verhuiskaartje verstuurd. 2013 was het eerste jaar dat de mensen geen verhuisbericht op de deurmat kregen.

9. Ik ben verzot op gekke aparte namen voor kinderen. Het liefst noem ik mijn kinderen : Pip, Bloem, Pleum, Ammerens, Maddox of Bink. Mijn vriend houdt er totaal niet van dus ik droom nog even verder.

10. Toen ik 15/16 was ging ik elke week stappen. Ik was niet te stoppen en dronk mezelf helemaal lam. Kwam rond de ochtend pas weer thuis en wist niet eens meer wat ik die avond/nacht had gedaan. Vanaf mijn 18e was ik er helemaal klaar mee. Nu drink ik bijna niet meer en ook het stappen heb ik voor gezien gehouden.

Dit waren de 10 feitjes over mij die jullie nog niet wisten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, komen er bij jullie wat feitjes overeen met die van mij?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Dita 15 januari 2014 om 07:12

  Wat leuk om te lezen, zelf drink ik wel regelmatig een wijntje maar ben nog nooit dronken oid geweest 😉 en ja een droger mis is soms ook wel

  • Reageer Bibian Sloot 15 januari 2014 om 13:44

   Ja ik drink ook heel af en toe, en ja die droger he.. Hahahah

 • Reageer Maaike 15 januari 2014 om 11:56

  Alleen 2 komt overeen, haha! De was hoef ik gelukkig niet zelf te doen. 4 is lief!

  • Reageer Bibian Sloot 15 januari 2014 om 13:44

   Oh heerlijk dat je de was niet hoeft te doen hihi

 • Reageer Carolien 15 januari 2014 om 14:41

  Leuk om te weten!
  Ik dacht dat ik al jullie blogposts gelezen had maar ik wist niet dat je op een camping hebt gewoond. Ik begrijp ook dat je je moeder bent verloren? Niet niks als je nog jong bent.

  • Reageer Bibian Sloot 15 januari 2014 om 15:17

   Ja, heb ongeveer 4 jaar op bungalowparken en campings gewerkt als animator, receptioniste en beheerder. Sinds vorig jaar dus niet meer.. Ja dat klopt.. Liefs

   • Reageer Carolien 16 januari 2014 om 16:24

    Leuke baan! Ik vind t zo leuk dat jullie overal op reageren 🙂

    • Reageer Bibian Sloot 16 januari 2014 om 16:34

     dankjewel!

 • Reageer Gwen 15 januari 2014 om 14:47

  Haha leuk! Ik ben hem ook ah maken, maar heb pas 4 dingen opgeschreven, dus nog even geduld voor mijn blogje verschijnt hihi.

  • Reageer Bibian Sloot 15 januari 2014 om 15:18

   Hahah ben benieuwd!

 • Reageer Daphne 15 januari 2014 om 15:21

  Nummer 10 komt me gedeeltelijk wel bekend voor. Ik ging ook echt iedere week uit en kwam laat thuis. Nu moet ik daar echt niet meer aan denken. Waar haalde ik die tijd vandaan?

  • Reageer Bibian Sloot 15 januari 2014 om 17:34

   Hahah echt he!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge