Een maand - een boek, Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

GELEZEN: Verloren Vrouw – Gillian Flynn

challengeUIT! M’n eerste boek van de challenge is uit. Ik begon op 1 januari met het lezen van het boek “Verloren Vrouw” van Gillian Flynn. Ik had niet iedere dag tijd om te lezen, helaas. Zondagavond 12 januari las ik de laatste bladzijde, een heel spannend en verrassend boek kan ik je vertellen!

verloren vrouw

Het verhaal gaat over Nick en Amy. Een getrouwd stel waar de sleur een beetje in hun huwelijk is geslopen. Op een dag komt Nick thuis en het hele huis ligt overhoop en zijn vrouw Amy is verdwenen. Het is moeilijk om te vertellen waar het boek over gaat want dan verklap je al snel de verrassende elementen. Nick wordt al snel aangewezen als de dader, want de politie heeft een vermoeden dat Amy vermoord is. Je weet nou niet wie je moet geloven, Nick of de politie… Want Nick liegt nogal tegen de politie en je denkt elke keer: waarom? Telkens heb je een idee wie het gedaan kan hebben maar dan gebeurt er weer wat en dan denk je: HUHHH??? Het boek heeft me tot de laatste bladzijde verrast.

Het verhaal wordt verteld in twee vormen. De stukjes die vanuit Amy geschreven zijn, komen uit haar dagboek en zijn veel uit het verleden. Nicks verhaal wordt verteld vanuit zijn ervaringen, in de tegenwoordige tijd. Het boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel is het langst en het duurde ook even voordat ik in het verhaal zat.

Na het eerste deel kon ik niet stoppen met lezen. Je wilt weten hoe het verhaal afloopt, hoe alles nou in elkaar zit en ik was steeds benieuwd naar nog meer vreemde ontknopingen of gebeurtenissen. Het is een heel spannend boek, goed geschreven en tot op de laatste bladzijde verrassend!

Ik raad dit boek zeker aan en ik ben blij dat het mijn eerste boek was van mijn challenge want ik heb nu de smaakte pakken! Het volgende boek ligt alweer op mijn nachtkastje en ik kan niet wachten om te gaan lezen.

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Andrea 18 januari 2014 om 09:05

  Ik ben helemaal niet echt van de thrillers, maar dit klinkt erg goed. Deze gaat op mijn to read list!

  • Reageer Manon 18 januari 2014 om 11:00

   Echt het lezen waard!

 • Reageer mamoesjka 18 januari 2014 om 12:07

  Klinkt als een ontzettend leuk boek, maaruhh…. ik gun mezelf geen rust om te lezen en in mijn hoofd is het veel te druk om daadwerkelijk op de bank te ploffen, me hoofd leeg te maken en te lezen. Het moet heerlijk zijn om te lezen maar het lukt me gewoon niet. Ik kan niet langer dan 5 minuten geconcentreerd blijven. Erg he! Wie weet ga ik hem in de zomer lezen op het strand. Hoewel ik dan waarschijnlijk druk ben met zandkastelen bouwen en kindjes ingraven 😉

  • Reageer Manon 18 januari 2014 om 13:32

   Haha, ja als je (kleine) kinderen hebt denk ik ook dat het lastiger is om te kunnen lezen!

 • Reageer Geertje 18 januari 2014 om 16:19

  Lijkt me een leuk boek! Wat leuk dat je van boeken lezen een challenge maakt!

  • Reageer Manon 18 januari 2014 om 21:14

   Ja was inderdaad een leuk boek!

 • Reageer Chantal 19 januari 2014 om 19:39

  Hier gaat de challenge ook goed!
  Al 2 boeken uit en in de 3de bezig. Vind het heerlijk om ’s avonds in bed te lezen, helaas vallen altijd al heel snel mijn ogen dicht..hoe spannend het boek ook is.

  • Reageer Manon 19 januari 2014 om 19:50

   Hahaha, ja ik ben nog niet begonnen aan m’n volgende boek. Ik weet al wel welke het wordt maar heb nog niet de rust gevonden om te beginnen.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge