Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #10

Hallootjes (haha fout)! Alweer de 10e update van WeightWatchers. Vorige week haalde Manon haar streefgewicht en Bibian had een kiloknaller en behaalde een mijlpaal van min 25 kilo. Het was dus voor ons allebei een leuke week! We gingen weer samen naar de cursus om 18:00u en het was zoals altijd weer beregezellig.

Manon: Voor mij was het de eerste week stabiliseren. Ik vond het aan de ene kant best wel een beetje eng, ik mocht zomaar 6 punten op een dag meer eten! Ik had sowieso een rare week. Woensdagavond “vierde” ik mijn succes met een halve chocoladeletter en een halve zak chips (oeps) en vrijdag had ik de opening van het kantoor waar en heel wat alcohol plus ongezonde hapjes/chocolaatjes naar binnen zijn gegaan… De rest van de dagen heb ik maar gewoon wat gedaan! Ik had één dag pasta gegeten waarvan ik dus een schep extra had genomen, nou, ik merkte meteen dat ik BOM vol zat. Ik besloot toen gewoon om het te laten staan, want ik wil niet gaan vreten en meer eten dan dat ik eigenlijk nodig heb. Dus ik heb gewoon gegeten waar ik zin in had en me niet echt aan die 32 punten gehouden. De ene dag zat ik wel aan 32 punten, de andere dag at ik 28 punten. Ik had er dus rekening mee gehouden dat ik was aangekomen omdat ik best veel gesnaaid en gesnoept heb. Toch was het resultaat erg goed. Ik was 0,1 kg aangekomen, nou dat is een poep en een scheet (letterlijk HAHA). En onze coach zei dat het een perfect resultaat was voor de stabiliseerfase. Ik ben dus gelukkig!

ww10-1

Bibian: Nadat ik al twee weken een knaller op mijn lijstje had staan, dacht ik dat het deze week wel tegen zou vallen. Ik had teveel gesnoept van mijn punten en nam te vaak een verkeerde keuze. Ik had voor mijn gevoel een dipje, en ik kwam er die week ook niet makkelijk uit. Een blokje chocolade hier, een chipje daar. Niet in grote hoeveelheden maar toch. Ik ging op de weegschaal staan, en hoppa er was gewoon weer 1,3 kilo van af. Hoe dat kan? Joost mag weten. Maar hey, het is er van af! Ik ben gewoon in 3 weken tijd alweer 3,8 kilo kwijt. Het gaat echt nog helemaal gesmeerd, en ik mag ook zeker niet zeuren.

ww10-3

ww10-2

Elke week ben ik ook weer bang dat ik een punt minder mag. En ja hoor, vandaag was het zo ver! Er kwam op mijn beeldscherm te staan: je nieuwe ProPoints dagtotaal is 27. O,o, weer een puntje minder, weer een cracker minder haha. Ik begon 24 juli met 36 punten, nu mag ik er nog maar 27. Dat is 9 punten minder, een hele lunch minder. Maar ik snap het wel, ik ben minder persoon en hoe minder persoon: hoe minder je nodig hebt. Aankomende week vier ik 2 keer mijn verjaardag en heb ik ook nog de dag zelf en ga ik uit eten met de vriendjes en Manon. Ik hoop dat ik het doorsta, maar ik mag niet klagen als ik een keer stil sta of bij kom. Want in al die weken vanaf 24 juli ben ik pas 2 keer gelijk gebleven en niet 1 keer aangekomen. Ik ga mijn verjaardag gewoon heerlijk tegemoet. Het zal vast wel los lopen. Tot volgende week!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Healthy Mommy 14 februari 2014 om 07:09

  Ziet er voor beiden weer helemaal prima uit! Niet gek hoor om ietsjes aan te komen tijdens het stabiliseren, Manon. Je lichaam heeft tenslotte ook weer tijd nodig om te wennen. Enne, je blijft goed bezig Bibian! Ga zo door!

  • Reageer Manon 14 februari 2014 om 08:37

   Dankjewel! Nee, aankomen is heel normaal 🙂 Maarja, wat is 0,1 nou, da’s niks. En vanmorgen ben ik stiekem ff op de weegschaal gaan staan en toen woog ik ineens weer minder, dus vandaag neem ik het er lekker van hahaha.

 • Reageer Dita 14 februari 2014 om 08:45

  Super goed dames! 🙂 En ja dat je iets aankomt schijnt idd ook heel normaal te zijn dan.

  • Reageer Manon 14 februari 2014 om 10:18

   Dankjewel !!

 • Reageer Geertje 14 februari 2014 om 08:57

  Goed bezig dames! En 1 onsje… kan ook zijn dat je net even n glas water meer hebt gedronken die dag ofzo… En 1,3 wauw… goed resultaat! Netjes hoor…

  • Reageer Manon 14 februari 2014 om 11:51

   Ja, inderdaad! Het maakte me ook niks uit hoor, niemand is altijd een vast gewicht. Je schommelt altijd!

 • Reageer Joyce 14 februari 2014 om 10:26

  Goed bezig meiden !:)

  • Reageer Manon 14 februari 2014 om 11:51

   Dankjewel Joyce :)!

 • Reageer Chantal 14 februari 2014 om 14:47

  Top meiden!
  En fijn dat er bij jou gewoon knallers blijven komen Bibian!
  Keep going!

 • Reageer Eline 14 februari 2014 om 17:38

  Goed dat jullie dit volhouden!

  • Reageer Manon 14 februari 2014 om 20:45

   Is niet zo heel moeilijk hoor!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge