Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk

Een dag uit het leven van een moeder #1

Het leek me leuk om eens te laten zien wat ik zoal op een dag doe als moeder zijnde. Ik neem jullie een dagje mee in mijn leven, lekker uitgebreid met veel foto’s! Kijken jullie mee?

mama1

Om kwart voor 8 ging de wekker, want ik zou gaan Piloxen met Manon. Ik trok mijn sportkleding aan en deed wat mascara op en tekende mijn wenkbrauwen bij.

mama2

Toen ik klaar was met mezelf, hoorde ik River wakker worden, hij wordt meestal wakker van de geluidjes die ik maak (sorry lieverd haha). Daarna waste ik River en kleedde ik hem aan. Dan gaan we samen naar beneden. River even in de wipstoel zodat ik ontbijt kan maken voor ons. Kwark voor mezelf en een papfles voor River.

mama3

Ik geef River de fles en ondertussen kijk ik even op onze blog. Zodra River klaar is ga ik ontbijten.

mama4

Dan laat ik River nog even spelen zodat ik de luiertas klaar kan maken. Ik zet nog even snel een wasje aan en zet de tassen alvast in de auto. River is zo zwaar geworden dat ik niet met hem en de tassen kan lopen. Dus dan lopen we gewoon even twee keer.

mama5

Ik had River zijn jas al aangedaan toen hij begon te poepen. Lekker momentje ook. dus hup snel naar boven. Oh nee doekjes op terwijl ik zijn luier al open had, dom dom. Nieuwe doekjes pakken en verder verschonen. Zo nu zijn we klaar om te gaan!

mama6

Ik breng River naar de opvang van de sportschool zodat ik even een uurtje voor mezelf heb. Een uurtje Piloxen is zo lekker op de vroege ochtend. Na het sporten haal ik River weer op, hij heeft zich weer vermaakt, leuk om te zien!

mama7

Daarna rijden we samen naar vrienden want het is weer tijd om daar schoon te maken. Ik geef River eerst even de fles. Daarna begin ik met schoonmaken terwijl River speelt. Ik vind het super fijn dat ik River gewoon mee kan nemen. Dan is het alweer lunch tijd, we eten even rustig samen.

mama8

Dan verschoon ik zijn luier en dan valt River in slaap. Kan ik mooi weer verder met het poetsen van het huis. Als ik klaar ben gaan we even bij papa kijken die achter aan het werk is. Natuurlijk even op de heftruck bij papa. Wat hebben we gelachen hij vond het helemaal leuk!

mama9

Voordat we gaan verschoon ik nog even zijn luier, en helaas voor mij weer een poepluier. Nu zijn 5e en 6e tandje doorkomen zijn de poepluiers niet aan te slepen haha. Ik moet nog even kipfilet halen en stop even bij de Jumbo. Terug in de auto valt River in slaap. Ik hoop dat hij blijft slapen tot we thuis zijn…

mama10

En ja hoor, River blijft slapen dus ik kan thuis ook nog even snel de stofzuiger en de dweil erdoor halen. Ik vouw een mega was op en hang een was aan de lijn. Dan wordt River wakker, wat een timing. Hij krijgt nog een lekkere fles voordat ik..

mama11

…even ga douchen. Dat had ik wel verdiend. Daarna hebben we even lekker uitgebreid samen geknuffeld en gespeeld. Wat een doerak is het af en toe. Dit waren de enige foto’s die niet bewogen waren haha. Meneertje ongeduld.

mama12

Mijn vriend was laat thuis dus ik gaf River alvast zijn avondeten. Daarna kreeg ik een sms van mijn vriend dat hij onderweg was. Dat betekent: tijd om te koken! Zodra mijn vriend thuis was, hebben we samen gegeten.

mama13

En poepluier nummero 3! Ik verschoon River nog even snel voordat ik de boodschappentassen pak om de weekboodschappen te doen. Ik had geen zin in een urenlange boodschappensessie, het was gelukkig niet druk. Dus ik was gauw weer thuis.

mama14

Nadat ik de boodschappen heb opgeruimd doen mijn vriend en ik River nog even in bad en dan naar bed. En dan is het eindelijk me-time: Wie is de mol!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dagje uit mijn leven te zien als moeder.
Wat doen jullie op een dag met jullie kindjes? En als je moet werken, heb je dan ook daarna een uitgebreide knuffelsessie?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Linda 11 februari 2014 om 13:25

  Ik probeer iedere dag toch wel even naar buiten te gaan, of het nu naar de speeltuin, eendjes voeren of naar de supermarkt is, gewoon even er uit. Verder heb ik nu nog zwangerschapsverlof, dus zal straks toch wel anders zijn. En knuffelen gebeurt uitgebreid, het liefst de hele dag door, ook als ik de hele dag thuis ben.

 • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 13:26

  Ja dat is ook lekker! Ze genieten zo als ze even buiten zijn! Liefs

 • Reageer Healthy Mommy 11 februari 2014 om 13:38

  Leuke blog van een actief dagje zo te zien!

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 14:11

   Haha ja klopt! Heb het niet elke dag zo druk hoor! Liefs

 • Reageer Joyce 11 februari 2014 om 14:29

  Leuk artikel! Ik heb er ook eentje klaar staan voor morgen, ik schreef hem speciaal voor het 100% mama event, misschien kan je hem ook aanleveren bij hun? Ze waren nog opzoek naar meer mama bloggers 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 14:40

   Dankje joyce, oh leuk ga morgen kijken! Waar moet ik naar schrijven dan? Kan ik er informatie van vinden? Liefs

   • Reageer Joyce 11 februari 2014 om 14:46

    Ik zal even het mail adres mailen 🙂

    • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 14:51

     Dankje joyce!

 • Reageer Maai 11 februari 2014 om 14:48

  Leuk om te zien. Hier het huishouden ook overal tussen door. En dan nog naar buiten…. speeldates…. enz. Zo is elke dag weer anders. Maar er stond een nummer 1 achter toch? Komen er nog meer dagen? Nice

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 14:52

   Jaa zeker, zo af en toe wil ik een dagje van een mama delen! Want de ene dag is de andere dag natuurlijk niet haha! Liefs

 • Reageer Andrea 11 februari 2014 om 19:41

  Wat een drukke dag zeg. Rennen en vliegen haha

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 19:43

   Hahah ja soms heb ik van zulke dagen, maar niet altijd hoor. Dat zal je nog wel een keer zien in een andere dag uit het leven een moeder! Liefs

 • Reageer Dita 11 februari 2014 om 19:45

  Erg leuk om te lezen, ben altijd benieuwd hoe zo’n dagje er uit ziet

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 19:54

   Dankjewel!

 • Reageer Anouk 11 februari 2014 om 20:17

  Jeetje wat doe je veel op een dag he! Dat zie en merk je pas echt als je van alles foto’s maakt. Heel leuk

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 20:22

   Ja he haha druk druk!

 • Reageer Vanessa 11 februari 2014 om 20:26

  Leuk om te zien. Lang leve de poepluiers, haha! Nee, even serieus. Ik vind het knap hoe jullie moeders dat allemaal doen. Ik wil heel graag kindjes, maar ben stiekem toch een beetje bang wat het allemaal zal teweegbrengen.

  • Reageer Bibian Sloot 11 februari 2014 om 20:45

   Haha snap ik wel. Ik dacht ook altijd, hoe ga ik het doen? Maar het loopt gesmeerd, soms wat strubbelingen maar hee dat heeft iedereen. Het gaat vanzelf. Liefs

 • Reageer Mandy 12 februari 2014 om 19:56

  Ik ben zelf nog geen moeder (en dat houden we voorlopig maar even zo 😉 ) maar ik vond het wel leuk om te zien hoe zo’n dag er nu eigenlijk uit ziet. Wat heb je het druk!

  • Reageer Bibian Sloot 12 februari 2014 om 20:18

   Haha dankje, het is niet elke dag zo hoor. En komen nog meer dus dan zal je dat wel zien. Een relax dag heb ik er ook tussen zitten!

 • Reageer Eline 13 februari 2014 om 13:36

  wat een dag he! Maar dat doe je natuurlijk met heel veel plezier!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge