Babypraat, Fashion, Moeder zijn, Persoonlijk

Rivers kledingwinkeltje

Jullie hebben al veel kleertjes van River gezien. Maar natuurlijk nog niet alles. Toen ik zwanger was heb ik ook al wat dingen gehaald en tussendoor ook veel gekregen. Veel van deze kleertjes zijn River nog veel te groot maar zijn wel heel leuk om te laten zien. Kijken jullie mee naar de favorieten uit Rivers kast?

favo1

We beginnen met het o, zo geweldige spijkerjasje van joggingsstof, hoe leuk is deze? Toen ik hem vorig jaar bij de H&M zag, was ik verkocht. Maar toen was River nog zo klein dat ik dat niet vond kunnen. Ik kocht hem daarom in een grotere maat, hij past hem nu, hij is dan wel wat aan de grote kant maar met een trui of vestje eronder gaat het prima. Ook de sjaal vind ik super tof, deze is van Scotch en Soda.
Spijkerblousejes, ik ben er fan van, ook in mijn eigen kast. Maar River heeft een best smal postuur waardoor alle blousejes heel los vallen, en daar houd ik persoonlijk niet van. Ik ben meer van de mooi aangesloten kleding. Het gebleekte blouseje heb ik zelf gemaakt, of nouja: zelf gebleekt. Het derde blouseje komt van de Primark. Ik kan niet wachten tot meneer eindelijk zijn spijkerdingetjes past!

favo3

Dan nog zo’n leuk stoer baseball jasje, deze is van de Hema. Mijn neefje had deze gekregen in het blauw toen hij werd geboren geloof ik, en ik was gelijk verkocht. Ik haalde deze daarom vorig jaar nog even snel, maar dan in een ander kleurtje. Het spijkergiletje kreeg ik een paar weken geleden van een vriendinnetje van mij, haar zoontje stond het niet. Ik was op slag verliefd. Ik houd van een beetje apart, dus dat bontje vond ik geweldig. En het staat hem echt onwijs schattig!

favo2

Dat ik van harembroekjes houd is wel duidelijk. En ook bij deze broekjes kan ik niet wachten tot hij ze aan kan. Ik heb ze expres groter gekocht, want een harem is wel zo leuk als je ook ziet dat het een harem is. Dus als River kan lopen. Het eerste broekje heb ik gekregen van mijn broertje, deze komt geloof ik uit China. Het tweede broekje is van Ballsy Baby, een te gek harembroekje van superzachte stof. Het laatste broekje komt van de Makro, maar heb ik wederom zelf gebleekt. En ja, je moet er van houden. Meningen zijn daarover  verdeeld, maar ik vind het vet. Wit shirtje erop, witte All Stars en lopen maar! Haha.

favo4

En als laatste, ja deze konden natuurlijk niet ontbreken bij mijn favorieten. Allemaal leuke hysterische broekjes. De eerste broekjes zijn allemaal door mijn zus gemaakt, deze hadden jullie al een keer gezien. De andere komen allemaal van de Zara. Allemaal een ander maatje zodat ik elke keer een leuk broekje heb.

Ik hoop dat jullie mijn favorieten leuk vonden, wat zijn jullie favorieten uit de kast van je kinderen?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 9 februari 2014 om 06:31

  Wat een ontzettend gave kledingstukken heeft River. Echt heel hip! Leuk om een kijkje in zijn kast te krijgen.. Als ik nu al in de kast van onze (a.s.) dochter kijk denk ik af en toe “euh, krijgt ze dit ooit wel allemaal aan en waarom moet ik nu toch elke keer weer voor die merken vallen.. -.-“

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 09:39

   Dankjewel! Ik had ook veel en River heeft echt niet alles aan gehad. Ik heb nu ook de kledingstukken bewaard die ik mogelijk bij een tweede ook nog aan zou doen. De rest weggedaan. Sommige kledingstukken staan River ook gewoon niet. Maarja in de winkel is alles gewoon zo leuk..

 • Reageer Geertje 9 februari 2014 om 07:44

  Wat een leuke hippe kleding! Ik heb voor mijn meiden een paar nette duurdere kledingstukken (jurkjes en rokjes) en wat standaard kleding zoals spijkerbroeken enzo. Tja, op school zijn jurkjes e.d. gewoon niet altijd handig!

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 09:41

   Nee dat klopt het moet ook handig zijn. En heel slim om een paar goede kleding stukken te halen!

 • Reageer Andrea 9 februari 2014 om 08:53

  Super leuk!!! Vooral de combi van die stoere broekjes met die spijkerblousjes. Ik kom zo! ie het al helemaal voor me. Lekker stoer!

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 09:40

   Dankjewel

 • Reageer Dita 9 februari 2014 om 08:58

  Erg leuk, helemaal mijn stijl qua kids kleding

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 09:41

   Dankjewel Dita

 • Reageer Sara 9 februari 2014 om 10:21

  Wat een stoere kleding heeft jou mannetje. Ik vind de gebleekte kleding echt heel tof en uniek, niemand heeft dezelfde natururlijk. Die broekjes met printje zijn ook heel erg leuk, ik ga ook is een kijkje nemen bij de Zara voor mijn neefje!

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 10:27

   Dankjewel! Ja Zara is mijn favoriete winkel! Alleen ik vind online meer dan in de echte winkel! Liefs

 • Reageer Daan 9 februari 2014 om 10:35

  Zara is inderdaad geweldig! Ik dacht alleen voor meisjes, maar voor jongens kun je ook helemaal los. Die leggings, maar ook de shirtjes.. zo stoer en leuk. River is een hip mannetje! 😉

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 11:33

   Ja zeker voor jongens kun je er leuke dingen vinden! En soms ook broekjes van de meiden afdeling. Hahaha ssst !

 • Reageer Whitney 9 februari 2014 om 11:56

  Heel leuk! Echt een hip ventje. Ik mag weer wat kleding uitruimen, me zoontje groeit als kool op naar maat 62 🙂

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 12:01

   jaa gaat snel he! Voor je het weer zijn de kleren in de kast allemaal te klein. Ik heb nog van 1 maat wat in de kast en daarna moet ik ook weer shoppen. Wat vervelend nou..

 • Reageer marjolein 9 februari 2014 om 12:36

  Heb je de lente/zomer collectie van Zara online al gecheckt? Supergaaf!

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 12:58

   Jaa zeker! Er zijn al twee broekjes onderweg hahaha, wel in maat 86 dan kan hij ze in de zomer aan! Liefs

 • Reageer jantien 9 februari 2014 om 12:39

  Super leuke kleertjes!! Dat broekje met die bliksemschichten van Zara heb ik ook voor Pim gekocht, weet alleen nog niet wat ik er op moet doen? Vind het sowieso lastig om broekjes te vinden voor Pim, hij is lang maar heel smal. Skinny’s vindt ik ook leuk voor jongens!

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 13:00

   Ja, Zara vind ik het fijnst voor River al hoewel ze allemaal bij zijn buik heel los zitten, maar qua lengte heeft hij ze dan wel nodig. Ja, die broekjes zijn heel leuk, soms lastig te combineren. Ik doe er altijd effen shirtjes op! Zal binnenkort wel wat outfits met die broekjes maken! Liefs

 • Reageer lizanne 9 februari 2014 om 13:15

  Leuk!!! helemaal stoer voor River, maar ik vind m ook wel suuuuperschattig in z’n krokodkillen/draken/berenpakken hoor! 😉

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 16:49

   Jaa dat is ook heeeel leuk!

 • Reageer linda 9 februari 2014 om 20:59

  Wat een stoere kleding, spijkerstof is inderdaad zo leuk voor jongens. Lijken ze meteen een stuk groter in.

  • Reageer Bibian Sloot 9 februari 2014 om 21:10

   Jaa haha dat klopt!

 • Reageer Nicky 10 februari 2014 om 10:32

  Super stoere kleding heeft River. De eerst rij foto’s vind ik erg leuk.

  • Reageer Bibian Sloot 10 februari 2014 om 17:02

   Dabkjewel!

 • Reageer Eline 13 februari 2014 om 13:39

  die laatste broekjes zijn zo super!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge