Food, Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Nog 40 pakjes boter…

IMG_6434
Toen ik op 24 juli 2013 begon aan het grote Weight Watchers avontuur met Manon, besloot ik te gaan voor zo’n 36,8 kilo. Ik dacht serieus waar begin ik aan. Meestal zeggen ze dat je kleine doelen moet stellen en dan steeds een klein stapje verder moet gaan. Maar voor mij heeft dat geen zin, eerst 10 dan weer 10. Nee ik moest er gewoon bijna 37 kilo vanaf hebben, en ik besloot die 24 juli dat het mij deze keer toch echt ging lukken! Nu we dan ongeveer 32 weken bezig zijn (ik ben de tel een beetje kwijt geraakt), hoef ik nog precies 10 kilo af te vallen. Vergeleken met die andere kilo’s is 10 kilo natuurlijk een peulenschil. Maar zo werkt dat in mijn hoofd natuurlijk niet. Ik ben al zo lang bezig dat dit laatste beetje wel een stukje moeilijker gaat. Waar ik eerst nog niet in de buurt kwam van het bakje chips van mijn vriend, gaat mijn hand er nu toch regelmatig heen. Soms een extra lepel kwark, rijst, pasta. Gewoon omdat ik er af en toe genoeg van heb.
IMG_4287Met WeightWatchers kun je gewoon lekker genieten!

Nu Manon ook klaar is en ze mag stabiliseren is het nog extra moeilijk, zij is er al. Maar ze steunt mij en Lizanne nog en wij haar natuurlijk. Want stabiliseren is ook zo makkelijk nog niet. Gelukkig gaat ze ook nog gezellig mee naar de cursus! Ik zou graag voor de eerste verjaardag van River mijn streefgewicht hebben behaald, dat betekent dat ik nog 13 weken te gaan heb. Het zal er dus om hangen of ik dit ga redden. Red ik het niet, dan is dat ook geen probleem, maar leuk zou het wel zijn! Ik zie er in ieder geval beter uit dan op de foto’s toen River net bevallen was haha. Want oh, als ik die soms terug kijk dan snap ik niet hoe ik het zo ver heb kunnen laten komen. En natuurlijk heeft de bevalling daar ook mee te maken, dat je er niet op en top uit ziet. Maar de kilo’s die er al aan zaten voor de zwangerschap doen natuurlijk ook graag mee!

_DSF0173Na de bevalling, nooit meer deze kilo’s (natuurlijk wel een páár extra als ik ooit nog een kindje zou mogen krijgen haha).

Maar ik ben vast besloten om die laatste 10 kilootjes er ook nog af te krijgen. Want als ik nu in de spiegel kijk, of filmpjes van ons zelf terug kijk, vind ik mezelf nog niet goed genoeg. En natuurlijk zie ik er beter uit dan 26,7 kilo geleden, maar ik heb een doel voor ogen en zolang dat doel nog niet bereikt is, ben ik gewoonweg niet tevreden.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer joyce 28 februari 2014 om 17:11

  En dat doel ga je zeker bereiken al dan wel of niet op de verjaardag van River!

  • Reageer Bibian Sloot 28 februari 2014 om 20:34

   Jaaa ik hoop het!

 • Reageer Dita 28 februari 2014 om 20:13

  Ja het komt goed meid, dit doel ga je zeker halen

  • Reageer Bibian Sloot 28 februari 2014 om 20:34

   Ik ga er voor!

 • Reageer Claudia 28 februari 2014 om 20:37

  Dat gaat je sowieso lukken! Je bent al superver gekomen!

 • Reageer Sharon 28 februari 2014 om 22:53

  Dat gaat helemaal goed komen Bibian! je bent tot nu toe – geloof ik – nog nooit aangekomen bij het weegmoment, dus neus vooruit en gaan met die banaan! En die hand mag best af en toe richting het bakje chips van je vriend gaan, als het maar binnen je WW planning past toch? Je doet het hartstikke goed, ik heb er echt respect voor hoe jullie dit hebben aangepakt (en nog steeds doen). Qua gewicht helemaal geen terugvallen, dat is ontzéttend knap!

 • Reageer Andrea 1 maart 2014 om 08:07

  Succes!! Gaat je zeker lukken!

 • Reageer Barbara 1 maart 2014 om 09:45

  Wow, 37 kilo is veeeel! Meer dan de helft van wat ik weeg. Heel knap dat je al zo ver op weg bent!

 • Reageer Yvonne 1 maart 2014 om 15:45

  Dat gaat je zeker lukken, je bent nu al zover gekomen. Echt hartstikke knap hoor! Wat ook helpt is om vooruit te denken aan de zomer. Zelf wil ik eindelijk eens een zomer vakantie waarin ik met zelfvertrouwen aan het strand kan liggen zitten;)

  • Reageer Bibian Sloot 1 maart 2014 om 23:46

   Jaa, probeer ik ook zeker aan te denken! Jij ook succes, je gsat vast en zeker vol zelfvertrouwen naar het strand deze zomer!

 • Reageer Eline 1 maart 2014 om 19:29

  komt zeker goed!

 • Reageer Geertje 2 maart 2014 om 13:06

  Wauw… Het gaat je zeker lukken!!! Je bent al zo ver gekomen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge