Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #11

Afgelopen woensdag was het weer zo ver, tijd voor weer een nieuwe week Weight Watchers. Manon had haar tweede stabilisatie week achter de rug en Bibian een week vol leuke dingen, verjaardagen en eten, veel eten.. We kwamen als vanouds weer lekker vroeg naar de cursus, dit doen we zodat we gewoon elke avond een avondje uit hebben. Gezellig bij kletsen, wegen en lachen.

Manon: Nou, mijn tweede week stabiliseren zat er weer op. En wat voor één! Ik zal eens even vertellen wat ik deze afgelopen WeightWatchers week gegeten heb. Donderdag: friet + frikandel (netjes 200 gram afgewogen, daarna nog eens een zelfde portie weggewerkt), vrijdag: thuisbezorgd.nl – friet + halve pizza salami, zaterdag: bovenop mijn punten twee Oreo cupcakes, zondag: op Bibians verjaardag de hele dag door nootjes, bladerdeeg, chips, taart, cupcake, en ’s avonds chinees, maandag wel “normaal” gegeten, en dinsdag naar het pannenkoekenhuis + MacFlurry. Oké, dat is dus echt a-sociaal vreetgedrag. En maar één keer gesport. Ik sta op de weegschaal, zegt de coach: 1 kilo eraf. WAT? Doe normaal!

ww11-1Ik vond het zo’n vreemde gewaarwording… De coach legde uit dat mijn lichaam nog in de “verbrandstand” kan staan, waardoor het gewoon veel verbrand. Dit kan één week zo zijn, maar dit doet mijn lichaam echt niet voor vier weken. Nou, dat is dan heel lief van mijn lijf, maar ik hoop dat ik volgende week niet gestraft word haha. Dat was dus wel erg leuk, maar aan de andere kant ook heel vreemd. Nouja, ik zit nu dus 1,5 kilo onder mijn streefgewicht, fijne marge om te snaaien af en toe ;). Komende week ga ik gewoon weer eventjes gezond eten want van al die gevreet word ik eerlijk gezegd ook niet heel vrolijk (moe, duf, futloos). 

Bibian: Ik had me voorgenomen dat dit wel eens de eerste keer in al die weken kon zijn dat ik zou gaan aankomen. Tussendoor was de weegschaal ook niet zo lief maar ik besloot wel te genieten op mijn verjaardag en tijdens het etentje. Je bent ten slotte maar 1 keer per jaar jarig en je wordt maar 1 keer 25! Ik had die week 2 keer taart op, chipjes, koekjes, nootjes, chinees, pannenkoek… Zal ik nog even doorgaan? Ik ging de weegschaal op en ze zei: “1 ons eraf” ! Hoppa, niet eens aangekomen en zelfs 1 onsje eraf!

ww11-2Blijer kon je mij niet maken. Hoe leuk is het om je verjaardagsweek af te sluiten met een kleine min op de weegschaal. Voor nu is het weer gedaan met de lekkere dingen en de feestjes en gaan we gewoon weer verder waar we gebleven waren. Om precies op de ons af nauwkeurig te zijn, hoef ik nog maar 10 kilo. In vergelijking met wat er al af is, is die 10 kilo eigenlijk het topje van de ijsberg. Ik ga er weer voor de volle 100% tegenaan, want die laatste kilo’s die gaan er zeker nog af voordat de zon begint te schijnen!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Dita 21 februari 2014 om 07:47

  Leuk om jullie updates steeds te lezen

  • Reageer Manon 21 februari 2014 om 08:34

   Dankjewel :D!

 • Reageer Eva 21 februari 2014 om 09:25

  Zo knap! Ga zo door. 🙂 X

  • Reageer Bibian Sloot 21 februari 2014 om 09:35

   Dankjewel Eva!

 • Reageer LaraLaurentia 21 februari 2014 om 09:27

  Wat leuk om te lezen, ik zou zelf ook aan WW willen doen. Maar mijn moeder is daar zo verschrikkelijk op tegen, het zou voor mij niet eens hoeven voor het afvallen maar meer bewustwording van wat ik nou eigenlijk op een dag allemaal eet.

  • Reageer Bibian Sloot 21 februari 2014 om 09:36

   Oh wat jammer, waarom mag het niet? Het is geen crash dieet hoor? Liefs

 • Reageer Chantal 21 februari 2014 om 13:05

  Toppie dames!!

  Doe mij ook zo’n weekje met dat resultaat Manon!

  • Reageer Manon 21 februari 2014 om 15:23

   Hahaha, ja, gewoon lekker een week schranzen 😉

 • Reageer Renee 21 februari 2014 om 22:40

  Goed bezig meiden!

  • Reageer Bibian Sloot 22 februari 2014 om 11:51

   Dankje Renee

 • Reageer Claudia 23 februari 2014 om 11:40

  Goed bezig !!

 • Reageer Eline 23 februari 2014 om 11:53

  wauw, goed zo !!

 • Reageer Jennifer 27 februari 2014 om 15:04

  Wauw, dames gaat goed! Ik schommel zelf nu rond de 56-59 kilo en dat is op zich niet heel erg, maar ik heb wel een buikje. Die wil ik dus kwijt zonder kilo’s kwijt te raken (oké, ik zou graag wel iets stabieler worden). Ik ben lekker aan het hardlopen en krachttrainen geslagen en ik maak elke dag smoothies. Hopelijk gaat dat me iets opleveren!

  • Reageer Manon 27 februari 2014 om 15:19

   Oh, ja je gewicht is denk ik prima! Ik heb nu ook nog een klein buikje en dat is alleen weg te krijgen met sporten… Dus ik wil ook gaan beginnen met buikspieren en iets meer krachttrainen.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge