Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #8

wwupdate

Jaja, afgelopen week gingen we weer hoor! Woensdagavond stipt 18:00uur stonden wij weer voor de deur van WeightWatchers. En we kunnen al verklappen: we hebben een goede week gehad, YES

ww8-1Manon: Natuurlijk wist ik al dat ik veel was afgevallen. Ik had het namelijk even anders gedaan. Ik wist dat ik na deze drie dagen al 1,4 kwijt was. Daarna ben ik niet meer op de weegschaal gaan staan en was het dus een verrassing of ik aangekomen of juist afgevallen was. En het resultaat: 1,7 kg eraf! Je kunt dus wel zeggen dat ik van m’n plateautje af ben gekomen! HAPPY. Gelukkig, want ik was er goed klaar mee: zo je best doen 2-3 weken lang en vervolgens gaat er geen grammetje vanaf. Maar goed, dat ligt nu achter ons en ik ga weer met heel veel motivatie de komende week in, YES!

Zie je mijn gewicht en mijn streep van het streefgewicht? BIJNA BIJNA BIJNA!

ww8

BIbian: Ook ik ging met een goed gevoel naar de cursus. Ik wist dat er sowieso wat af was, want ik had thuis stiekem al gekeken. En ja hoor hoppa een dikke kilo! Dat is wel weer even lekker na al die onsjes van afgelopen weken. Deze week gaan we er weer volop tegen aan. Ik ga drie dagen het idee van Manon doen, ben er heel benieuwd naar. Even wat bewuster en gezondere keuzes maken. Bij Manon is het super gegaan, dus ik hoop dat ik ook een leuk minnetje heb volgende week!

ww8-2

LiefsBenM

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Chantal 31 januari 2014 om 07:47

  Top meiden!!
  Wat ik me dan af vraag Manon, ben je na die drie dagen weer je normale eetpatroon gaan volgen?

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 09:57

   Jaa! Na die drie dagen heb ik weer gewoon punten geteld:) (stond ook in dat andere artikel). Vaak helpt het bij mij als ik weinig/niks afval om een keer een boost te doen, dat deed ik dan met een avondje pizza of friet halen. Maar ik wilde het een keer “gezond” proberen dus vandaar!

   • Reageer Chantal 31 januari 2014 om 16:46

    Oke, dan had ik daar even overheen gelezen.
    Goed om te lezen. Ben benieuwd of het bij Bibian ook zo’n goed effect heeft.
    Ik heb ook een boost nodig. ik laat zondag tijdens een brunch de teugels een beetje vieren en dan ook maar eens koolhydraatarm proberen te eten. Hopen dat het gaat werken.

    • Reageer Manon 31 januari 2014 om 18:42

     Ja, ben benieuwd! Succes:)

 • Reageer Dita 31 januari 2014 om 09:08

  Super!

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 09:56

   Dankjewel!

 • Reageer Jaimy en Laura 31 januari 2014 om 10:18

  Super! Goed bezig allebei!

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 10:22

   Dank jullie wel ^^

 • Reageer Patricia 31 januari 2014 om 10:54

  Wauw dat hebben jullie weer super gedaan ! Gefeliciteerd !

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 11:52

   Dankjewel Patricia 😀

 • Reageer Frauke 31 januari 2014 om 11:27

  Wat een leuke blog hebben jullie! Proficiat met het positieve resultaat, doe zo verder 😀 Goed bezig!

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 11:52

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Reageer Claudia -Mango&Monaco 31 januari 2014 om 22:37

  Goed bezig!! Ik heb juist vóór WW een koolhydraatarm dieet gedaan, maar uiteindelijk verlangde ik toch te veel naar gewoon een simpele boterham/broodje of wat aardappeltjes/rijst. Maar voor een paar dagen is het indd goed te doen!

  • Reageer Manon 31 januari 2014 om 23:27

   Jaaa ik hou echt TE veel van brood enzo. Wat ik deed was ook niet écht 100% zonder koolhydraat, dus dat scheelt haha.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge