Een kijkje in het leven, Lifestyle, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Manon #6

Daar ben ik weer! Vinden jullie mijn kijkjes in mijn leven nog wel leuk genoeg of zeggen jullie kaas?
Afgelopen week had ik leuke dingen op de planning staan en vooral woensdag was een hoogtepunt van mijn week, maand en jaar want ik behaalde mijn streefgewicht bij WeightWatchers! Binnenkort kunnen jullie voor- en na foto’s verwachten dus houd LittleWonderWorld dus goed in de smiezen.

20140203_095349
Maandag
paste ik een ochtendje op River, wat een lief jongetje is het toch ook ♥!

20140203_110607
Ik had echt NIKS meer in huis, dus ik ben snel even naar de Albert Heijn gegaan terwijl mijn zusje eventjes op River paste.

kijkje
Toen River weer opgehaald was ben ik even de stad ingedoken. Even bij de boekwinkel neuzen en wat leuke spulletjes gekocht waar jullie binnenkort meer van kunnen zien!

IMG-20140203-WA0065
Mijn vader en mijn oom gaan altijd op maandagavond een uurtje “zwemmen” (10 baantjes en de rest bubbelbad). Ik, Robert, mijn zusje en haar vriend besloten gezellig mee te gaan. Nou, eenmalig want het was IJSkoud, brrrr!

20140204_112623
Dinsdag kwamen Bibian en River al vroeg bij mij. We hebben de hele ochtend en het begin van de middags aan onze blog gewerkt en filmpjes opgenomen! Het is wel altijd een troep tijdens het filmen haha.

20140204_154329
’s Middags heb ik vast een filmpje gemonteerd (ik vind dat LEUK!) en nog wat gewerkt.

20140204_190025
’s Avonds voelde ik me een beetje schuldig omdat ik HEEL veel gesnoept had die dag, oeps. Dus ik ging wat oefeningen doen op de grond. Na 10 minuten was ik er wel weer klaar mee dus dat heeft ook niet mogen baten denk ik hahaha.

20140204_195525
Daarna ben ik lekker in bad gegaan met mijn e-reader. EINDELIJK heb ik mezelf er toe gezet om aan dit boek te beginnen. Ik wil dit boek uit hebben voordat de film uit is (Divergent – Inwijding in het Nederlands).

20140205_091015
Woensdag
ging ik samen met Lizanne naar BodyShape. Een hele leuke, maar zware les!

20140205_102656
Daarna ben ik snel wezen tanken, bleh, vind ik altijd zo erg om te doen hahaha.

20140205_144614
’s Middags gingen Bibian en ik naar Lizanne om een filmpje met haar op te nemen die je donderdag op de blog kunt zien!

20140205_151539
Aaah, toen ik thuis kwam lagen deze twee voor het raam, zo lief!

20140205_165724
De rest van de middag heb ik gewerkt.

kijkje1
’s Avonds haalde ik mijn streefgewicht bij WeightWatchers, dat moest gevierd worden HAHA.

kijkje2
Donderdagochtend werd ik wakker met ontzettend veel spierpijn van de dag ervoor, maar ik ging gewoon een uurtje Piloxen met Bibian!

kijkje3
Tja… stofzuigen, dweilen, stoffen, bed verschonen, het hoort er allemaal bij! Extra lekker met spierpijn hahaha.

kijkje4
Rond kwart over 12 stond ik op de parkeerplaats bij de Albert Heijn want ik moest boodschappen doen. Bij ons moet je betaald parkeren (70 cent per uur HAHA) en er kwam een meneer naar mij toe met zijn kaartje: of ik ‘m kon gebruiken! Yay, nu had ik drie kwartier om boodschappen te doen en 70 cent bespaard (YES!).

kijkje5
Thuis snel alle boodschappen opgeruimd, wasjes verwisseld in de wasmachine, geluncht en toen was het pas 14:00u! De rest van de middag heb ik gewerkt.

20140206_203537
Nu mijn mol (Jennifer) eruit is, moet ik weer azen op een nieuwe mol… Op wie zitten jullie? Ik denk nu Sophie!

20140206_221243
Daarna lekker in bed gaan liggen met mijn e-reader.

kijk1
Vrijdag
stond in het teken van hapjes maken. Het bedrijf waar Robert werkt had de opening van het nieuwe kantoor. Ze hadden aan mij gevraagd of ik wilde helpen met hapjes maken. Nou: JA, LEUK! Ik hou van in de keuken staan en ik heb samen met een collega van Robert en met Robert zelf lekker gefreubeld in de keuken.

kijk2
Ik kleedde me om maar ik wist niet welke laarzen ik aan moest doen, deze foto ging dus naar Bibian en Lizanne. Het zijn uiteindelijk de lichte geworden.

kijk3
Rond een uur of half 4 ging ik naar het kantoor toe. Er waren allemaal mannen in pak, gelukkig waren Bibian, Lizanne en mijn moeder er ook zodat ik wel even wat te kletsen had haha.

kijk4
Toen het wat later werd, en alle mannen in pakken waren weg, werd het gezellig. Robert werkt in een jong team dus het zijn allemaal leuke jongens van onze leeftijd. Met de vriendinnen van deze jongens kan ik het ook goed vinden dus dat is helemaal leuk. Rond een uur of 9 besloot ik om de Licor 43 open te trekken en één glaasje te nemen…

kijk5
Oeps, dit werden er uiteindelijk 5 hahaha. Ik kan totaaaaaal niet tegen drank maar het was zo gezellig en het me rot gelachen. Later op de avond gingen ook mijn hakken uit want ik stond al vanaf half 4. Uiteindelijk bracht een collega van Robert ons naar huis want we konden allebei niet meer rijden. We lagen rond half 3 in bed.

kijk6
Zaterdag 
werd ik dus lekker wakker met een dizzy gevoel, dus dit was onderdeel van mijn ontbijt, samen met een liter water hahaha.

kijk7
Daarna ben ik lekker in bad geweest!

kijk8
Verder hebben we een hele luie maar fijne zaterdag gehad. Lekker met een dekentje op de bank, laptopje erbij, poezen erbij en de Olympische Spelen op de achtergrond.

kijkje10
’s Avonds heb ik lekker geknutseld! Jullie zien woensdag precies wat al kunnen jullie dat misschien al wel raden.

IMG-20140209-WA0002
We hadden echt een lui weekend! Zondag heb ik eerst lekker uitgeslapen tot kwart voor 10. Daarna maakte ik een smoothie en at ik twee beschuitjes, typisch zondags-ontbijtje voor mij.

20140209_113734
’s Middags nam ik een filmpje op (woensdag online!).

IMG_20140209_114437
De rest van de middag hebben we tv gekeken, beetje geblogd en lekker lui gedaan. En ik heb mooie tulpen op de eettafel, een beetje lente in huis hoor!

20140209_193444
’s Avonds had ik met een vriendinnetje afgesproken, weer gezellig bijgekletst!

20140209_215035 (1)
Daarna nog lekker op de bank gehangen (had ik nog niet gedaan dit weekend) met de laatste helft van miljoenenjacht.

Hoe was jullie week?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 10 februari 2014 om 06:45

  Super leuk zo’n uitgebreide “een kijkje in het leven van”! Wat mij betreft kunnen er niet genoeg van dit soort blogs zijn, blijf ik één van de leukste dingen vinden.. Beetje nieuwsgierig het leven van een ander zien op foto’s. Goed dat je voor de lichte laarzen bent gegaan, had ik je ook aangeraden! Haha!
  Ik zit op Jan Willem roodbeen. Toch een beetje gek dat hij afgelopen aflevering aan had met de letters: L0M (althans, dan weer gespiegeld en op z’n kop). De eerste week zei hij; ik heb mezelf kenbaar gemaakt en seint dan vervolgens letterlijk met die zaklamp M O L. Is het allemaal te opvallend of is hij het gewoon echt?

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 07:44

   Ooooooh…. Dat is ook wel een goede: Jan Willem! Nou heb je me weer aan het twijfelen haha. Nu paar weekjes wachten door die Olympische Spelen 🙁

 • Reageer Dita 10 februari 2014 om 06:58

  Echt super leuk zo’n kijkje uit jullie leven.

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 07:44

   Dankjewel!

 • Reageer Marianne 10 februari 2014 om 08:32

  Leuk om zo een kijkje in je leven te kijken. Lijkt mij ook eens leuk om te doen, maar er gebeurd zo weinig in een week bij mij (of op een dag) dat ik nooit weet of het wel boeiend genoeg is. Misschien toch maar eens proberen.

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 10:26

   Jaa leuk! Bij mij gebeuren ook niet denderend veel spannende dingen hoor haha.

 • Reageer Geertje 10 februari 2014 om 08:57

  Vooral niet stoppen met de fotodagboeken 😉 Ik zit al vanaf begin af aan op Sophie. Eerste aflevering was nog niet eens begonnen. Ik vind haar gewoon een typische mol!

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 10:27

   Haha oke! Ik zit ook op Sophie, maar ik vond de theorie die “Healthy Mommy” gaf hieronder ook wel heel goed…

 • Reageer Marieke 10 februari 2014 om 16:55

  Leuke artikelen vind ik dit altijd! Ik zit zelf op Jan Willem! Ik denk zelf dat Sophie het juist totaal niet is! Leuk boek is inwijding/divergent he? Ik lees hem zelf in het Engels en ben toevallig nu bezig in het 2e deel, heb ook veel zin om naar de film te gaan die straks uitkomt!

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 21:21

   Jaa, ik heb ‘m bijna uit! Ben benieuwd naar de film 😀

 • Reageer Chantal 10 februari 2014 om 17:00

  Altijd leuk om te lezen! Vooral door blijven gaan!
  Erg he als je geen alcohol meer gewend bent…haha ik ken het!
  Hoe bevalt het stabiliseren?

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 21:22

   Hahaha ja, gek zo die alcohol! Stabiliseren gaat op zich wel goed… denk ik hahaha.

 • Reageer Bianca 26 februari 2014 om 12:34

  Ja, zeker blijven doen, deze weekverslagjes! Hartstikke leuk! Ik heb jullie deze week ‘ontdekt’, via YouTube ook op jullie blog terecht gekomen en ben nu een aantal dagen ziek thuis, dus heb mooi de tijd jullie blog van achter naar voren helemaal te lezen. Vind de ‘een kijkje in het leven van… ‘ een van de leukste posts op jullie blog! Blijf zo doorgaan meiden, ik lees jullie Posts met veel plezier en de filmpjes zijn ook hartstikke leuk en goed!

  • Reageer Manon 26 februari 2014 om 12:48

   Wat leuk om te horen zeg 😀

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge