Babypraat, Persoonlijk

Boys are Better!

boysarebetterIedereen heeft stiekem wel een voorkeur voor het geslacht van je toekomstige kindjes. En hoewel er altijd gezegd wordt: “Als het maar gezond is”, wordt er over het geslacht weinig los gelaten. Ik ben altijd eerlijk geweest als ik zei dat het me heel leuk leek als ik een meisje zou krijgen, ooit. Lekker tutten, schattige kleertjes kopen, samen met de barbies spelen. Maar nu ik River gekregen heb, ben ik totaal omgeslagen, een zoontje is zó leuk!

* Ik stiekem altijd moet lachen als hij brandweermannetje aan het spelen is tijdens het verschonen van zijn luier.
* Je juist heel veel leuke kleding kan halen, en dan vooral via de online webshops.
* Dus geen tuttige kleertjes en rokjes maar juist hele stoere kleren,
* In plaats van al die haarstrikjes en klipjes maak je een mooie stoere kuif met echte babygel! * Hij kan altijd heerlijk met me kroelen, jongens zijn echte mama’s kindjes.
* Hij zo heerlijk met zijn loopauto door het huis kan crossen.
* Je geeft je zoon later weg aan een vrouw (bijna altijd), maar tot die tijd ben jij de enige vrouw voor hem!
* Ze gaan lekker stoeien, klimmen en ravotten in de tuin.
* Hij op zijn vader gaat lijken ♥.
* Papa kan zijn hart ophalen als hij later meegaat naar Ajax-wedstrijden!
* En mama gaat dan natuurlijk mee, al die voetballers *zwijmel*

Nee, eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Het is toch meer het karakter van het kind dat het allemaal bepaalt. Je kan net zo goed een meisje krijgen die lekker wil ravotten in de modder, als hobby voetbal heeft en alleen maar met lego speelt. Of een jongen die zich meer bekommerd over de kookkunsten van zijn moeder en de pijnlijke wond van zijn oma. Elk kind is uniek, of ze nou een jongen of een meisje zijn. Ik geniet elke dag een beetje meer van mijn zoontje, en mocht ik weer zwanger raken maakt het me niet veel uit wat het geslacht is.

Hoe denken jullie er over?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Carolien 14 januari 2014 om 14:05

  Ik denk ook altijd stiekem dat ik een meisje zou willen, maar als t er op aan komt denk ik dat het me niet uit maakt. Ik wil gewoon een baby haha 😉
  Leuk stukje! Ik denk ook dat veel mensen van te voren echt wel een voorkeur hebben, maar dat het uiteindelijk gewoon niks uitmaakt.

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:53

   Dat denk ik ook, zodra je je kindje op je buik hebt maakt het niets meer uit!

 • Reageer Pauline 14 januari 2014 om 14:53

  Stiekem hadden wij al een tijd een leuke meisjes naam. Maar op het moment dat ik wist dat ik zwanger was en in week 6 vreselijk ziek ervan was maakte het me echt niks meer uit! Ik hoopte zo dat alles goed zou blijven gaan want ik bleef maar afvallen van het spugen en niet kunnen eten.
  Ik begon wel te dromen over mn kindje en dan was het altijd een knulletje en in de winkels stond ik ook steeds bij de jongensspullen dus ik was er heilig van overtuigd een zoon te krijgen en ik had gelijk haha.

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:53

   Haha moeder instinct begint al vroeg 😉

 • Reageer Bee 14 januari 2014 om 17:16

  Bij mij is het geen geheim dat ik een overduidelijke voorkeur heb welk geslacht kindjes ik later wil. Jongens, absoluut jongens! Ik heb al namen enal. Mijn vriend vind het allemaal goed en wel zolang ze gezond zijn maar ik zie mezelf gewoon geen dochtertje hebben! Ik heb nog nooit veel in conctact geweest met kleine kindjes maar jongetjes vind ik de max, en aan meisjes ga ik me zo ongelofelijk ergeren. Ze zijn luid, gillende schrille stemmetjes en ik vind meisjes gewoon een beetje venijnig en achterbaks. Ah ja als het ooit een meisje is zal ik er ook wel van houden, ik kan het tenslotte moeilijk terug duwen…Maar ik wil het eigenlijk echt niet!

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:54

   Ahhh, wat knap dat je er ook zo voor uit komt. Ik hoop dat je droom uit komt hihi. En een meisje is vast ook heel leuk! Liefs

 • Reageer Claudia 14 januari 2014 om 17:50

  Ik wil heeeel graag een meisje! Maar mijn vriend juist een jongen haha. Mijn schoonmoeder heeft 4 jongens en zegt ook altijd jongens zijn heerlijk, mama’s kindjes, nooit ruzie … Maar ik droom gewoon nog even verder over schattige jurkjes en balletpakjes hoor!

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:55

   Ahaha idd, lekker blijven dromen!

 • Reageer Sylvia 14 januari 2014 om 18:48

  Haha, stiekem heb ik ook een voorkeur voor een jongetje. Hoewel ik liever een balletles bijwoon dan een voetbalwedstrijd, vind ik meisjes wat kattiger en gemener.

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:56

   Ja ze zeggen dat jongetjes ook echt mama-kindjes zijn, en idd meisjes wat gemener. Maar jongens kunnen ook gemeen zijn.. Ah het is het karakter..

 • Reageer Dita 14 januari 2014 om 19:34

  Super leuk om dit te lezen 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 14 januari 2014 om 19:56

   Dankje

 • Reageer Whitney 15 januari 2014 om 10:37

  Ik had totaal geen voorkeur. Ben gek op me zoontje, oh dat brandweer spelen hihi. Toch hoop ik ook dat we een meisje krijgen. Heeft ze een grote broer en ik kan me Hello Kitty gekte overdragen aan haar.. haha..

 • Reageer Whitney 15 januari 2014 om 10:38

  Welke webshops bezoek je trouwens?

  • Reageer Bibian Sloot 16 januari 2014 om 22:00

   Bonbonontheblock, musjes, lindex, etsy, belleketrek.be , modeerskahuset etc.

 • Reageer mamoesjka 16 januari 2014 om 11:45

  Wat een onwijs gave naam! River….. wauw!
  ( ik heb 2 zoontjes, Tycho en Fender)

  • Reageer Bibian Sloot 16 januari 2014 om 21:57

   Dankje, jij ook mooie namen! Fender staat ook op ons lijstje.. Of nouja mijn lijstje hahah

 • Reageer Elma 17 januari 2014 om 14:28

  Hahaha, ja jongetjes zijn tof! Maar ik heb dan zelf ook een jongetje 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge