Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #6

wwupdateDaar zijn we weer! Afgelopen woensdag was het weer onze weegdag. Bibian had een telvrije week uitgeprobeerd (waar jullie morgen alles over kunnen lezen!) en Manon had een week met veel eten buiten de deur en een verjaardag. Wat heeft dit met ons gewicht gedaan?

ww51
Manon:
Voor mij was het een heeeeeeerlijke week, qua eten dan… Mijn vader was 10 januari jarig en ik had een strawberry cheesecake gebakken die ik natuurlijk moest proeven. Ook kon ik het andere taartje niet laten staan en de worstjes en de kaasjes vulden ook mijn buik die avond. Zaterdag ging ik uit eten met Bibian en onze vriendjes, waar ik ook rijkelijk gesmuld heb met twee toetjes (tja, als die rem er eenmaal af is…). Dinsdag zijn we wezen winkelen en daarbij hoort natuurlijk een lekkere (vette) lunch en we zijn ’s avonds uit wezen eten (waar ik een keer niet koos voor pommes mit schnitzel). Ook was het weer die tijd van de maand dus ik was er eigenlijk al wel zeker van dat ik aangekomen zou zijn deze week. Gelukkig viel het me reuze mee, en was ik maar 0,2 kg aangekomen! Ik had écht een kilo verwacht dus ik was opgelucht! Aankomende zaterdag ga ik wel weer uit eten (mijn vader en moeder zijn 25 jaar getrouwd!), maar de andere 6 dagen ga ik gewoon thuis weer mijn 26 punten eten en lekker vaak naar de sportschool. Nog maar 1,9 kilo tot m’n streefgewicht!

ww5

Bibian: Deze week was het de telvrije week voor mij, zoals je hier boven las. Ik ben er niet helemaal positief over, maar dat is meer omdat ik al zo’n 25 weken alleen maar punten tel. Al met al dacht ik dat ik toch wel 1 kilo afgevallen zou moeten zijn. Geen tussendoortjes gehad, alleen maar gezond voor mijn gevoel. De weegschaal gaf min 0,4 aan. Oke ik mag niet klagen, er is weer wat van af! Maar geef mij maar gewoon punten tellen, lekker genieten en toch af vallen. Hoe ik afgelopen week heb doorstaan lezen jullie morgen, want ook ik ben 2 keer uit eten geweest, en heb 2 keer buiten de deur geluncht. Dus eigenlijk mag ik met -0,4 zeker niet klagen! Op naar weer een nieuwe week waarin ik gewoon weer punten ga tellen! En dit keer is er weer een puntje van af, ik mag nog maar 28 punten, IEWKS haha! Ik heb vandaag ook mijn streefgewicht moeten vast zetten, en dat betekent dat ik nog 14,1 kilo te gaan heb! Ga ik dit redden voor 1 juni? I hope so...

ww6

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer iscreambeauty 17 januari 2014 om 10:23

  Leuke blog dames!

  • Reageer Manon 17 januari 2014 om 10:49

   Dankje ^^

 • Reageer Carolien 17 januari 2014 om 12:15

  Lekker bezig! Het lijkt me alleen wel lastig als manon zo klaar is en bibian niet. Wat ga jij doen als je klaar bent manon? Gewoon op dezelfde weg verder om op gewicht te blijven?

  • Reageer Manon 17 januari 2014 om 12:17

   Bij WeightWatchers moet je nog zes weken stabiliseren. Je wordt begeleid om te kijken hoe je je gewicht kunt behouden, wat mij nog moeilijker lijkt dan afvallen! Ik blijf ook nog naar de cursus gaan voor de stok achter de deur 🙂

 • Reageer Claudia -Mango&Monaco 17 januari 2014 om 23:06

  Goed bezig!! Ik ben benieuwd naar de telvrije week, zelf ook nog nooit geprobeerd.. PS ik heb jullie genomineerd voor een Liebster Award op mijn blog!

  • Reageer Manon 18 januari 2014 om 00:01

   Leuk! We hebben alleen al een keer de Liebster Award gekregen voor onze blog… Sorry!

   • Reageer Claudia -Mango&Monaco 18 januari 2014 om 11:33

    Weet ik, die heb ik gelezen! Maar je kunt hem meerdere keren krijgen! Maar maakt niet uit hoor als je hem niet invult!

    • Reageer Manon 18 januari 2014 om 12:04

     Ooooh oke! 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge