Persoonlijk

Inpakken en wegwezen

Zoals ik in mijn laatste kijkje vertelde, had ik een leuke brief ontvangen. Al sinds dat River geboren is, waren wij op zoek naar een ander huisje. Niet omdat dit huis niet aan onze wensen voldeed, nee zeker niet. Maar het huisje waar we nu wonen is gewoonweg niet meer voor ons betaalbaar. Ik denk dat de meeste mensen met kinderen dit gelijk begrijpen haha. Maar het is nog niet zo makkelijk om een betaalbaar huisje te vinden als je “maar” een contract heb van 4 uur en je vriend net een eigen bedrijf is gestart. Na veel zoeken, reageren, internet afstruinen kregen we bericht. Ik reageerde meestal op loting woningen omdat ik daar de meeste kansen had om voor een huisje in aanmerking te komen. We waren uitgeloot en we mochten komen kijken. Toen we daar aan kwamen stonden er al meer mensen te wachten. Ik was benieuwd hoeveelste we stonden. We stonden op plaats 16. Nou doei, dacht ik gelijk. Dat wordt niks. Iedereen was erg enthousiast over het huisje dus het was al verloren zaak. De woningbouw vroeg nog wel of ze ons mochten bellen als alle andere het huisje niet wilden of als bij de anderen de papieren niet in orde waren. Natuurlijk zeiden we ja.

huis

Dagen gingen erover heen en ik dacht er al niet eens meer aan. Ik dacht dat die dag het huisje al was vergeven. Tot dat mijn vriend belde, “raad eens”! We staan op nummer 1 voor dat ene huis waar we laatst bij gekeken hebben. “Woehohoeee, YES”. We moesten alleen nog wat papieren in orde maken, wat nog niet zo makkelijk was helaas. We brachten die week erop de papieren naar de woningbouw, en we wachtten met spanning af. Dagen gingen voorbij, en ik was zo benieuwd, was het ons gegund en kregen we een goedkoper huisje? Op vrijdag was ik het wachten beu en mijn vriend belde hoelang het ongeveer nog zou duren tot dat we iets te horen zouden krijgen. Mevrouw vertelde dat het na het weekend werd. Oke, prima.

20140222_110947Inpakken maar!

Zaterdags gingen Manon en ik naar Duitsland voor de verjaardag en nadat we alles klaar hadden hoorde ik de brievenbus. Ik liep er naar toe en zag al een envelop liggen met het logo van de woningbouw. Mijn hart bonsde als een gek en ik maakte snel de brief open. En daar stond het dan: we hebben goed nieuws voor u! YAAAAY Manon en ik juichte van geluk. Eindelijk na dik 9 maanden hebben we dan eindelijk waar ik al zo lang naar op zoek was.

Na een vreugdedans met Manon realiseerde ik me: o,nee weer verhuizen. Dit is al zo ongeveer verhuizing nummer 8 sinds ik op mezelf woon… Maar hey, ik hoop toch dat dit voorlopig even de laatste keer is dat ik het woord verhuizen in mijn mond neem. Voor nu krijgen we als het goed is morgen de sleutels en kunnen we gaan klussen! Ik heb er super veel zin in, en gelukkig heb ik hele lieve vrienden die ons gaan helpen! Binnenkort zien jullie wat meer van ons nieuwe huisje!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Lizanne 23 februari 2014 om 13:17

  Jeeeeej ik ben zo blij voor jullie <3

 • Reageer Marloes 23 februari 2014 om 13:17

  Ah gefeliciteerd!! Wat spannend! x

 • Reageer Linda 23 februari 2014 om 13:56

  Wat fijn, dat is inderdaad goed nieuws. Succes dan de komende tijd met klussen en inpakken.

 • Reageer Barbara 23 februari 2014 om 13:56

  Wat fijn dat jullie een mooi plekje hebben gevonden!

 • Reageer Jess 23 februari 2014 om 13:59

  Wat een fijn nieuws! Heerlijk zeg dat het nu eindelijk is gelukt. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe huisje πŸ™‚

  • Reageer Bibian Sloot 23 februari 2014 om 14:06

   Jaa er komen zeker wat artikels over! Liefs

 • Reageer Tess Evea 23 februari 2014 om 14:01

  Aah wat super leuk!

 • Reageer Bertine 23 februari 2014 om 14:12

  wat een geluk! ik zou het dan ook niet meer verwachten.. maar gefeli, heel tof!

 • Reageer Jaimy en Laura 23 februari 2014 om 14:19

  Gefeliciteerd!

 • Reageer Rianne 23 februari 2014 om 15:21

  Wat fijn voor jullie! Heel veel succes met klussen en straks veel woonplezier!

 • Reageer Chantal 23 februari 2014 om 15:31

  Wat fijn! Gefeliciteerd!!
  Ben er heel benieuwd naar, voor ju succes met klussen en inpakken!
  X

 • Reageer Desiree 23 februari 2014 om 16:04

  Gefeliciteerd! Fijn om te horen!

  En denk er maar aan als je alles staat in te pakken, dat je je nieuwe huisje over een tijdje weer helemaal mooi kunt inrichten πŸ™‚

 • Reageer Dita 23 februari 2014 om 16:28

  Super, gefeliciteerd! Ik ben nog maar 1x verhuisd (van India naar NL niet meegerekend) ik ben bij mn vriend ingetrokken 4jaar geleden en als het goed is gaan we dit jaar verhuizen. Het lijkt me best veel gedoe maar ook wel leuk. Jullie veel plezier en succes, ben benieuwd naar de artikellen die komen gaan πŸ™‚

  • Reageer Bibian Sloot 23 februari 2014 om 16:30

   Ja het is wel een gedoe, maar als ik er aan terug denk viel het wel mee.. Achteraf dan. Dus ik ben benieuwd! Liefs

 • Reageer Joyce 23 februari 2014 om 16:39

  yey! Gefeliciteerd ben benieuwd hoe je nieuwe huisje eruit komt te zien πŸ™‚

 • Reageer Stephanie 23 februari 2014 om 17:11

  Wat leuk, van harte en veel succes met klussen/inrichten!! πŸ˜€

 • Reageer Maaike 23 februari 2014 om 17:23

  Wat een fijn nieuws zeg! Heel veel succes met verhuizen!

  X

 • Reageer Andrea 23 februari 2014 om 17:38

  Gefeliciteerd!!!

 • Reageer Anouk 23 februari 2014 om 18:36

  Wat fijn zeg, dat jullie nu een nieuw huis hebben!! Gefeliciteerd

 • Reageer Geertje 23 februari 2014 om 18:57

  OOh, wat fijn voor jullie! Kan me voorstellen dat het wachten lang heeft geduurd! Ons huis staat al 4 jr te koop, dus weet wat het is! Super fijn dat je nu lekker je eigen plekje weer kan creΓ«ren in jullie nieuwe huisje!

 • Reageer Cindy 23 februari 2014 om 19:20

  Jeeej! Gefeliciteerd!

 • Reageer Petra 23 februari 2014 om 20:05

  Hoi hoi,
  Wat een leuke en gezellige blog hebben jullie ,volgens mij heb ik jullie blog via via via ( kelly caresse….) weet het niet meer .
  Gefeliciteerd met jullie huis .
  Groetjes petra

  • Reageer Bibian Sloot 23 februari 2014 om 20:34

   Ahw wat leuk, dankjewel

 • Reageer anouk 24 februari 2014 om 09:52

  gefeliciteerd! verhuizen is niet zo feestelijk, maar daarna kan je genieten! staat jullie nieuwe huis een beetje in de buurt bij het oude? dat scheelt al een stuk met spullen slepen πŸ™‚

 • Reageer Silke 24 februari 2014 om 14:02

  Van harte gefeliciteerd Bibian met jullie nieuwe huisje! Verhuizen is inderdaad (voor de zoveelste keer) geen feestje meer maar…daarna is de druk eraf en “moet” het niet meer. Succes de komende tijd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge