WeightWatchers

Weight Watchers Update #5

WWUpdateAfgelopen woensdag was het weer tijd om naar de cursus van Weight Watchers te gaan. De kerst was voorbij, we zitten alweer een week in het nieuwe jaar dus we konden ook geen excuses meer bedenken om te (vr)eten.
Tussen dit weegmoment en de vorige zaten, negen dagen in plaats van de normale zeven. Dit door kerst, oud en nieuw en cursussen die hierdoor uitvielen. We hadden dus langer dan een week om ons te storten op de overtollige vetjes. Zoals altijd waren we weer nerveus om op onze grote vriend/vijand te stappen.

Manon: Ik wist stiekem eigenlijk al wel dat ik iets kwijt was, want ik was tussendoor een keer thuis op de weegschaal gaan staan. Nadat we met een warm welkom (HAAAAAAAAAI DAMES!) ontvangen waren mocht ik, na mijn zusje, op de weegschaal. En daar was de (bijna) dubbele kiloknaller: 1,9 kilo eraf, ja dat lees je goed: EEN KOMMA NEGEN! Happy, happy, happy! En ook heb ik weer een sterretje verdiend, hahaha. Bij elke drie kilo die je afvalt krijg je een ster. Ik heb met mijn coach mijn streefgewicht afgesproken en dat is nog maar 1,7 kilo. Ik hoop dat dit er met twee weken ongeveer af is, maar ik ga deze week en volgende week in totaal drie keer uit eten en ik ben niet van plan om op een wortel te gaan kauwen. Ik zie het wel! Of ik er nou twee, drie of vier weken over doe: het gaat er sowieso af!

WeightWatchersUpdate4

Bibian: Na Manon was ik aan de beurt, ik was een beetje aan het schommelen afgelopen week (ja, ik sta tussendoor wel eens stiekem thuis op de weegschaal haha) dus ik wist niet goed hoeveel er af zou zijn. Maar het was weer een goede knaller deze week, 1,4 kilo er af! Helemaal happy want oudejaarsavond zat er tussen en daar heb ik zeker lekker van genoten. Ook had ik afgelopen week voor mijn doen best gezonde keuzes gemaakt wat betreft het avondeten. Normaal gesproken staan er voor mij alleen maar lekkere dingen op het menu. Maar na mijn vreterijen met kerst en oud en nieuw vond ik dat ik deze keer wel eens echt gezond mocht doen. Mijn vriend vond het maar wat prachtig, hij is echt een groente, vlees, aardappel man. Aankomende week ga ik een week telvrij doen, hoe ik dat gevonden en beleefd heb, lees je binnenkort op onze blog. Ik ben benieuwd…

IMG-20140108-WA0035

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Shifra - A Cup of Life 10 januari 2014 om 08:26

  Manon, wauw!! Je bent al bijna op je streefgewicht, wat súper!! Je mag heeeel trots zijn op jezelf. En wat knap dat je zegt: ‘ het kan nog 2, 3, of 4 weken duren, maar het gaat er sowieos af’. Wat een discipline en motivatie heb jij nog, ook voor de laatste kilo’s! 🙂

  En Bibiban, ik ben benieuwd naar je week telvrij! Hoe dat gaat, en hoe je dan je keuzes maakt.

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 09:25

   Ah dankjewel Shifra! Superleuk om te lezen ^^

 • Reageer Sanne Marlijn 10 januari 2014 om 08:37

  Wat goed zeg! Echt super motiverend om te zien:)

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 09:25

   Dankjewel ^^

 • Reageer Dita 10 januari 2014 om 08:47

  Wauw wat goed zeg!

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 10:50

   Dankjewel!

 • Reageer Claudia 10 januari 2014 om 09:55

  Goed bezig allebei, echt leuk om te lezen! Ik was ook weer 1,5 kilo afgevallen en daarmee mijn 10% doel bereikt!

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 10:50

   Oh wat goed, gefeliciteerd!

 • Reageer Sylvia 10 januari 2014 om 09:58

  Mooie resultaten! Fijn ook dat dat streefgewicht in zicht komt, ga zo door 🙂

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 10:50

   Bedankt 🙂 Ja ik ben heel blij dat het bijna “zover” is!

 • Reageer Gwen 10 januari 2014 om 12:44

  Goed bezig meiden! Ik ben trouwens wel stiekem erg benieuwd naar jullie start en streefgewichten en straks voor- en nafoto’s, brutale vraag he 😉

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 13:17

   Dankjewel Gwen! Ik weet niet of Bibian dat wilt delen, maar ik wil misschien wel een voor- en nafoto plaatsen… Gewicht weet ik niet, ik wil niet dat anderen zich dan ook gedwongen voelen om af te gaan vallen omdat ze misschien ook mijn startgewicht hebben.

 • Reageer Rosie 10 januari 2014 om 14:09

  WAT knap allebei <3 wauw echt super hoor!!! Ik ga volgende week weer op de weegschaal (na 2 weken gezond eten en sporten) dus ik hoop dat mijn eerste kilo er ook af is :D!

  Liefs Rosie

  • Reageer Manon 10 januari 2014 om 14:15

   Dankjewel! Dat moet vast wel lukken joh, 1 kilo na 2 weken!

 • Reageer Chantal 10 januari 2014 om 16:02

  toppers!!!
  Ga zo door meiden!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 16:17

   Dankjewel!

 • Reageer Bianca Kalksma 11 januari 2014 om 07:58

  Ge wel dig resultaat!! jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en dit blog is in één woord SUPER!! mooie frisse en heldere foto’s ook, super! Ik ga jullie volgen 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 11 januari 2014 om 08:11

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reageer Sophie 11 januari 2014 om 08:34

  Wat beiden, wat supergoed gedaan zeg. En al bijna op het streefgewicht; knap!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge