Persoonlijk, Tags

Happy Newyear + TAG

Happy-Newyear

Wij wensen iedereen een heel gezond, gezellig en gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad met veel gezelligheid, lekker eten en dat alles goed gegaan is met vuurwerk afsteken.

Wij hebben een hele leuke avond gehad. Wij waren met z’n allen bij Manon thuis. Manon, haar vriend, Bibian, haar vriend, River, vader & moeder van Manon en Lizanne, het was een gezellige boel dus.

We hebben een kleine New Years TAG gevonden die we graag willen delen! Komtie!

newyears2

Wat heb je in 2013 gedaan wat je nog nooit eerder gedaan hebt?
Bibian: Goh, even denken, ik ben zwanger geweest, heb een prachtig kindje gekregen en ben gaan sporten.Verder heb ik niet veel bijzonders gedaan. Een beetje saai misschien maar hey, je weet niet wat 2014 gaat brengen haha.
Manon: Ik ben “tante” geworden! Ik ben samen met Bibian een blog begonnen! Nee, zonder gekkigheid, ik heb misschien een heel saai leven maar ik heb niet echt iets bijzonders gedaan in 2013. Ja, ik heb een echte baan gehad, ik heb voor het eerst in mijn leven 4 dagen geshopt in Londen, ik heb voor het eerst gehuild in bikini om m’n lichaam… Maar voor de rest geen rare/bijzondere dingen, helaas!

Waar ben je het meest trots op van 2013?
Bibian: Ik ben er trots op dat ik een keizersnede heb ondergaan, dat mijn vriend in die periode zo lief voor me is geweest, en het meest trots ben ik op mijn afval-kunsten. Net als Manon, ben nu ruim 20 kilo kwijt en ik denk dat ik mijn doel wel ga halen, voor het eerst in m’n leven.
Manon: Het meest trots ben ik op mezelf, dat ik al meer dan 17 kilo af ben gevallen! Ik had nooit gedacht dat het mij ging lukken en dat ik ooit dit gewicht zou halen.

Wat had je liever anders gedaan in 2013?
Bibian: Dat is een moeilijke vraag, ik heb niet echt iets wat ik anders gedaan zou kunnen hebben. O jawel, toen ik zwanger was, niet doen alsof al die lekkere dingen geen extra kilo’s zou opleveren, dan was ik nu misschien al klaar geweest met Weight Watchers haha.
Manon: Ik had op meer dingen “nee” moeten zeggen. Deze dingen zijn nu wel “opgelost” maar het had me wel wat tijd en emoties gespaard.

2014

Wat heb je op je verjaardag gedaan vorige jaar en hoe oud werd je toen?
Bibian: Mijn verjaardag afgelopen jaar was de laatste die ik vierde als niet-moeder. Ik werd 24 jaar en was 6 maanden zwanger. Het was een leuke verjaardag met veel familie en vrienden!
Manon: In 2013 had ik een gekke verjaardag. Mijn vriend had kaarten voor de Champions League voor Ajax – AC Milan en ging op mijn verjaardag (1 oktober) daarheen (met toestemming van mij hoor 😉 ). Dus ik vierde mijn verjaardag het weekend ervoor, gewoon klein, niks bijzonders. Op mijn eigen verjaardag ben ik met mijn vader, moeder, zusje en Bibian, zonder vriendje, pannenkoeken wezen eten bij het Pannenkoekenhuis in de buurt. Was héél erg gezellig, en lekker! O,ja in 2013 werd ik 24 jaar.

Wat is één van je goede voornemens voor 2014?
Bibian: Deze keer is mijn goede voornemen een keer niet: beginnen met afvallen. Maar verder gaan en mijn streefgewicht halen, en proberen een keer goed te genieten van het leven, hopelijk wordt 2014 een leuk en positief jaar!
Manon: Mijn streefgewicht halen… Ergens in januari/februari hoop ik dit te doen. En naar de sportschool blijven gaan! Maar vooral heel veel genieten van het leven, mijn lieve familie en vriendinnetjes, mijn vriend en poezenbeesten!

Wij taggen: Rosanne van LifeByRosie en Jess van In A Flow Around The World.

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Saskia 1 januari 2014 om 11:30

  Leuk om te lezen, gelukkig nieuwjaar!

  • Reageer Manon 1 januari 2014 om 11:36

   Dankjewel! Jij ook een gelukkig nieuwjaar 🙂

 • Reageer Martina 1 januari 2014 om 12:18

  Leuk die tag erbij, de beste wensen!

  • Reageer Bibian Sloot 1 januari 2014 om 12:36

   Van hetzelfde!

 • Reageer Fabienne 1 januari 2014 om 18:00

  De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!

  Liefs x

  • Reageer Bibian Sloot 1 januari 2014 om 18:40

   Jij ook!

 • Reageer Sas 1 januari 2014 om 20:59

  Erg leuke tag! Nog de beste wensen.

  • Reageer Bibian Sloot 1 januari 2014 om 21:18

   Van hetzelfde!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge