Babypraat, Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Een dag uit het leven van… River #1

Het leek mij wel leuk om een dagje uit het leven van River te laten zien. Gewoon een keer geen kijkje uit het leven van Manon of mij, maar van de kleine man. Kijken jullie mee naar wat River heeft meegemaakt?

nummer1

☆ Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie mee gaan kijken in een dagje van mij! Mama haalt mij eerst lekker uit bed ☆ Daarna wast mama me heerlijk schoon met Zwitsal, dat ruikt zo lekker ☆ Daarna mag ik altijd even op mama en papa’s bed liggen want mama gaat zich dan ook aankleden en make-uppen ☆ Dan heb ik echt wel honger en krijg ik een heerlijke pap fles ☆

nummer2

☆ Na de pap fles gingen we naar een vriendin van mama, die heeft ook een kindje, en die is maar 1 dag ouder dan ik, grappig he ☆ Eindelijk kon ik lekker spelen met Milo ☆ Lief zijn we met zijn tweeën he ☆ Ik kreeg dit mooie giletje van de vriendin van mama, staat hij me niet super mooi? ☆

nummer3

☆ Van al dat spelen kreeg ik wel honger, gelukkig had mama fruit meegenomen ☆ En ja, hoe toevallig van eten word ik moe, dus ik deed even een lekker dutje op de bank hihi ☆ En toen was ik alweer thuis, nog lekker in de auto geslapen en daarna even lekker rondracen in de loop auto ☆ Mmm, lekker ik kreeg wat diksap en een koekje, yum ☆

nummer4a

☆ Lekker spelen met mama op het kleed, dat vind ik zo leuk ☆ Mama, zie je me wel hoe goed ik dit allemaal kan? ☆ Even een fles melk hoor, want ik had super veel honger ☆ Daarna even proberen te kruipen, maar dat lukt me nog niet zo goed, erg frustrerend hoor ☆ Dan maar lekker zittend spelen ☆

nummer5

☆ Joepie, eindelijk is papa thuis, van papa krijg ik altijd heerlijk eten ☆ En daarna doen papa en mama mij altijd in bad ☆ Lekker spetteren met de badeendjes ☆

nummer6

☆ Yaay, afdrogen, dat vind ik super grappig want mama kietelt mij altijd ☆ Dan krijg ik een nog een laagje Zwitsal en hormoonzalf voor mijn eczeem, dan jeukt het niet meer zo ☆ na de papfles heerlijk slapen, welterusten lieve volgers van mama, ik vond het leuk om jullie een dagje mee te nemen! Tot snel!

Edit: Ik gebruikt Zwitsal alleen voor zijn lichaam, voor zijn hoofd gebruik ik producten van Neutral. Dit omdat hij alleen eczeem heeft op zijn voorhoofd.

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Dita 25 januari 2014 om 07:13

  Aaah wat lief en leuk om te zien!

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 09:19

   Dankje!

 • Reageer Lizanne 25 januari 2014 om 09:06

  Aaaaaahw lieve River

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 09:20

   Haha lief he

 • Reageer Lyda 25 januari 2014 om 09:31

  Je mannetje heeft nu al een druk leven hihihi, maar wel superrrr lief xxx

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 09:44

   Haha drukke man he

 • Reageer Kelly van der Borden 25 januari 2014 om 09:37

  Heeee Bieb, heerlijk menneke is ’t toch ❤️ leuk geschreven ook!!

 • Reageer Gwen 25 januari 2014 om 09:50

  Wat leuk zeg! En wat heerlijk, ik verlang stiekem terug naar die tijd, dat je hem nog op bed kunt leggen en je aan kunt kleden. Ik kan het al bijna niet meer herinneren, hoewel het hier ook zo ging. Maar nu kruipt Olivia alle kanten op en duikt van het bed af, dus zet ik haar op de grond, maar dan hangt ze in de gordijnen (in onze slaapkamer), dus negen vd tien x moet eik douchen, aankleden en opmaken met een dreumes die het er niet mee eens is dat ze nog even in haar bedje gezet is. Zucht 😉 Stomme vraag misschien, maar Zwitsal en eczeem?! Olivia heeft een hele droge huid en sinds ik Zwitsal de deur uit gezet heb toen ze 3 maanden was (we gebruiken alleen nog de haarlotion) en nu Weleda, pure kokosolie (de Tuinen) of pure&natural van het Kruidvat gebruik, is het stukken minder. Er zitten veel nare stofjes in Zwitsal nl., het ruikt heerlijk naar is helemaal niet zo goed voor de kwetsbare babyhuid.

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 09:59

   Jaa dat was net ook al een vraag van een ander. Maar ik gebruik zwitsal alleen op zijn lichaam want hij heeft alleen eczeem op zijn voorhoofd. Voor zijn hoofd gebruiken we shampoo van neutral. Toch lief dat je het even meld. Liefs

   • Reageer Gwen 25 januari 2014 om 21:56

    Ik bedoelde het ook absoluut niet als aanval hoor (hopelijk las je het ook niet zo!), maar ik merkte bij Olivia echt een verschil met wel of geen Zwitsal, dus vandaar 😉 Het stomme is: ik ben dol op die geur, maar nu ik merk wat het doet met haar huidje, vind ik het opeens bijna valse marketing haha, want zo zacht is Zwitsal helemaal niet. Die opmerking van iemand anders heb ik even over het hoofd gezien geloof ik, oepss.

    • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 22:48

     Haha nee hoor! Vind het juist fijn dat het gezegd word. Idd, zwitsal is ook niet zo goed, zodra alle flessen die ik gekregen op zijn dan ga ik over op neutral. Baby’s ruiken sowieso altijd al lekker haha vind ik dan! Liefs

 • Reageer Josephine 25 januari 2014 om 12:10

  Awwh wat en schatje, mooie naam ook! Leuk om dit zo te zien, badderen vond ik vroeger ook zo leuk haha.

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 13:49

   Dankjewel!

 • Reageer Chahrazad 25 januari 2014 om 12:55

  Wat schattig zeg!

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 13:49

   Hihi dankje

 • Reageer Isabel Cristina 25 januari 2014 om 15:27

  Ahh wat een lieve en leuke foto’s! Ook erg leuke tekst erbij!

  • Reageer Bibian Sloot 25 januari 2014 om 22:49

   Dankjewel

 • Reageer Loes 26 januari 2014 om 00:03

  Ah superlief! Leuk om te lezen/kijken ^^

  • Reageer Bibian Sloot 26 januari 2014 om 09:54

   Dankjewel!

 • Reageer Lisanne 26 januari 2014 om 10:59

  Wat een heerlijk foto-blogje. Om verliefd op te worden!
  Ik ga je volgen, ik ben benieuwd naar meer van zulke leuke posts!

  • Reageer Bibian Sloot 26 januari 2014 om 12:57

   Haha dankjewel! Leuk dat je ons volgt. Liefs

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge