Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle, Persoonlijk

De 5 beste schaam-hits!

schaamhitsLaatst deelde ik al een lijst van mijn Guilty Pleasures. Daarin stond dat ik stiekem naar JoJo en Britney Spears luister. Dingen waar mensen zich vaak voor schamen is toch wel hun muzieksmaak. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik van foute top 40 nummers hou. Vroeger, en dan bedoel ik toen ik een jaar of 13-14-15 was, was R&B, HipHop en Trance muziek helemaal hot. Ik werd er niet warm of koud van op de liedjes van Destiny’s Child na, al is dat ook lekkere meezing-top40-muziek. Vandaag deel ik de vijf beste schaam-hits waar ik dus nog wél warm van word. Als ik deze liedjes hoor, brul ik met volle borst mee, inclusief haarborstel als microfoon!

LeAnn Rimes – Can’t Find The Moonlight

 

Britney Spears – Born To Make You Happy

 

Five – Got The Feelin’

 

Starmaker – Damn I Think I Love You

 

JoJo – Leave

Wat is één van jouw beste schaam-hits?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Vanessa 9 januari 2014 om 13:57

  Leuke nummers! Ik was een grote fan van Five. Heel mijn kamer hing vol met posters en stiekem was ik zelfs een beetje verliefd op Scott, haha. Zo fout!

  • Reageer Manon 9 januari 2014 om 14:22

   Hahaha ik vond Abs (ofzo?) het leukste!

 • Reageer Merin Veronique 9 januari 2014 om 14:59

  Hahaha ik luister ook nog naar Five! En heel soms Britney Spears. Maar vooral bij Five zet ik de laatste tijd weer de volumeknop omhoog. Ik was er helemaal fan van vroeger en ze blijven leuk.

  • Reageer Manon 9 januari 2014 om 16:21

   Jaa Five is zo leuk haha! En Britney inderdaad ook, maar daar “schaam” ik me wel meer voor hahaha.

 • Reageer Dita 9 januari 2014 om 19:26

  Leuke nummers!

 • Reageer Loes 9 januari 2014 om 19:38

  Haha jaa Five! Mijn vriendinnen herinneren hen helemaal niet meer 🙁 ik was helemaal weg van Keep On Movin haha

  • Reageer Manon 9 januari 2014 om 19:47

   Ik vond de CD Invincible echt supertof. Ik weet nog wel dat er op nummer 99 een “geheim” liedje zat: Inspector Gadget, och wat stoer dat we die gevonden hadden haha.

 • Reageer Roos 10 januari 2014 om 09:45

  Five was helemaal leuk! En idd op nummer 99 stond een geheimnummer, helemaal leuk!
  Ik had ook een cd van S Club 7. Vind ik nog steeds leuk, en de Spice Girls blijven het ook goed doen 😉

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 10:49

   Oh! S club 7 was ik helemaal vergeten hahaha. Spice Girls staan nog altijd op 1 hier <3

 • Reageer Milou 20 januari 2015 om 17:53

  Haha damn I think I love you… Brings back old memory’s. Ik heb dit heel erg met nummer uit de jaren 70 (denk ik) zoals paradise by the dashboard light. Oh en ik schaam me vooral voor t feit dat ik Elvis zo goed vind haha!
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #9: Roomtour begane grond (vlog!)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge