Lifestyle, Persoonlijk

10 things you didn’t know about me – Manon versie

10thingsIk vind het heel erg leuk om bij mensen binnen te neuzen. Het liefst zou ik overal waar ik binnenkom, elke kamer bekijken, of in iemand kledingkast neuzen. Ook vind ik ik de whats in my bag filmpjes op YouTube ook reuze interessant. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar andermans huis, leven en spulletjes. Vandaag deel ik 10 dingen die jij (denk ik) nog niet wist over mij.

1. Ik lust geen groente, nee echt niet! Ik heb het echt zo vaak geprobeerd maar ik krijg het gewoon niet weg. De enige groentes die ik “lust” zijn komkommer, tomaat, ui, spinazie (in HEEEELE kleine beetjes) en veldsla. Soms is dit echt niet leuk, dan baal ik ervan dat ik een recept weer zo kaal moet maken omdat ik het gewoonweg niet lust. Gelukkig vind ik fruit wel heerlijk en lust ik ook (bijna) alles!

2. Ik kreeg op mijn 15e verkering met mijn vriend, mijn eerste vriendje! Ik ben nu 24 en we hebben deze zomer negen jaar verkering. Hoe romantisch!

3. Ik heb een jaar gewerkt als onderwijsassistent op een middelbare school. Ik werkte op de afdeling BB (basis beroeps). Het was een hele leuke periode maar ik heb ontslag genomen afgelopen november omdat ik er geen uitdaging meer in kon vinden. Ik wil graag als juf werken want ik heb de Pabo gedaan maar de banen zijn schaars in deze regio.

4. In Londen, zo’n 10 jaar geleden, ben ik met mijn vader The London Dungeon in geweest (spookhuis). Ik heb huilend onder mijn vaders arm het spookhuis doorlopen, zo eng vond ik het.

5. Ik heb de dwang om alles aan te raken. In kledingwinkels ga ik met mijn handen langs alle rekken kleren, moet alle stofjes voelen ook al vind ik het niet eens mooi.

6. Ik heb nog nooit in mijn leven een sigaret gerookt of drugs gebruikt. Ook niet één hijsje, en ik ben daar heel erg trots op!

7. Ik hou van netjes. Ik kan niet tegen rommel en alles heeft z’n eigen plek in mijn huis. In elke kast of lade vind je mandjes en bakjes. Ik kan me ook niet concentreren met troep in huis.

8. Vroeger was ik héél erg dun, ze noemden me altijd een grasspriet. Vanaf mijn 16e ongeveer kwamen de kilo’s eraan. Ik kreeg ook pas rond die tijd vrouwelijke vormen, ik denk dat ik voor de helft “dik” ben geworden door hormonen (ik begon in die tijd ook met de pil) en de andere helft gewoon door ongegeneerd vreten. Nu, op mijn 24e, ben ik weer op het gewicht wat ik was toen ik 15/16 was!

9. Ik heb in de 1e klas, toen was ik 12 of 13, een navelpiercing laten zetten. Wat was ik blij met dat ding. Toen ik 15 jaar was heb ik ‘m eruit gehaald want ik vond het niet meer mooi. Ik heb nu dus wel een klein rond littekentje boven mijn navel.

10. Ik was vroeger, toen net de The Lord Of The Rings films uitkwamen, helemaal verliefd op Orlando Bloom. Mijn hele schoolagenda zat vol plaatjes van hem en ik had een poster van Legolas op mijn kamer hangen. Nu smelt ik nog steeds een beetje als ik hem op tv of in een tijdschrift zie. Ik porde mijn vriend in z’n zij toen Legolas in beeld kwam bij The Hobbit deel 2, waar we laatst heen geweest zijn en riep net iets te hard: “LEGOLAS”.

Zo, nu heb ik 10 beschamende feitjes over mezelf verteld, nu wil ik niet alleen achterblijven dus deel een feitje over jou in de comments!

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Dita 8 januari 2014 om 07:08

  Wat leuk om te lezen, ik werk naast mn werk in de kinderopvang ook 4ochtenden in het onderwijs als onderwijsassistent.

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 09:08

   Oh wat leuk! 🙂

 • Reageer Whitney 8 januari 2014 om 07:51

  Ik hou hiervan, ben ook echt nieuwsgierig naar anderen. Punt 6 en 7 gelden ook voor mij! Ander feitje ik heb een schoonmaaktik, behoorlijk lastig als je net bevallen bent.

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 09:09

   Hahahaha, grappig dat je hetzelfde hebt!

 • Reageer Josje 8 januari 2014 om 09:31

  Hihi geweldig! Een aantal dingen wist ik toch al van je 😉
  Nummer 10 herken ik mezelf precies in 🙂

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 09:42

   Hahaha, ja jij wel!!!! Orlando *zwijmel*

 • Reageer Daphne 8 januari 2014 om 11:30

  Ik heb nog nooit van mijn leven soep op.. Echt superbeschamend maar het lijkt me zo smerig! Liefs x

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 11:44

   Hahahaha echt niet!!! Grappig :’)

 • Reageer Femke 8 januari 2014 om 11:34

  Heel leuk :)! Ik ben ook al sinds mijn net-zestiende samen met mijn vriend, maar ik ben pas 19 haha. Echt goed van je dat je nooit drugs en sigaretten hebt geprobeerd, daar sta ik je ook in bij haha

  liefs,
  Femke

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 11:44

   Och, onze jeugdliefdes haha <3

 • Reageer Robin 8 januari 2014 om 14:41

  Ik kan me ook echt niet concentreren met rommel om me heen! Ik moet bijvoorbeeld altijd eerst mijn keuken opruimen VOOR ik ga koken, anders wordt ik nerveus! Toen ik nog studeerde moest ook altijd eerst mijn bureau (en toen ik nog thuis woonde mijn slaapkamer) schoon voor ik rustig kon leren of huiswerk kon maken.

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 14:59

   Haha ik werk ook graag in een nette keuken!

 • Reageer Lotje 8 januari 2014 om 17:08

  Ik heb dat ook met groente. Ik proef het wel, maar nee ik vind het echt niet lekker! Tomaat en komkommer lus ik dan wel graag, maar dat is ook t enigste haha x

  • Reageer Manon 8 januari 2014 om 17:44

   Oh iemand die hetzelfde heeft! Eindelijk hahaha.

 • Reageer Gwen 8 januari 2014 om 20:39

  Leuk zeg!!! Ik ga dit als een soort tag ook overnemen denk ik 🙂 En superfijn dat je weer zo slank bent zeg!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge