Babypraat, Fashion

Wie de schoen past…

schoenenSchoenen en Bibian dat hoort bij elkaar. Mijn omgeving zegt altijd: “alweer schoenen”? Ik vind het gewoon echt een toevoeging van een outfit als de schoenen matchen met de kleding. Ik kom om in de schoenen en ben 24, River is 7 maanden en kan er een klein boetiekje mee vullen. Ik vind het gewoon leuk, van die kleine schoentjes. En niet alleen ik, ook de omgeving. Want Rivers schoenencollectie bestaat voornamelijk uit cadeautjes. Maar ook Marktplaats is een goede plek om baby schoentjes te kopen. De kids zijn nog te klein om er op te lopen, dus blijven ze hartstikke mooi. Vandaag laat ik jullie alle schoentjes zien, en nee, hij past ze nog niet allemaal, het loopt uiteen van maat 18 t/m 23.

schoenen 1

De eerste laarsjes zijn snowboots van Barts, omdat ze een koude winter hadden voorspeld leek het me handig warme laarsjes te halen, helaas heb ik ze nog niet vaak gebruikt, want de winter is nog ver te zoeken hier in Nederland.
De tweede heb ik gekregen als kraamcadeautje van een lief vriendinnetje, zodra hij deze aan kan, is hij groot genoeg om lekker in de plassen te stampen.
De laatste laarsjes heb ik via een Chinese site gekocht, voor nog geen 4 euro per paar had ik ze in huis. En oh wat ben ik er blij mee! Ik heb ze in twee maten gehaald, omdat ik ze zo leuk vond!

schoenen3

All Stars, ik ben er zelf ook enorme fan van. Dus ik kon het niet laten om ze voor River ook te halen. Beide All Stars kocht ik via Marktplaats, samen voor nog geen 13 euro. Mooie deal toch? De Adidasjes (neppers denk ik) kocht ik via Facebook.

schoenen2

De eerste schoenen zijn lekkere stoere Etnies, deze heb ik gekregen van lieve kennissen, kan niet wachten tot hij ze aan kan. In het midden zwarte Vans, oh wat vind ik die toch leuk, deze heb ik gekregen van mijn broertje. De witte Nikes kocht ik toen ik zwanger was, ook via Marktplaats. Oh damn, I love Marktplaats!

schoenen4

De eerste laarsjes hebben jullie al voorbij zien komen tussen de kerstcadeautjes. Ze zijn van het merk Lief! en zitten als gegoten, echt fijne babyschoentjes. Daarnaast zie je groene Moccasins, deze heb ik ook in het okergeel en zwart. Helaas hadden die de benen genomen. (oOh waar heb ik die toch verstopt?) De witte schoentjes zijn al bijna grijs, deze heeft River veel aangehad. We hebben ze gekregen van een neefje en ze zijn ook van Lief! Als laatste weer een paar All Stars, deze keer rode. Ook via Marktplaats, en gekregen van de vrouw van mijn vader, super lief!

DINGDONG
Ik had toch niks besteld? Ik deed de deur open en er stond een man van de post. Met een pakketje van de H&M. Ohja ik had via internet schoentjes gekocht, want in de winkel hadden ze die niet meer. Dus daar heb ik gauw nog even een foto van genomen, tada: hoe leuk zijn deze schoentjes met zebra print! (tip: gebruik altijd kortingscodes op de H&M site!)

DSC_0460

Dat waren alle schoentjes die River heeft, wat vinden jullie er van? Hebben jullie ook schoentjes voor je kleintje of doe je liever sokjes aan?

LiefsBibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

31 reacties

 • Reageer Sas 10 januari 2014 om 13:45

  Wat een lieve schoentjes!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 14:11

   Dankjewel!

 • Reageer Lotje 10 januari 2014 om 14:08

  Ahhh die Vans en de zebra schoentjes zijn zo leuk! Xxx

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 14:11

   Haha leuk he!

 • Reageer Claudia 10 januari 2014 om 14:26

  Ahh wat een leuke schoentjes allemaal! En wat een supergoede tip! Indd omdat ze de schoentjes niet vaak dragen omdat ze er snel uitgroeien blijven ze nog mooi. Super handig!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 14:43

   Jaa he! Je ziet bijna niet dat die All Stars zijn gedragen en ik heb er nog geen 15 euro voor betaald. Dus het is echt een aanrader!

 • Reageer Lizanne 10 januari 2014 om 15:34

  De volgende keer als die bij tante Lizanne komt graag de panterbroek met de zebraschoenen!!!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 15:51

   Haha de zebraschoenen is wel zijn maat maar nog veel te groot. Beetje gek. Maar ik zou t onthouden hahaha

 • Reageer Maaike 10 januari 2014 om 15:43

  Ahw, ik vind babyschoentjes zó schattig altijd!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 15:51

   Haha ja, zo klein en lief.

 • Reageer Kimberly 10 januari 2014 om 17:49

  Die Etnies en die met het zebra printje vind ik zo lief en schattig! 😀

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 19:46

   Hahaha ja he

 • Reageer Daphne 10 januari 2014 om 19:06

  Superschattig!

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 19:47

   🙂

 • Reageer Tes 10 januari 2014 om 21:40

  Wauw wat een schoenencollectie!

  Leuke blog heb je ook zeg 😉

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 21:58

   Dankjewel!

 • Reageer Dita 10 januari 2014 om 21:45

  Wauwie wat een gave collectie! Zo schattig ook 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 21:58

   Haha dankjewel!

 • Reageer Michelle 10 januari 2014 om 21:58

  Ahh wat een leuke schoentjes! Die vans zijn cuuute 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 10 januari 2014 om 21:59

   Dankje!

 • Reageer Nicky 10 januari 2014 om 22:07

  Nu al zo een groot collectie 🙂 Hij heeft er in ieder geval meer als ik.
  Leuke schoentjes zijn het.

  • Reageer Bibian Sloot 11 januari 2014 om 08:12

   Haha dankjewel

 • Reageer Dina 10 januari 2014 om 22:28

  Ik ben ook gek op schoenen (je kunt er niet genoeg van hebben). En hoe kan je nou van die lieve kleine schattige schoentjes laten staan.

  • Reageer Bibian Sloot 11 januari 2014 om 08:13

   Hahaha precies, dat kan toch niet?

 • Reageer Lotte 10 januari 2014 om 22:40

  Volgens mij is het nog bijna leuker om schoentjes te kopen voor de kleine dan voor jezelf! Wat een lieve schoentjes allemaal, vooral die All Stars! Wauw!

  • Reageer Bibian Sloot 11 januari 2014 om 08:14

   Ahaha het shoppen sowieso, als ik wat koop is het voor hem en niet voor mezelf.. Haha

 • Reageer Whitney 11 januari 2014 om 01:05

  Leuke schoentjes! Me zoontje heeft ook al eem collectie schoenen en pantoffels. Altijd zo lief.

  • Reageer Bibian Sloot 11 januari 2014 om 08:14

   Hahaha ja lief allemaal he!

 • Reageer Roos 11 januari 2014 om 08:22

  Ayden heeft ook een grote schoenen collectie! Heel veel wat hij al niet meer past en ook wat hij nog niet past.. Zucht ik vind het zo leuk van die kleine schoentjes! Helemaal nu hij (aan de hand) begint te lopen

 • Reageer Joyce 11 januari 2014 om 11:07

  ontzettend schattig zeg, die allstars vind ik heel lief!

 • Reageer Inge 13 januari 2014 om 07:26

  Cute!! Daar kan mijn collectie u tegen zeggen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge