DIY, Filmpje, Persoonlijk

Mijn Filofax/Planner tour + Freebie!

Zoals jullie laatst al konden zien, ben ik ook gezwicht voor een FiloFax/planner. Ik gebruik de mijne niet als agenda maar ik heb er wel andere leuke dingetjes in staan. Vandaag laat ik jullie een “tour” van mijn planner zien.
Onderaan deze post staat de freebie download. Je kunt de maandkalender van 2014 (gratis!) downloaden die ik in het filmpje laat zien.

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

freebie

Klik op de onderstaande knop om de kalender te downloaden!

Download Maandkalender 2014

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Joyce 27 februari 2014 om 12:51

  Leuk filmpje! Zag hem vanochtend al op youtube voorbij komen leuk! Jammer dat de freebie niet op A5 is!

 • Reageer Eline 27 februari 2014 om 13:20

  ik wil ook eentje !

 • Reageer Dita 27 februari 2014 om 13:23

  Leuk!

 • Reageer Jennifer 27 februari 2014 om 16:02

  Leuk dat je ook een heel werkje maakt van je filofax! Ik schreef er ook eens over, maar ik zou mezelf daar zo in kunnen verliezen! En uiteindelijk doe ik er dan niks meer mee. Ik hou het wel bij m’n postprojectje.

 • Reageer MamaGuppie 27 februari 2014 om 16:53

  Super leuk ! Ik heb net zelf sinds een paar dagen ook een personal van Paperchase 😉
  Maak je je bladen in ps?

  • Reageer Manon 27 februari 2014 om 17:15

   Ja, ik maak ze in Photoshop :)!

 • Reageer Natasja 27 februari 2014 om 21:38

  Oh, ik lees zoveel over filofax! Ze zien er zo leuk uit en het lijkt me geweldig om in te delen en te versieren. Maar ik ben bang dat ik hem dan links laat liggen…Toffe layout trouwens! Lekker vrolijk. 🙂

 • Reageer Debbie 27 februari 2014 om 23:10

  Wat heb je dat leuk gedaan… Ik gebruik gewoon me agenda op me telefoon omdat me vriend dan ook alles kan zien wat we beide inplannen. Maar zo,n planner als die van jouw is wel super leuk.

 • Reageer Nathalie 1 maart 2014 om 20:36

  Leuk! Maar de grote vraag: Heb jij een speciale gaatjesknipper of hoe doe je dat precies met die 6 gaatjes per pagina? Ik heb bvb echt zo’n standaard perforator, en toen ik ooit voor een studiedag een map met A4 papier kreeg met 4 gaatjes er in lukte het me daarna echt voor geen meter om op een goede manier in normaal papier ook 4 gaatjes te maken op de juiste plekken 😀

  • Reageer Manon 1 maart 2014 om 21:07

   Hahaha. Ik wist ook niet hoe ik dit ging doen maar Bibian deed het met een gewone perforator. Het is even een gepriegel maar dan heb je ook wat. Ik leg gewoon een blaadje van de planner zelf op de blaadjes die ik wil perforeren en dan ga ik heel moeilijk 1 voor 1 de gaatjes maken…

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge