Lifestyle, Persoonlijk

Mijn 25ste verjaardag

Hieperdepiep Hoera, afgelopen dinsdag werd ik alweer 25 jaar. 25, wat een leeftijd… Nog even en ik zit tegen de 30 aan haha. Ik vierde het afgelopen zondag voor familie, ik hield het klein. Niet teveel poespas. Ik was heel benieuwd hoe River reageerde op de slingers etc. Helaas ben ik het SD kaartje kwijt geraakt waar de leuke foto’s op stonden…

verjaardag1

Ik maakte het huis aan kant, bakte met Manon heerlijke cupcakes en haalde taarten in Duitsland. River vond de taart ook heel lekker zoals je op de foto kan zien. Hij kreeg ook een klein cadeautje, of nouja mama kreeg het voor River van Lizanne en de moeder van Manon en Lizanne. Blauw krijt voor in zijn haar. Super leuk en na een uurtje is het er ook alweer uit. Ah leuk voor de fun! Verder kwam er nog een neefje, het was erg leuk hoe ze op elkaar reageerden.

verjaardag2
Afgelopen dinsdag was ik echt jarig en ik besloot met mijn vriend, River en Manon en Robert uit eten te gaan bij een plaatselijk pannekoekenhuisje. Kijk meneer de wijsneus eens naar de kaart kijken haha. River was heel lief en vermaakte zich prima in de kinderstoel met de viltjes, servetten en zijn kinderpannenkoekje. Super leuk!

Ook ben ik natuurlijk weer goed verwend:
cadeau1
Van mijn vader en mama2 en mijn broertje kreeg ik een mooie camera. Nu ik veel foto’s maak voor de blog vonden ze dit een leuk en toepasselijk cadeau en ik ben er dan ook heel blij mee. Van mijn vriend kreeg ik een personal blender. Een één persoons-blender, super makkelijk. Er kan gewoon een deksel opgedraaid worden en de smoothie is ready to go. Ook van River kreeg ik een cadeautje (hoe lief)! Een fotolijstje met een foto van River en Bouli, een waxinelichtjeshouder en heerlijke foaming gel, en een super lief kaartje.

cadeau3

Van mijn nichtje kreeg ik een super leuk boek over allerlei baksels. Van Manon kreeg ik een hele doos vol stickers, washi tape etc. voor mijn Filofax en een heel mooi armbandje! Van Lizanne en d’r moeder kreeg ik een kappersbon om te knippen en te kleuren. Ik ben al niet meer naar de kapper geweest sinds dat ik 37 weken zwanger was, tel uit.. River is bijna 9 maanden haha. Oeps. Ik vind het een heel leuk cadeautje en ben er ook heel blij mee!

cadeau2

Verder kreeg ik natuurlijk een heleboel kaarten met geld, cadeaubonnen en ook weer een op en top praktisch cadeau, geld voor de sportschool!

Ik heb een erg leuke verjaardag gehad en vind alle cadeautjes die ik heb gekregen heel leuk! De pannenkoek was ook erg lekker en de Mac Flurry die erna volgde was ook goed te doen (OEPS). Op naar weer een leuk jaar, op naar de 26!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Vanessa 20 februari 2014 om 14:18

  Gelukkige verjaardag! En wat een leuke spulletjes heb je gekregen 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 14:52

   Dankjewel

 • Reageer Linda 20 februari 2014 om 15:00

  Jammer dat je de kaart bent kwijt geraakt, komt hopelijk weer snel boven water. Leuke cadeautjes hoor, handig zo’n eenpersoonsblender!

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 16:19

   Jaa echt heel handig, vanochtend uit geprobeerd en hij is ideaal!

 • Reageer Isabel Cristina 20 februari 2014 om 15:42

  Wat een leuke cadeautjes! Je bent erg verwend, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 16:19

   Dankje, heb zeker een leuke dag gehad!

 • Reageer Cindy 20 februari 2014 om 17:32

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke cadeaus heb je gekregen. En 25 jaar. Pfoe, ik wou dat ik dat nog was 😉

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 18:19

   Hahaha

 • Reageer Eline 20 februari 2014 om 17:32

  Gefeliciteerd! Ik ben in januari 25 geworden… gaat allemaal rap he! Leuke cadeaus zeg!

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 18:19

   Dankjewel!

 • Reageer mamoesjka 20 februari 2014 om 17:58

  Gefelicteerd!! heerlijk zo’n kappersbon, maak maar snel een afspraak 😉
  ( niet dat je het nodig hebt kwa look maar voor de ontspanning, als het al ZO lang geleden is)

 • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 18:19

  Haha jaa!

 • Reageer Dita 20 februari 2014 om 19:45

  Leuke verjaardag heb je gehad zo te lezen:)

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 21:56

   Ja zeker, heel leuk

 • Reageer Happy Lioness 20 februari 2014 om 19:45

  Nog gefeliciteerd! Je bent goed verwend. Leuk! Ben benieuwd hoe de camera bevalt, ben nog op zoek naar een goede.

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 21:57

   Tot op heden mag ik niet klagen. Hij is heel makkelijk in gebruik, geen poespas.. Tot nu toe heel tevreden..

 • Reageer Bertine 20 februari 2014 om 21:50

  nog gefeliciteerd! leuke cadeaus heb je gekregen! dat armbandje is mooi!

  • Reageer Bibian Sloot 20 februari 2014 om 21:57

   Dankje, ja vind hem ook erg mooi!

 • Reageer Milou 21 februari 2014 om 17:25

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! Je bent goed verwend. 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 21 februari 2014 om 22:25

   Dankjewel!

 • Reageer Bibian: terugblik 2014 | Little Wonder World 30 december 2014 om 06:00

  […] februari werd ik natuurlijk 25 jaar, maar dat was niet het hoogtepunt. Nadat Manon en ik naar Duitsland waren geweest lag er ineens een […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge