Babypraat, Persoonlijk

Newborn Fotoshoot

_DSF0793a
Tegenwoordig heb je vele shoots om van je kindje te maken. De newborn-shoot sprak me gelijk heel erg aan. Het pure van een baby, ze zijn nog zo klein, en ze worden zo snel groot. Een newborn-shoot is dan een goede keuze om een mooi plaatje te schieten van je kersverse kindje. Zo’n shoot wordt meestal gehouden binnen de 10 dagen nadat het kindje is geboren. Ze slapen dan nog veel en dan kun je rustig foto’s maken.

Nadat ik veel sites had bezocht voor newborn-shoots, bleek het heel prijzig te zijn. Dit omdat de fotograaf in kwestie nou eenmaal wat langer bezig is. Tussendoor kan er gevoed worden, knuffelen, wachten tot je kindje slaapt etc. Gelukkig is mijn vader fotograaf dus ik besloot zelf wat spulletjes aan te schaffen en mijn vader lief aan te kijken voor een mooie fotoserie. Toen River 8 dagen oud was, kwam mijn vader met de lampen en doeken naar mijn huis, zodat ik lekker thuis kon blijven. Voor de spulletjes had ik zelf gezorgd, en het resultaat mag er wezen. Ik ben erg blij dat het zo goed is uitgepakt. Kijken jullie mee?

_DSF0784

_DSF0800a

_DSF0807b

De mooiste vind ik de foto bovenaan de pagina, deze hangt dan ook in onze woonkamer op canvas. River zat niet super in z’n hum maar ik was al zo blij met de bovenste foto dat ik tevreden was!

Hebben jullie ook een shoot gedaan van jullie kindje, of willen jullie dat later ook gaan doen?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Robert 3 januari 2014 om 16:39

  Wat een gave foto’s, dit is zeker leuk voor River om terug te zien over een jaartje of tien! 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 16:57

   Dankje!

 • Reageer Gwen 3 januari 2014 om 16:52

  Oke top, haha – een lege reactie 😉 Ik wilde zeggen: wat een vette foto’s heeft je vader gemaakt zeg! En leuk op dat kleedje en krat. Hier een shoot gedaan toen Olivia 2 maanden was, vriendin van me wilde oefenen voor newbornshoots 🙂 En kreeg voor moederdag (was ze 7 maanden) een gezinsshoot van manlief – onwijs leuk al die foto’s in huis!

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 16:58

   Dankje! Oh jaa super leuk he foto ‘s! Ik hou er van.

 • Reageer Sharmayne 3 januari 2014 om 17:19

  Ik kan natuurlijk als fotograaf niet gaan zeggen nee hoor helemaaaaal niet leuk!

  Newborn is toch wel 1 van mijn favoriete fotosessies. Maar eigenlijk vind ik alles leuk.

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 17:48

   Haha het lijkt mij ook super leuk om al die kleintjes te fotograferen!

 • Reageer Claudia 3 januari 2014 om 18:35

  Ahhhhhh zo cute!! Vooral de tweede foto vind ik erg lief! Voor mijzelf duren kindjes nog zeker wel een jaar of 6 maar dit wil ik zeker gaan doen!! En zo’n gipsen buik lijkt me ook super en dan een mooie beschildering erop!

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 19:06

   ahh jaa! zeker onthouden, het is zo leuk! Tegen die tijd zullen ze nog wel heel veel leuke dingen bedacht hebben wat je met je kindje of buik kan doen!

 • Reageer Iris - TBM 3 januari 2014 om 18:59

  Wat super schattig! Bijzondere naam ook trouwens!

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 19:05

   dankjewel!

 • Reageer Nicky 3 januari 2014 om 19:54

  Prachtig foto’s! En helemaal leuk dat je vader ze gemaakt heeft, maakt ze toch net wat specialer. Ik heb in het verleden ook babyfotografie gedaan maar helaas tegenwoordig weinig ruimte voor.
  De eerste foto is inderdaad erg mooi.

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 20:02

   Leuk joh, jammer dat je er te weinig ruimte voor hebt. Dankje!

 • Reageer Lyda 3 januari 2014 om 21:07

  Ja, mooie foto,s, en wat een klein mannetje is het daar nog.

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 21:13

   Hihi klein he!

 • Reageer Barbara 3 januari 2014 om 22:34

  Supermooie fotos!

  • Reageer Bibian Sloot 3 januari 2014 om 22:38

   Dankjewel

 • Reageer Amy 3 januari 2014 om 23:43

  prachtige foto’s ♥ wauw.!

  • Reageer Bibian Sloot 4 januari 2014 om 09:07

   Dankjewel

 • Reageer Dita 4 januari 2014 om 09:10

  Wauw erg mooi deze foto’s!

  • Reageer Bibian Sloot 4 januari 2014 om 23:48

   Dankje!

 • Reageer Whitney 6 januari 2014 om 23:39

  Mooie foto’s! Mooi moment om met je vader te doen. Ik wacht nu op de CD van onze shoot! Van het weekend de preview ontvangen vond die al super mooi!

 • Reageer Newborn Fotoshoot! | Little Wonder World 27 december 2014 om 06:01

  […] hebben vast allemaal al eens de newborn fotoshoot van River gezien! De vader van Bibian is fotograaf en maakte deze foto’s van zijn eerste kleinzoon. Ik […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge