Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers Update #4

WWUpdate
Afgelopen maandag was het weer zo ver, we gingen naar de cursus in Doetinchem omdat onze eigen cursus woensdag dicht was vanwege nieuwjaar. Volgende week gaan we weer naar onze eigen cursus op de woensdag! Wil je weten wat de feestdagen met onze gewichten heeft gedaan, lees dan gauw verder…

Bibian
Ik was een klein beetje zenuwachtig, want na de kerst was ik even op de weegschaal thuis gaan staan en stond er +0,9, terwijl ik het voor mijn gevoel best netjes had gedaan. Ik baalde ervan, maar ging er met volle moed weer tegen aan! Lekker gesport en gezond gegeten. Ik was ondertussen al een paar keer op de weegschaal gaan staan die week, om te kijken of de kerstkilo’s er langzaamaan weer af ging en dat was zo. Toen we bij de cursus kwamen kreeg ik weer zo’n kriebel, ik bedacht me: als ik maar niet aangekomen ben. Gelijke stand is ook prima na de kerstdagen. Maar wat een geluk, er was 0,7 kg af na de laatste weging afgelopen maandag. Ik was super blij, dat betekent dus dat je best een keer “los” kan gaan, als je het daarna maar gelijk weer op pakt. Zeven ons eraf en dat betekent dat de stand nu staat op een geweldig resultaat, vanaf juli 2013, in +/- 5 maanden ben ik 20,9 kilo kwijt. Super trots en ik ga met veel goede moed op naar het nieuwe jaar om net zo hard door te gaan. Voordat River 1 jaar wordt, wil ik mijn streefgewicht behalen. En dat gaat me lukken, deze keer zeker. En voor iedereen een tip in het nieuwe jaar: ga met vrienden, familie of kennissen afvallen. Ik heb gemerkt dat het deze keer beter gaat dan ooit te voren, afvallen met mijn beste vriendinnetjes. We steunen elkaar, op gezellige avonden staat er altijd wat gezonds op tafel, want ze zijn zelf ook aan de lijn. En niet denken: het lukt me toch niet, want als mij het lukt, lukt het jullie zeker!

weightloss

Manon
Net zoals Bibian was ik erg nerveus! Ik had me echt laten gaan afgelopen week tijdens drie kerstetentjes, inclusief toetjes, drankjes en snacks. Als klap op de vuurpijl had ik zondagavond ook nog een friet met een frikandel gehad van de snackbar en dit zonder af te wegen en te tellen. Ik had even een after-christmas-dip denk ik. Bij de cursus ging ik op de weegschaal staan en ik was gelijk gebleven! Wow, dat had ik niet gedacht, ik dacht dat er zeker een kilo bij aan zat. Nog best knap, al zeg ik het zelf: vier dagen in een week vreten, schranzen en jezelf volstoppen, en dan niks aankomen. Met oud&nieuw was ik ook nog even een bodemloze put maar voor ons volgende weekmoment (woensdag 8 januari) ga ik weer 26 punten eten, goed drinken, voldoende sporten en dan hoop ik dat mijn ideale gewicht heel dicht in de buurt komt!

Tot volgende week!

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

2 reacties

 • Reageer Joyce 2 januari 2014 om 08:12

  Wat goed dames! Ga zo door, dan is dat streefgewicht er zo!

  • Reageer Manon 2 januari 2014 om 10:59

   Bedankt! Ja we gaan zeker net zo lang door 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge