Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #9

Daar zijn we weer met een update over ons WeightWatchers-avontuur! Het was een spannende weging deze keer, Manon die hopelijk haar streefgewicht ging behalen en Bibian die hoopte op een knaller nadat ze de boost van Manon had geprobeerd. We kwamen al lekker vroeg binnen zoals altijd, dan hoeven we niet in een lange rij te staan. Hup de jas uit en richting de weegschaal, super spannend – wat was het resultaat…

Bibian: Ik ging als eerste op de weegschaal want ik wilde dat Manon even haar momentje kreeg omdat ik er van overtuigd was dat ze haar streefgewicht zou gaan halen. Dus huppakee de weegschaal op, en ja hoor: de boost van Manon had wel degelijk geholpen. Ondanks de Mac Donalds en het gesnaai dinsdag tijdens het filmen van lekkere recepten voor de blog was ik maar liefst 1,5 kilo afgevallen! Ik was super blij en toen ik het intypte op de app kwam er een groene ster tevoorschijn, ik heb de 25 kilo behaald. Om precies te zijn ben ik nu 25,4 kilo kwijt. Hoppakee! Ik ben helaas nog niet klaar maar ben al op een dikke 2/3 van wat ik wil afvallen, dus we gaan gewoon weer lekker door!

ww3

Manon: Ik was best wel nerveus voor deze WeightWatchers cursus! Zoals jullie vorige week al wel hebben kunnen lezen, hoefde ik nog maar 0,3 kg tot mijn streefgewicht. Ik hoopte dus dat ik deze vanavond zou halen. En ja hoor: ik zit er zelfs 0,6 kilo onder! YAAAAYYY!!!! Ik ben zoooooo happy, dat begrijpen jullie wel. In totaal is er nu 21,1 kilo af.
Ik ben vooral heel trots op mezelf en ik ben ook heel benieuwd hoe het nu verder gaat. Bij WeightWatchers moet je als je je streefgewicht behaald hebt nog 6 weken stabiliseren. Je krijgt dan hulp hoe je “normaal” gaat eten zonder aan te komen/af te vallen. Ik mag nu ineens van 26 punten naar 32 punten per dag dus dat vind ik wel heel spannend. Ik hou jullie zeker op de hoogte.

weightwatchers

Tot volgende week!

liefsbibianenmanon

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

31 reacties

 • Reageer Chantal 7 februari 2014 om 07:00

  Super meiden!!
  Manon nogmaals gefeliciteerd! Ben ook wel heel benieuwd naar de volgende stap! Spannend.
  Bibian natuurlijk ook gefeliciteerd, mooie knaller!
  Ik hoop dat mijn weegschaal me ook een keer een knaller gunt..maar ben er bang voor. Achja alle pondjes helpen.
  Succes meiden!

  • Reageer Manon 7 februari 2014 om 08:28

   Dankjewel Chantal! Jij ook nog succes!

 • Reageer Dita 7 februari 2014 om 07:05

  Wauw super meiden!

  • Reageer Manon 7 februari 2014 om 08:28

   Thanks 😀

 • Reageer Melanie 7 februari 2014 om 07:41

  Wauw super! Gefeliciteerd beide!
  Door jullie verhalen en enthousiasme heb ik mij gisteren aangemeld voor Weight watchers online. Ik probeer al zó lang om de kilo’s eraf te krijgen, en deze methode lijkt mij super, want helemaal niks lekkers meer is voor mij niet te doen! Voor de cursus heb ik helaas geen tijd, omdat ik op die dag al train met de hond, maar ik hoop dat het mij zo ook lukt. Vind alleen het etn ’s avonds wel lastig, ik werk veel en ik wil het vaak snel klaar hebben, even uitvogelen dus. (Ik schrok echt van de hoeveelheid punten die in sommige producten zitten, wow!)

  • Reageer Manon 7 februari 2014 om 08:29

   Wauw, wat goed van je! Ik ken ook een aantal mensen die alleen de online versie gebruiken, en die hebben ook succes. Ja je schrikt ervan he, normaal dacht je dat het wel een goede keuze was, maar dat blijkt dan toch anders te zijn.

 • Reageer Robin 7 februari 2014 om 08:13

  Wow wat een super resultaat beide! En manon gefeliciteerd met het bereiken van je doel! Super goed gedaan!!

  • Reageer Manon 7 februari 2014 om 08:29

   Dankjewel :D!!!

 • Reageer Marloes 7 februari 2014 om 09:00

  waaaauw! Super!
  Gefeliciteerd.

  • Reageer Manon 7 februari 2014 om 09:05

   Dankjewel Marloes!

 • Reageer Kim 7 februari 2014 om 09:08

  Gefeliciteerd! Echt super, meer dan 20 kilo afvallen…. Jullie hebben me toch aan het denken gezet om WW. Weer op te pakken, het ontbreekt mij vaak aan discipline.
  Maar door jullie resultaten ben ik wel weer gemotiveerd.
  Ga zo door!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 09:30

   Jaa ga het weer eens proberen! Je kan het. Liefs

 • Reageer Rachella 7 februari 2014 om 09:24

  Gefeliciteerd, meiden!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 09:30

   Dankjewel

 • Reageer Ilse 7 februari 2014 om 10:52

  Prachtige resultaten meisjes!! Helemaal top!!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 11:43

   Dankje!

 • Reageer Anouk 7 februari 2014 om 13:13

  Wauw!! Jullie zijn echt super goed bezig, echt heel knap!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 13:30

   Dankjewel Anouk

 • Reageer Ssmmy-Jo 7 februari 2014 om 14:20

  Gefeliciteerd manon! Super gedaan! En bibian jij natuurlijk ook! Je komt er wel!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 15:01

   dankjewel ook namens Manon!

 • Reageer Geertje 7 februari 2014 om 15:36

  Wat super goed manon dat je je streefgewicht hebt gehaald!! En Bibian, 1,5 kilo… echt super!!! Jullie zijn goed bezig…

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 18:28

   Bedankt!

 • Reageer Carolien 7 februari 2014 om 16:52

  Wat goed! Ik, als onbekende, ben trots op jullie! Je streefgewicht bereikt manon, heel knap! En bibian al ruim 25 kilo!! Ook een dik compliment waard!

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 18:26

   Dankjewel Carolien!

 • Reageer Claudia 7 februari 2014 om 20:10

  Wauw superrrr!!! Echt zo goed!! Ik ben ook benieuw hoe het stabiliseren gaat. Ik ben ook nog steeds bezig maar denk dat ik ook even het boosten van Manon ga doen want de laatste weken gaat het er langzamer af minder 0,5 kilo per week… Terwijl ik toch echt veel sport en netjes punten tel.. Maar misschien is het omdat ik al zoveel kwijt ben zegt m’n vriend.. Hopelijk doet de boost wat extra. En anders is het alsnog in de min, nog steeds niet erg maar vroeg me af of jullie hier aan het einde ook last van hadden dat t minder snel ging ?

  • Reageer Bibian Sloot 7 februari 2014 om 20:25

   Ik ben zelf nog niet op het einde, Manon had daar geloof ik wel last van, voor de boost. Het einde gaat altijd langzamer..

 • Reageer Healthy Mommy 7 februari 2014 om 20:17

  Jaaaaa.. Goed hoor! Gefeliciteerd! Nu inderdaad stabiliseren en volhouden. Ik weet uit ervaring dat dát nog lastiger is. Geniet lekker van deze behaalde doelen!

 • Reageer Milou 9 februari 2014 om 13:17

  Super knap joh! Van jullie allebei. Ik ben sinds het nieuwe jaar gezonder gaan eten, in januari had ik nog wat feestjes en dronk ik af en toe nog wat wijntjes. Sinds februari ‘streng’ en daarbij sport ik ook sinds deze maand en het gaat nu ook zo hard! Zou ook graag naar die 20/25 willen gaan, maar dan moet ik nog eventjes door! Knap hoor van jullie!

  • Reageer Manon 9 februari 2014 om 14:31

   Dankjewel! Ja, sporten werkt echt (wilden we eerst niet zo geloven haha). Wij zijn allebei 20/25 kilo kwijt sinds juli 2013, dus een half jaar, moet jij ook kunnen!

 • Reageer Patricia 10 februari 2014 om 18:23

  Dat zijn weer topresultaten meiden ! Super allebei gefeliciteerd ! En Manon veel succes met stabiliseren ben erg benieuwd hoe dat werkt/gaat en wat je ervaring is succes !

  • Reageer Manon 10 februari 2014 om 19:23

   Dankjewel! Ik hou jullie op de hoogte :)!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge