Fashion, Lifestyle, New In, Persoonlijk, Shoplog

Huishoudbeurs & Geshopt!

Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn moeder en zusje Lizanne naar de huishoudbeurs in Amsterdam geweest. We gaan al een aantal jaar naar de huishoudbeurs maar vorig jaar en dat jaar ervoor zijn we niet geweest omdat het toch vaak hetzelfde is. Vorige week ergens vroeg mijn moeder of ik mee ging. Super leuk en gezellig natuurlijk. We gingen al lekker vroeg: half 9 ’s morgens zaten we al in de auto. Rond kwart voor 10 waren we er en dronken we eerst gezellig een kopje thee.

20140220_100045
Om 11 uur ging alles open en hebben we lekker rondgewandeld want het was nog niet zo druk. Beetje gewinkeld en veel gelachen. Onze coach vertelde dat er ook een WeightWatchers-stand stond en waar je mee kon doen aan een quiz. Wij, vieze vuilakken, deden heel nonchalant mee met de quiz. Hartstikke leuk want we hadden gewonnen :’). Een CD van Angela Groothuizen (why?) en een receptenboekje van WW.

hhb2
’s Middags hebben we lekker geluncht bij La Place en daar achteraan namen Lizanne en ik een wafel met warme chocola, ZO LEKKER!
20140220_125937

Mama liet zich een of ander wondermiddel tegen rimpeltjes opsmeren. Lizanne en ik zitten dan altijd te gieren want het slaat werkelijk nergens op. Ook hebben we Mari van de Ven nog bekeken met een make-up gedoetje, hij blaast gewoon echt in kwasten, BAH. We hebben toen ook nog een rondje gelopen op de negenmaandenbeurs, maar als je niet zwanger bent/geen kinderen hebt is het een beetje doelloos eigenlijk. Was wel heel leuk om even te snuffelen en te dromen.
hhb6

Toen gingen we naar de Food-hal. Mijn god wat een drukte. We hebben alles wat we konden proeven geproefd en daarna waren we kotsmisselijk. Echt, ik ben de hele avond ziek geweest van alles door elkaar eten in een uurtje tijd. Maar goed, op dat moment was het heerlijk.
hhb7

Vervolgens gingen we nog naar het drankgedeelte waar ik een klein bekertje Licer 43 nam, om de boel van binnen maar te ontsmetten hahahaha. Daarna waren we alle drie ontzettend misselijk en moe (het was ondertussen al rond vier uur). We zijn toen weer naar huis gegaan en waren rond half 6 weer thuis, gelukkig hebben we geen files gehad op de terugweg terwijl daar wel voor gewaarschuwd werd.
hhb1

Natuurlijk heb ik ook nog wat dingetjes geshopt. Als eerste heerlijk huisvrouwerig/huishoudelijk twee flessen wasverzachter en een fles Dubro (was zo goedkoop dat ik het wel een goede deal vond).
hhb3

Ook heb ik een Tangle Teezer gekocht. Ik wilde er al heel lang een maar ik vond het altijd maar zonde geld voor een borstel. Maar op de beurs heb ik er dan toch één gekocht, ik ben benieuwd!
hhb4

En een BH (ik wist niet of ik dit kon delen op internet maar waarom niet, het is niks fouts ofzo toch?) van After Eden. Ik had wat nieuwe BH’s nodig en ik vond deze voor maar 10 euro en de kleur was leuk dus die ging mee naar huis!
20140220_181238

Dat was mijn huishoudbeursavontuur van 2014 alweer! Wat vinden jullie van de huishoudbeurs? Gaan jullie er zelf ook heen of vind je het maar niks?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 22 februari 2014 om 15:17

  Klinkt beter dan de 9 maandenbeurs 😉 Al zal het daar ook stervensdruk zijn geweest. Wat een drama, kan ik niet zo goed tegen met die dikke buik. Tangle Teezer heb ik ook gekocht.. Lijkt me een fijne!

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 16:10

   Hahaha, ja drukte vind ik niet zo heel erg, dat is het op zaterdagmiddag in de stad ook. Maar die vrouwen die met trolley’s lopen te sjouwen, die zijn het ergste!

 • Reageer Tess Evea 22 februari 2014 om 16:23

  Ziet er goed uit!

 • Reageer Dita 22 februari 2014 om 16:28

  Erg leuk! Ik ben er 1x geweest met een collega vriendin, wel leuk maar hoef er nu even een paar jaar niet heen. Vooralnidd die troleys, hahaha

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 17:57

   Ja, als je een keer in de zoveel tijd gaat is het leuk, niet elk jaar!

 • Reageer Manon 22 februari 2014 om 16:47

  Ik ben er nog nooit geweest, de drukte spreekt me niet zo aan maar ik wil het eigenlijk wel een keer proberen!

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 17:58

   Ja, het is druk (ga doordeweeks, scheelt!) maar dat weet je… Ik kan me er altijd wel goed op instellen en kan er wel om lachen: die hysterie haha.

 • Reageer Bertine 22 februari 2014 om 17:34

  ik was vorig jaar ook op de donderdag en vooral in de foodhal was het mega druk. dit jaar ben ik op maandag geweest: echt heerlijk en goed te doen! leuke dingen heb je geshopt, die bh is super mooi!!

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 17:58

   Ja, doordeweeks is sowieso beter dan in het weekend. Wij waren er ook al vroeg, dat maakt ook een boel uit. Dankje 😀

 • Reageer Joyce 22 februari 2014 om 17:40

  Leuk om jou verslag te lezen 🙂

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 17:59

   Dankje:D Ik had jouwe net ook al gelezen haha.

 • Reageer Lotje 22 februari 2014 om 17:50

  Ooooh die wafels! Jammie! Ben benieuwd wat je van de Tangle Teezer vind xoxo

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 17:59

   Ja die waren goddelijk! Ik ben een beetje een “beautynerd”, maar ik vind deze borstel wel prettig! Maar ook weer niet superbijzonder dat ik echt zeg WAAAUW GEWELDIG!

 • Reageer Milou 22 februari 2014 om 18:41

  Leuk! Ik ben één keer naar de Huishoudbeurs geweest maar voor mij hoeft het niet meer. Misschien over een paar jaar weer. Bo lijkt wel lilac op die foto van de wasverzachters! Ik dacht dat ze blauw is? Haha!

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 19:17

   Bo is ook lilac! Balou is blauw 🙂 (ik noem het allemaal maar grijs hahaha).

   • Reageer Milou 22 februari 2014 om 22:17

    Oh joh! Ik heb haar toch echt steeds als een blauwe Brits Korthaar gezien haha oeps! (ik heb net even in je artikelen terug gekeken en zelfs dat Brits Korthaar klopt dus ook niet. haha. Lijkt er wel super veel op!) Op deze foto is ze wel duidelijk lilac. Ja stom he, blauw!? :p Ik zeg ook meestal grijs.

 • Reageer Cindy 22 februari 2014 om 19:14

  Leuk verslag, ik ben vorig jaar op de Huishoudbeurs geweest en ik heb mezelf gezworen om de komende 10 jaar niet meer te gaan: gewoon veel te druk! Die borstel lijkt me wel fijn!

  • Reageer Manon 22 februari 2014 om 19:17

   Hahahaha, ja druk is het zeker!

 • Reageer anouk 22 februari 2014 om 19:45

  fijn dat jullie het leuk hebben gehad! ik waag me er niet aan, al die hebberige en hysterische vrouwen, zou er helemaal gek van worden 🙂

 • Reageer PSbyDila 23 februari 2014 om 17:55

  Ik ben gister ook geweest! (heb ook een fotoverslag online ;)), en dat misselijk worden van al het eten is heel herkenbaar, haha.

 • Reageer Suzanne 10 maart 2014 om 13:51

  Leuk om te zien, ik was er vorig jaar maar het was mij veel te druk. Misschien volgend jaar wel weer.

 • Reageer Whitney 14 maart 2014 om 14:11

  Ben ook even geweest. Wat een drukte doe het niet meer met me kind, volgend jaar blijft hij bij papa of opa/oma ofzo. De tangle teezer is echt fijn, heb een andere die kan namelijk ook onder de douche.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge