Persoonlijk

My Love Story

mylovestory1

Zomer 2005. Ik was 15 en Bibian was net 16 geworden. Ik en Bibian waren al dikke vriendinnen, hadden net onze eindexamens gedaan en hadden dus alle tijd van de wereld. Op een dag zaten we op MSN (och de goeie ouwe tijd!) met een jongen te het chatten die Bibian kende van een of ander feestje. Ik kreeg ook het e-mailadres van deze jongen en voegde hem toe op mijn MSN.

Vaak waren we met z’n drieën aan het chatten en we besloten een keertje af te spreken. Zo gezegd, zo gedaan. We spraken af in de stad en hebben toen gezellig met z’n drietjes gechilld. De jongen kocht een bak Ben& Jerry’s voor mij omdat ik dat zo lekker vond (haha, ik was toen al mijn extra vet aan het kweken).
Na deze dag bleven Robert, want zo heette hij, sms’en. Ja, sms’en kleine kinders, want vroegah bestond er nog geen WhataApp. We smsten wat af en mijn beltegoed ging er snel aan.
Bibian en ik kletsten ook vaak met elkaar over Robert. Bibian vond Robert wel een klein beetje leuk! Op een gegeven moment vroeg Robert of ik een keertje met hem alleen af wilde spreken. Ik overlegde dit eerst met Bibian omdat ik wist dat zij hem een piepklein beetje leuk vond. Gelukkig vond Bibian dit goed, anders had ik het niet gedaan want zoiets doe je niet vind ik!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hier waren we samen (met mijn ouders) op vakantie, 1 jaar verkering! (2006)

Ik sprak een aantal keer stiekem, zonder dat mijn ouders het wisten, met Robert af en van het een kwam het ander. Ik was verliefd geworden. Ik had ook al van Bibian gehoord dat hij mij ook leuk vond! Natuurlijk heb ik goedkeuring gevraagd aan Bibian of ik met hem mocht daten.

Na een aantal dates kuste hij mij dan eindelijk! Och, wat een kriebels en vlindertjes. Net voordat hij op vakantie naar Italië ging met zijn familie vroeg hij mij heel lief verkering. Het was “aan”: 15 juli 2005. Hij ging twee weken op vakantie en op de dag dat hij terug kwam ging ik twee weken naar Spanje met mijn familie. VIER weken is lang als je hoteldebotel bent! We sms’ten heel erg veel (vanuit het buitenland) en de rekening van mijn vaders mobiel was torenhoog, oeps. Robert bood heel lief aan om mee te betalen, maar dat hoefde niet van mijn vader. Toen ik terug kwam van vakantie ging ik meteen op mijn fietsje naar hem toe en hij zat al op mij te wachten, buiten op de stoeprand. Wat lief!

mylovestory2
5 jaar samen!

Ik herinner ons liefdesverhaal als de dag van gisteren, zo schattig. Twee puberende tieners, ik was 15, hij was 16 bijna 17, helemaal in love. En het leuke van dit verhaal: we zijn nog steeds samen, wie had dat ooit gedacht! (Ik wist het stiekem al wel, ik WIST vanaf het eerste moment dat we voor altijd samen zouden blijven.) Moet je ons nu eens zien: we wonen samen in een supermooi huis, we zijn samen volwassen geworden en hebben dan toch echt huisje-boompje-beestje. De verliefdheid is overgegaan in houden van maar nog steeds zitten er vlindertjes in mijn buik die af en toe heel hard fladderen. Ja, ik weet het zeker! Wij worden samen oud achter hele mooie geraniums.

Hoe hebben jullie jouw vriend(in) ontmoet als je er een hebt?

LiefsManon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

38 reacties

 • Reageer Marloes 6 februari 2014 om 13:08

  Dit soort verhalen zijn zo leuk om te lezen! Heel cute! Nog heel veel geluk samen! Ik ken mijn boo van vakantie, heel romantisch ontmoet op tequila avond in een nederlandse kroeg. Maar who cares, al 6,5 jaar samen 😉

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 13:17

   Hahaha dankjewel! Jaaa inderdaad, tegenwoordig kan alles!

 • Reageer Isabel Cristina 6 februari 2014 om 13:35

  Ahh superleuk om te lezen! Ik ben mijn prins nog niet tegen gekomen.. Er staat een klein typfoutje in de eerste zin, er staat zomer 2015 maar dat is volgens mij 2005 hihi. Wel echt superleuk dat jullie nog steeds bij elkaar zijn!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 14:01

   Oehhh ja dat moet inderdaad 2005 zijn! Jouw prins komt nog wel 😀 iedere prinses heeft haar prins nodig he haha.

 • Reageer Whitney 6 februari 2014 om 13:35

  Wauw tegenwoordig heel zeldzaam! Ik ken mijn hubby via me buurjongen. Heel eerlijk niet gedacht dat het serieus iets zou worden en nu bijna 6 jaar samen en een prachtig zoontje!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 14:02

   Haha grappig he, dat je toch dan zo goed bij elkaar past. De kers op de taart: een kindje!

 • Reageer Dita 6 februari 2014 om 13:56

  Aah wat een super leuk verhaal! Ik ken mijn vriend al mijn hele leven, hij woonde in dezelfde straat en wist dus wie hij was. Tot hij in 2009 reageerde op een hyves (jaja toen hyves nog hip was 😛 ) bericht van mij, zo raakten we aan de praat en ging ik een keer bij Marco eten, die toen al in ons huisje woonde. Al snel ben ik bij hem ingetrokken, ook mede omdat mijn ouders 4 jaar geleden toen in scheiding lagen, het was thuis ook niet super gezellig. Maar we zijn nu 4jaar verder en ik ben nog steeds erg gelukkig met Marco en hoop dan ook zeker om samen oud te worden.

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 14:03

   Aah, dat is ook een leuk en bijzondere ontmoeting, HYVES! Haha, inderdaad toen dat nog hip was :P!

 • Reageer Jess 6 februari 2014 om 14:20

  Wat een lief verhaal. Jullie zijn echt jeugdliefdes. Superschattig. Ik vind jullie een prachtig stel. Heel veel geluk nog in de toekomst.

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 15:12

   ^^ Ah, lief dankjewel!

 • Reageer Marianne 6 februari 2014 om 14:42

  Wat een leuke post! Ik kende mijn man van studie. We zagen elkaar staand, vonden elkaar helemaal niets en pas een half jaar later toen we voor twee weken naar China gingen bleek dat we toch meer met elkaar gemeen hadden dan gedacht.

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 15:13

   Dankjewel! Grappig dat je eerst niks van elkaar moet weten en dat je nu toch samen bent!

 • Reageer Marieke 6 februari 2014 om 15:20

  Ik heb mijn vriend op vakantie (in Nederland) ontmoet, op een van de laatste dagen vroeg hij of hij naar mij mocht toe komen het weekend erna (wat ik zelf niet verwacht had haha) en nu zijn we al 5,5 jaar samen en wonen al anderhalf jaar samen!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 15:51

   Wat leuk zeg! 5,5 jaar is ook al lang, wauw!

 • Reageer Kim 6 februari 2014 om 15:20

  Ik ken mijn vriend vanaf mijn 16e. En nu ook huisje boompje beestje (hond)
  Niemand had verwacht dat we het zo lang uit zouden houden met elkaar omdat we qua karakter best verschillend zijn, wat soms best kan botsen 😉
  Nu ruim 10 jaar later zou ik echt niet meer zonder hem kunnen, hij is mijn maatje waar ik heel veel van hou!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 15:51

   Het lijkt wel alsof ik dit geschreven heb haha, mijn vriend en ik zijn ook heel verschillend maarja wat ze altijd zeggen: je vult elkaar aan he!

   • Reageer Kim 6 februari 2014 om 20:48

    Haha zo je maar dat het wél kan!

    • Reageer Manon 6 februari 2014 om 21:20

     Jazeker :D!

 • Reageer Claudia 6 februari 2014 om 16:21

  Wat leuk om te lezen! Ik ken mijn vriend ook sinds mijn 16e via gemeenschappelijke vrienden op Hyves en MSN … Haha jaja de goede oude tijd. En het beltegoed wat schandalig snel op was is heel herkenbaar 😉 nu inmiddels al 5 jaar samen!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 16:50

   Hahaha ja echt bijzonder hoe snel de tijd gaat en hoe dingen veranderen!

 • Reageer Laura 6 februari 2014 om 18:29

  Awh wat een leuk verhaal! En al lang samen, zeg! Ik ben single 😐

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 18:50

   Op ieder potje past een deksel zeggen ze niet voor niets he!

 • Reageer Marieke 6 februari 2014 om 18:56

  Hahaha die goede oude tijd waar je jongens ontmoette via MSN. Leuk om jullie love-story te lezen.

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 19:31

   Hahaha ja leuk he om daarop terug te kijken! Dankje!

 • Reageer Healthy Mommy 6 februari 2014 om 19:57

  Hihi, hoe schattig! Ik ben overigens nog steeds aan het zoeken naar je gekweekte vet? Valt reuze mee. Je was sowieso op je eerste vakantie met je grote liefde rete-slank!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 20:25

   Hahahaha, ja toen ik 15 was, was ik een scharminkel. Ik heb niet veel foto’s van mezelf in m’n vette periode, ik ontweek fototoestellen of wiste meteen alle foto’s. Binnenkort komt er een voor- nafoto online, dus dan zul je m’n kwekerijtje wel zien, hahaha!

 • Reageer Joyce 6 februari 2014 om 20:31

  Leuk om te lezen! Robert en ik zijn in 2006 samen gekomen inmiddels bijna 7.5 jaar! 🙂

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 21:20

   Ook al lang! Grappig dat onze mannen allebei Robert heten haha.

 • Reageer Anouk 6 februari 2014 om 21:35

  Wat leukk!! Mijn vriend en ik hebben elkaar ook leren kennen toen ik 15 was en hij 17. We zijn nu 5.5 jaar samen en gaan binnenkort samenwonen. Ik vind het zo leuk om ook van andere meiden te horen dat zij zo lang samen zijn met hun vriend.

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 21:41

   Ja, dat is ook echt leuk:D Jeugdliefdes <3

 • Reageer Linda 6 februari 2014 om 22:00

  Wat leuk om te lezen, wat zijn jullie al lang bij elkaar! Wij zijn pas sinds 2009 bij elkaar, en hebben nu al twee kinderen!

  • Reageer Manon 6 februari 2014 om 22:17

   Oh wat leuk! Als ik met mijn vriend 4 jaar samen was en dan kinderen zou krijgen zou ik pas 19 zijn. En dat vind ik net iets te vroeg voor mezelf hahaha.

 • Reageer Renee 8 februari 2014 om 15:18

  Wat een leuk verhaal! Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen op ons werk. Ik kwam werken bij het bedrijf waar ik vroeger altijd vakantiewerk deed. In de jaren dat ik er niet meer werkte kwam mijn vriend daar werken. Oktober 2012 werd ik daar aangenomen als fulltime medewerker en leerde toen mijn vriend kennen. December 2012 kregen we wat. Oktober 2013 gingen we samen wonen en nog steeds super verliefd en gelukkig samen! 🙂

  • Reageer Manon 8 februari 2014 om 15:32

   Ah leuk zeg! Veel geluk samen 😀

 • Reageer Jennifer 27 februari 2014 om 16:20

  Ah superleuk! Ik heb ook sinds m’n 15e verkering met m’n vriend. Over een maand hebben we dan 5 jaar. Krijg ook vaak de vraag of ik dan niet iets heb gemist ofzo. Maar nee, ik ben eigenlijk wel blij dat hij de enige is waar ik ooit mee heb gezoend enzo. Geen gedoe met andere jongens en vervelende exen. 😛 Wat wel vervelend is (we wonen trouwens niet samen) is dat mijn studiegenoten er vaak vanuit gaan dat ik toch niet mee uit ga omdat ik vast thuis zit met m’n vriend op de bank, terwijl dat helemaal niet zo is, en word ik daardoor vaak niet meegevraagd. Want zij heeft al zo lang verkering, die zal wel niet mee gaan de stad in om flink de beest uit te hangen. Tja, dat kan natuurlijk ook niet meer als je verkering hebt, haha. Dat is wel ‘jammer’ dat sommigen dat denken. Maar ja. Jong verkering krijgen zie ik niet als iets belemmerends, maar juist wel leuk omdat je inderdaad samen iets opbouwt. Samen op kamers, samen de stad ontdekken, samen op reis en de wereld zien. Juist fijn dat ik zoveel van mijn leven met hem kan delen!

  • Reageer Manon 27 februari 2014 om 17:15

   Oh, dat is inderdaad wel wat minder ja… Ik zie ook alleen maar leuke dingen in het lang samen zijn <3

 • Reageer Yoanne 1 april 2014 om 21:32

  aaaaahhhh, Manon!! Zo lief om te lezen!
  Same here! Ik was 16 en Erik was 17.. Erik en ik hebben zelfs nog bij elkaar op de basisschool gezeten (Erik zat bij mijn broer in de groep), maar toen was ik te druk met m’n barbies… 😉
  Nu zijn we 10 jaar samen en nog steeds happy in love! Ik vind dat het iets bijzonders heeft om samen volwassen te worden, je deelt zoveel met elkaar..
  Erik en ik hebben het er ook wel eens over hoe het later zal zijn.. of we dan samen in een scootmobiel boodschappen gaan doen of een rondje rijden 😉 hihihi!! Het zal hoe dan ook vast heel gezellig worden/blijven!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge