Fashion, Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Fashion Wishlist

Kleren, ik droom van mooie kleren. Toen ik net bevallen was, en daarvoor ook al, was ik altijd op zoek naar leuke kleren. Maar helaas, als je een maatje meer hebt in Nederland moet je al gauw naar winkels waar je eigenlijk niks leuks kan vinden. Nu ik nog maar zo’n 13 kilo te gaan heb, ben ik op internet gaan zoeken wat ik allemaal graag zou willen zodra ik mijn streefgewicht heb behaald. Want zeg nou eerlijk, dat is toch het leukste wat er is?
Ik weet in de winter nooit goed mijn smaak, als ik door de winkels loop vind ik maar weinig echt leuk. Maar zodra de zomer zich weer laat zien, ben ik helemaal in mijn sas. En omdat ik denk dat ik mijn streefgewicht wel bereikt heb tegen die tijd, ben ik op zoek gegaan naar basics en leuke lente en zomerkleding.

wishlist nummer 1
Een paar basic broeken die goed zitten en niet lubberen. Dat zou het eerste zijn waar ik naar op zoek ga. Het liefste een mooie zwarte, blauwe en een grijze. Met die drie kleuren kan je zoveel combineren en het zijn echt de basics die super handig zijn om in je kast te hebben. Het liefst ga ik voor een wat hoger model, dat vind ik nou eenmaal lekker zitten. Verder zou ik een mooie maxi rok kopen, in de zomer ben ik verzot op de maxirokken en jurken. Ze noemen het ook wel soms de BOHO-look. Deze mag dus niet ontbreken wanneer ik mijn streefgewicht bereikt heb. Wat zou dat dan toch anders staan met zoveel kilo minder.

wishlist nummer 2Ook mag een mooie trui met of zonder print niet ontbreken. Ik heb nu vooral “oversized” truien in de kast liggen haha, en ik ga dan op zoek naar truien die mooi aansluiten. Ik ben verzot op spijker. Dus een mooi spijkerjasje mag zeker niet ontbreken op mijn wishlist. Verder koop ik natuurlijk ook wat mooie basics.

PicMonkey Collage
Als laatste zou ik een mooi zwarte leren jasje kopen, deze heb ik al maar die wordt met de maand groter. Zodra ik mijn streefgewicht heb gehaald, ga ik een hele mooie halen, want deze blijven leuk! Verder leef ik in Vans, en ook al heeft het niks met dunner worden te maken, toch zou ik nieuwe zwarte Vans halen voor bij mijn nieuwe kleding. Goed excuus toch? Zulke bruine sandaaltjes wil ik al heel lang, maar omdat ik gewoon weg dikkere voeten had kon ik er nooit in, maar ook als je afvalt worden je voeten smaller. En dus ga ik deze zomer op zoek naar leuke sandaaltjes. Verder zou ik een leuke legging halen, die niet lubbert. En voor de koudere dagen die nog gaan komen een leuke sjaal. Want ja die zijn ook allemaal te groot geworden 😉 haha.

Hebben jullie nog tips voor dingen die ik kan aanschaffen als ik het gewicht bereikt heb?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Whitney 7 januari 2014 om 13:57

  Ik ben ook gek op maxi jurken en rokken. Heerlijk luchtig! Ik heb je getag voor de What’s in my diaperbag? Zie mijn laatste blog! 🙂 Hoop dat je deze overneemt!

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 14:54

   Ja leuk zijn die he! Lief dat je me hebt getagd, maar ik heb al een artikel met: What’s in my bag “De luiertas editie”. Liefs!

   • Reageer Whitney 7 januari 2014 om 23:55

    Ah toch wel, ging nog kijken maar net over het hoofd gezien.

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 7 januari 2014 om 14:39

  Zo’n jeansjasje vind ik zelf ook erg gaaf! Denk dat je dat ook heel leuk kunt combineren met een fel shirtje of een sjaaltje erbij, dat leidt ook altijd wat af 😉

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 14:54

   Ja inderdaad, super leuk!

 • Reageer Dina 7 januari 2014 om 15:28

  Zo mooi, een jeansjasje. Die koop ik dit jaar ook weer denk ik.

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 15:32

   Ja he, ze zijn zo makkelijk te combineren! En je kan ze even snel ergens over heen trekken!

 • Reageer Lotje 7 januari 2014 om 16:04

  De zebra trui is kei leuk!

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 16:11

   Ja leuk is die he!

 • Reageer Lizanne 7 januari 2014 om 16:27

  Ik weet mijn stijl ook niet meer! Nu ik afgevallen ben hoef ik geen kleren meer te kopen die passen, maar kan ik dingen kopen die ik leuk vind. Beetje jammer dat ik niks leuk vind nu haha! Ik ben ook van plan als ik mijn streefgewicht heb behaald als eerste goede basics aan te schaffen! Leuke wishlist hebje. Helemaal bibian 😉

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 16:31

   Dankje! Ja het is op dit moment niet veel in de winkels, maar straks als de zomer komt vind je vast jou smaak er wel weer tussen! liefs

 • Reageer Dita 7 januari 2014 om 20:06

  Wat een leuke items, die zebra print is leuk!

  • Reageer Bibian Sloot 7 januari 2014 om 20:59

   Ja ik vond hem ook heel leuk!

 • Reageer glossiequeen 7 januari 2014 om 22:15

  Leuke wishlist en leuke blog!!

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 15:01

   Dankjewel!

 • Reageer Robin 7 januari 2014 om 23:46

  Leuk! Ik kijk ook wel vaker naar wat ik zou willen kopen als ik mijn streefgewicht bereikt heb! Een leren jasje staat bovenaan mijn lijstje:)

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 15:01

   Ja leuk is dat he, alvast dromen!

 • Reageer Linda 8 januari 2014 om 01:33

  Het zal al een wereld van verschil zijn als jij je weer lekker voelt in je kleding en je lichaam!
  Ik ben in een jaar tijd de 12 kilo afgevallen die ik door mijn ziekbed aangekomen was. Het was mijn lijf niet meer en ik ben ook als een malle gaan shoppen met de kilo’s eraf. Zo leuk! Ik hoop voor jou dat deze dag snel komt, je werkt de immers hard voor!
  En een mooie selectie, ik kan niets anders zeggen.
  Vergeer tegen die tijd alleen geen mooie korte broek te kopen 😉

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 15:02

   Haha goed hoor 12kilo! En dat ga ik zeker niet vergeten, dankje!

 • Reageer Bouchra 8 januari 2014 om 09:52

  Leuke wishlist heb je! Ik zou inderdaad voor de basics gaan. Misschien is een witte blouse ook wel handig voor erbij?

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 15:02

   Dat is zeker een goede, Dankjewel!

 • Reageer Sanne 8 januari 2014 om 16:12

  Hoi Bibian, leuke lijst! Je kunt je wensen allemaal verzamelen op http://www.wegive.nl. Super handig en overzichtelijk. Je kunt lijstjes maken alleen voor jezelf of lijstjes die je deelt met vrienden.

 • Reageer Inge 8 januari 2014 om 18:59

  oe die zebra- print trui! 😀

  • Reageer Bibian Sloot 8 januari 2014 om 20:38

   Ja leuk he!!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge