DIY

Filofax – Tips

Zoals jullie weten heb ik een Filofax. Manon heb ik ook al aangestoken en jullie hebben haar planner en spulletjes afgelopen week ook al kunnen zien! Ik vind het heerlijk om mijn agenda te decoreren en helemaal eigen te maken. Maar daar heb je natuurlijk wel wat bij nodig. Je kan hele dure washi tapes en stickers aanschaffen die speciaal bedoeld zijn voor scrappen. Maar tegenwoordig verkopen ze het overal. Waar je ook komt hangen er stickers of liggen er bakken met tape.

filo

Bij de Hema hebben ze de hele collectie schrijfwaren vernieuwd. Ze hebben veel soorten stickey notes, bookmarks, papieren, notitieboekjes etc. Ook van hun gekleurde pennen ben ik fan. Een bakje gekleurde pennen is maar €2,00. En je agenda ziet er toch een stuk leuker uit als je met verschillende kleuren schrijft. Ook heeft de Hema heel veel washi tapes. Voor ieder wat wils. Wat ook nog een leuke tip is, ze verkopen er een labelmaker voor €9,95. Daarmee kan je makkelijk labels maken voor bijvoorbeeld je tabbladen. Verder kun je veel washi tape en stickers kopen bij de Wibra, Zeeman en Action.

PicMonkey Collage

Als je de agenda-inhoud niet leuk vind die bij je agenda zit, kan je deze ook zelf maken als je goed bent met bijvoorbeeld Photoshop. Ben je dat net zoals ik niet? Dan kan je zo ook downloaden op verschillende websites. Ik ben vooral erg fan van Etsy. Op Etsy verkopen ze super veel leuke bladen voor je agenda, die je dan gemakkelijk zelf kunt opslaan en uitprinten. Mijn weekbladen heb ik ook gedownload via Etsy. Zo kan je je agenda zo eigen maken als je zelf wilt. Op dit moment is Manon voor mij nog een maand agenda aan het maken. Ik zelf ben niet zo goed met Photoshop, dus dan zet je je beste vriendinnetje gewoon even aan het werk. Ebay is ook heaven voor dingen voor je Filofax. Niks is zo goedkoop als Ebay! Je kan ontiegelijk veel leuke stickers, stickey notes en tabbladen kopen.

Zo, heb ik jullie nu ook een beetje aangestoken met het Filofax virus? Waar kopen jullie je stickers en washi tapes etc.?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Joyce 16 februari 2014 om 15:05

  Leuk artikel! ik hoop de meeste spullen op ebay!

 • Reageer Healthy Mommy 16 februari 2014 om 15:14

  Wat grappig dat deze hype zo onder bloggers leeft. Zelf heb ik er niks mee maar dat komt omdat ik nogal van het “strak, strakker en strakst” ben. Geen poespas zeg maar! Toch leuk om de video te bekijken!

  • Reageer Bibian Sloot 16 februari 2014 om 20:39

   Haha dankjewel

 • Reageer Healthy Mommy 16 februari 2014 om 15:15

  Zie mij dan.. Video! Blog bedoel ik natuurlijk -.-‘

 • Reageer Dita 16 februari 2014 om 18:50

  Erg leuk dat dit nu zo’n hype is 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 16 februari 2014 om 20:38

   Jaa super leuk

 • Reageer Keytothefuture 16 februari 2014 om 19:54

  Wat grappig dat dit weer helemaal in is 😀

  • Reageer Bibian Sloot 16 februari 2014 om 20:38

   Ja leuk he!

 • Reageer Melissa 16 februari 2014 om 22:02

  Ja die versieringen blijven leuk om te zien! Het ziet er dan toch net iets leuker uit, en je kan lekker creatief bezig zijn 🙂

 • Reageer Saskia | Former Parades 17 februari 2014 om 20:37

  Leuk artikel! Ik ben zelf vooral fan van de tapejes haha, mijn vriendin heeft en bak vol waar ik vaak dankbaar gebruik van maak!

  ♥ Saskia

 • Reageer Eline 18 februari 2014 om 11:04

  als ik dit zie, wil ik ook zo graag een filofax en versieren maar :p

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge