Lifestyle, Persoonlijk

Waarom het tijd is voor LENTE!

lente
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben klaar met de hersft/winter/hoe-dit-seizoen-ook-mag-heten. Het is het allemaal net niet: geen sneeuw, geen hele erge vorst, geen ijs – dus ook geen schaatsen, geen sleetje rijden en helaas ook geen hele goede excuses om warme chocolademelk te drinken.

Geef mij dus maar gewoon lente! Ik ben klaar met een jas aan naar buiten, je benen bedekken met broeken en leggings en sowieso mijn hele wintergarderobe. Ik wil jurkjes aan, mijn teennagels in vrolijke kleurtjes lakken en in slippertjes paraderen, verse aardbeien en frambozen door mijn yoghurt heen, ’s morgens wakker worden met het zonnetje op mijn gezicht en ’s avonds lekker buiten eten.

lente2Onze tuin tijdens de verbouwing afgelopen lente, gezellig eten met Bibian en Mike – VERS FRUIT! – Zon, tuin, ligbedje

Nog een aantal redenen waarom ik zin heb in de lente:
❇ Uhm… ZON, hallo!
❇ In T-shirtjes en hemdjes naar buiten.
❇ De achterdeur ’s morgens opengooien en ’s avonds pas weer dichtdoen.
❇ ’s Morgens lekker in de tuin ontbijten.
❇ De elektrische deken kan weer uit het bed!
❇ We kunnen weer terrassen.
❇ De was kan buiten lekker aan de wasmolen drogen, verse, schone lakens op mijn bed die naar “buiten” ruiken.
❇ Babydiertjes worden geboren, happy times!
❇ Pasen (oftewel: paaseitjes, paashazen, chocola, chocola en CHOCOLA!).

Ik heb er zin in! What about you?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer lizanne 9 februari 2014 om 13:13

  Helemaal mee eens! Ben wel toe aan een beetje zonlicht/vitamine D

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 14:27

   Ja, vooral die vitamine D mis ik.

 • Reageer Andrea 9 februari 2014 om 13:18

  Can’t wait!

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 14:28

   Ik ook niet!

 • Reageer Healthy Mommy 9 februari 2014 om 13:41

  Helemaal mee eens! Van mij mag de winter nu ook wel wegblijven. Helaas weet ik me nog als de dag van gisteren te herinneren dat het in maart/april 2008 begon te sneeuwen. Maar hé, we slaan ook regelmatig de zomer over dus… Laten we dat dan dit keer omdraaien. Bye (niet gekregen) winter, Hello voorjaar en zomer! Laat maar komen die zon!

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 14:28

   Jaaa, ik ben het er helemaal mee eens. Gewoon begin maart LENTE!

 • Reageer Isabel Cristina 9 februari 2014 om 15:13

  Ik heb ook helemaal zin in de lente! Babydiertjes zijn idd erg schattig!

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 16:08

   Zo schattig, van die wollige lammetjes haha.

 • Reageer Dita 9 februari 2014 om 15:18

  Helemaal mee eens, ik heb zo’n zin in de lente en zomer!

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 16:08

   Jaa, vooral de zomer! Maar ben al blij als het lente is.

 • Reageer Claudia 9 februari 2014 om 15:33

  Van mij mogen we de “echte” winter ook gewoon lekker overslaan! PS. ter info: ik weet niet welke kledingmaat Bibian nu heeft maar ik heb vandaag allemaal jasjes/blazertjes/blouses online op mijn blog die te koop zijn omdat ik ze gekocht heb maar nooit heb gedragen door het WeightWatchen.. Beetje zonde, maar misschien zit er iets bij. Fijne zondag nog 🙂

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 16:08

   Oh ik ga het doorgeven! Bedankt voor de tip :)!

 • Reageer Anouk 9 februari 2014 om 16:05

  Gelukkig duurt het nog maar een maandje voordat het lente word!! Ik vind van mei tot eind september de fijnste periode van het jaar

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 16:09

   Ja, ik ook. Heerlijk de temperaturen rond de 20 en hoger.

 • Reageer Linda 9 februari 2014 om 18:42

  Helemaal mee eens, lente mag van mij ook doorzetten. Of nog een weekje winter, maar dan wel met sneeuw en ijs zoals jullie al schreven.

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 18:44

   Jaa, vind ik ook: of ECHT winter of gewoon helemaal niet haha.

 • Reageer Lotje 9 februari 2014 om 18:48

  Ik ben het helemaal met je eens! Doe mij maar de lente x

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge